Emigrantka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Bubson - wstawaj..... nowy dziennnnn Quote
Ulka18 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Piekne sloneczko swieci, oby tak dalej. Dla psow nareszcie lepsza pogoda. Quote
yoko100 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 a na poczatek marca podobno znowu duze mrozy:( dpbrze ze choc Bubcia juz nie marznie tylko grzeje dupke na kanapie:) Quote
Emigrantka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Buba - ale opustoszalo u Ciebie.. ciotki spia? Quote
Emigrantka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Dzika_Figa - Ty nie spalas cala noc? Ktora u Ciebie godzina? Quote
Dzika_Figa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Spałam, mam teraz 10 za kilka minut. Quote
furciaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Co tam u Bubulca dzisiaj slychac??:loveu: Quote
magenka1 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 buba chyba się nie pogniewa :( http://www.dogomania.pl/threads/180068-PiekA-o-w-centrum-kielc-Ratunku Quote
AnnaA Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 U buby dzień jak codzień. Człapiemy sobie na spacerki, pojadamy rozmoczone kulki i spokojnie czekamy na nowy domek u Emi. Zleci! Quote
NusiaiJa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 zleci zleci, pewnie ale on będzie kawaler (czyt. kawalerka :oops:;) ) po niewielkiej dietce :-) Quote
eloise Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Nusia!!! :crazyeye: :crazyeye: Buba to PANIENKA!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 A może Nusia wie o czymś o czym my nie wiemy?? Bubolec na kanapie :) super :D Porządek z ząbkami warto by było Bubci szybko zrobić. Po co ma się męczyć i po co ma ją boleć? Quote
NusiaiJa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 o matkoooo a dlaczego Ja oniej jak o nim? nie wiem coś mi się pomliło. sorry Bubcia :oops::lol: Quote
halcia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Moze ksywa "Bubson "Cie zmyliła?:evil_lol:Tak czy inaczej chciałabym widziec Bube włażacą na kanape.:crazyeye:Wyobrazni mi brak:evil_lol::diabloti: Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Pieknie, czlowiek z lekka chory, zajrzy tu a tu co? Nasmiewaja sie z Bubsona? Huh? Quote
Florentynka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ej, Emi, no przeciez na tym polega cały urok Buby, że na jej widok człowiek się cieszy, nie? Buba po prostu wprowadza w dobry nastrój. [ oświadczam, że choćby się waliło, paliło i grzmiało nie kupię nigdy przenigdy karmy Nord Salmon, reklamowanej w obrzydliwie natrętny sposób] Quote
anita_happy Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 florentynko...Z TĄ KARMĄ masz racje!!! JUZ MNIE TA REKLAMA wk... JEST BARDZIEJ NATRĘTNA NIŻ reklamy miedzy filmami w TVNnie :/ ja właśnei dlatego TV nie mam!!!!jestem wolna od rekam!!!a w sumie BYŁAM :( buuuu a KTO TU sie wysmiewa z Bubsi !!!!!!co..bo kotami poszczuje!!! jakbym miała fotke jak BUBA stoi na tylnich łapulach to bym pomogła coniektórym w Wyobrazeniu sobie bubsona wciskającemgo swój "zgrabny" zadek w satny :P hihihhi ale widok musi być NIEZIWMSKI!!!! te chude łapy i ta doooooopa Quote
malibo57 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dzień dobry! Tak sobie tu pogadujecie i nic nie wiecie, ze ciocia Malibo niespodziankę zmontowała;-) Otóż Bubson od wczorajszego wieczora delektuje się urokami suburbiów Stolicy! Wiem, wiem, nikt nie wie, o co chodzi. Już wyłuszczam. Otóż, układając plan Bubowego diagnozowania, leczenia i odnowy, skonstatowałam, ze tego nie da się sensownie zrobić zdalnie. Trafił się transport, może nie całkiem po drodze, ale jednak w pożądanym kierunku (dzięki, Magda!) - i skracając cała opowieść, żeby nie zanudzić - Bubson wylądował u mnie, hehe! Jasne, że zazdrościcie! I macie czego! Bubson jest uroczy, sprawny i generalnie nie okazuje, że cokolwiek mu przeszkadza. Je, śpi, lata po schodach i..lekko dyszy;-) I następna zmiana - szybko idzie, co? My sobie, a życie sobie, si! Otóż wyskoczył mi niespodziewany wyjazd, w kretyńskich sprawach zupełnie nie związanych z psami. Aby Bubson nie pozostał pod czułą męską opieką (bez przyzwoitki:shake:) oraz z uwagi na fakt, że żaden termin medyczny nie potwierdził się w ten weekend, za pełną aprobatą wszystkich stron ( Bubsona, Emi i Magdy) nasza Gwiazda pomknęła na wywczas do Magdy, gdzie właśnie uprawia "pług śnieżny" w ogrodzie z Klementyną:cool3: No, wywaliłam na raz:evil_lol: Przepraszam, ale mam totalny niedoczas. Quote
halcia Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 To z tymczasów tymczasa moze zdjecia czy filmik zobaczymy,jak Bubol gdzes wskakuje???:pSie da to zrobić???A Buba przejęła sie ta zmianą?Madzia tu pisze? Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Czyli wczasy odchudzające w spa, połączone z wizytami u specjalistów. Quote
Emigrantka Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 No tak - dac psu paszport to pies wykorzystuje......a co? Buba, ladnie tam Mgdzie odsniez tylko zadyszki nie zlap ;) Quote
Dzika_Figa Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ej a może by Bubie jakiś mały pług zainstalować, żeby była bardziej efektywna? Quote
Recommended Posts