majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Macie pewność, że dogo się nie zawiesi??? Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Rany... jakie Wy potraficie być podłe.... Emi, nie przejmuj się! Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kiedy Emi uwielbia takie zaczepki... ;-) Już nie mogę się doczekać, jak mi się odwinie. :-) Quote
magenka1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ale mu jesteśmy grzeczne tylko ciekawe Emi :) Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj wiem, wiem... :lol: A propos fotek. Na innym wątku Asior z Kraka domagała się moich zdjęć więc... ekhm... powstawiałam całą rodzinę (to, że nie uwierzono, że tak wyglądam to już inna bajka) ale jakoś tak zaraz po... padło dogo i długo było reanimowane. :evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ach, to Ty popsułaś wtedy dogo! Popatrz, a przystojny mąż Majuski żadnych szkód nie poczynił... Nie, ja nie chcę widzieć Twojego zdjęcia! Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Absolutnie się nie odważę... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Póki dogo dobrze działa... :roll: Quote
AnnaA Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Buba zmęczona wrażeniami przysnęła sobie, tym razem chyba mocniej. Mam nadzieję, że uda się podreperowac jej zdrówko przed wyjazdem do UK. Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj w pół roku u Ciebie dziewczynka z pewnością schudnie i to jak! Już się nie mogę doczekać tej metamorfozy! Quote
majqa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A potem taki zestaw kolejnych zdjęć Bubci, jej nowe odsłony... kroczek po kroczku, deczko po deczku mniej. :-) Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 tralalalalalalalal hehehehe buuuuuu Boicie sie juz? Quote
magenka1 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Emigrantko jesteś blondynką? Inaczej sobie Ciebie wyobrażałam :) Aleś Ty jesteś młódka :) Quote
Dzika_Figa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Też sobie Ciebie inaczej wyobrażałam. Co wcale nie znaczy, że jestem rozczarowana! Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 No, hejka! Będzie dobrze, Buba musi swoje odespać, tzn wieloletnie zmęczenie. Śpi - znaczy jest ok:) Za kilka dni zobaczymy. Jeśli Buba będzie chciała jeść sucha karmę, najpierw moczoną, a potem bez moczenia, to połowa sukcesu za nami i to bez stomatologa. Jak już flaczki sie ustabilizują, to poslę coś do podgryzania, co doczyści trochę ząbki. Reszta zostanie dla stomatologa. I przestańcie polować na Bubci (kilo)gramki! Ma być mniej Buby?! Quote
halcia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nie Emi,my tu nie bojace...:evil_lol:i dogo tez nie siadło!:eviltong:Bubson odsypiaj ile sie da w ciepełku!:loveu: Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Bubson - odsypiaj, przyzwyczaj sie do domku.. ale nei za bardzo zeby Ci pozniej nie bylo przykro wyjezdzac...... ;) Quote
Ulka18 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Buba na pewno bedzie duzo spac teraz, ten stres wielu dlugich lat i ostatnich dni musi z niej opasc. Ona zyla w ciaglym halasie. Same zobaczcie jak to wyglada, tak jak Bubulcowym filmiku. http://www.youtube.com/watch?v=xSJMxbjDYrQ Psy w schronisku nie sa przyzwyczajone do suchego jedzenia, wylacznie gotowane dostaja, czasem troche karmy, ale sporadycznie. Takze ostroznie ze zmiana i szybkim odchudzaniem, bo moze byc biegunka. Zreszta wiadomo bylo, ze Buba jest gruba i cudow nie bedzie w ciagu tygodnia. Prosze uprzejmie na dowód, ze troche ruchu i grube mielczanki nabieraja formy : VOILA i 'ząby' tez zrobione :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Moja Figunia koffana :loveu:. Bubunia też nabierze formy. Na pewno!! Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Ulka - to napewno ten sam pies? hehehhehe Bo to jakby transformacja Soni, tylko w druga strone.. Tu Sonieczka heheheh: http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-PIAE-KNA-sunia-po-przejA-ciach-CIAE-GLE-ZBIERAMY-NA-HOTEL-I-WETA Anna- Malibo sie zajmnie wszystkim w sprawie weta i karmy dla Buby, wiec spokojnie.. tylko prosze ubulca wymyziaj od czasu do czasu :) Dziekuje slicznie. Quote
Emigrantka Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Reno - to Twoja psica? Cos tak psice zaglodzila, huh? hehehe Quote
Reno2001 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Emigrantka napisał(a):Reno - to Twoja psica? Cos tak psice zaglodzila, huh? hehehe Nieeee, nie moja prywatnie. Ale była mielecka, więc w jakiejś częsci moja ;) Ja swoje suki ciągle głodzę, tylko cholera cos chudnąc nie chcą ... Quote
Ulka18 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Emigrantka napisał(a):Ulka - to napewno ten sam pies? Jasne, ze ta sama suczka. To nasza ulubienica razem z Reno, czyli Figa. Odchudzac trzeba naprawde powoli, co dzien dawac po ziarenku jedzenia mniej i zwiekszac o 20 metrow spacer. Nic na sile. Ja swoja suczke tez odchudzilam, o 4 kg juz, jest na Royalu. Quote
Recommended Posts