Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ej, Emi, no przeciez na tym polega cały urok Buby, że na jej widok człowiek się cieszy, nie?
Buba po prostu wprowadza w dobry nastrój.

[ oświadczam, że choćby się waliło, paliło i grzmiało nie kupię nigdy przenigdy karmy Nord Salmon, reklamowanej w obrzydliwie natrętny sposób]

Posted

florentynko...Z TĄ KARMĄ masz racje!!!
JUZ MNIE TA REKLAMA wk...
JEST BARDZIEJ NATRĘTNA NIŻ reklamy miedzy filmami w TVNnie :/
ja właśnei dlatego TV nie mam!!!!jestem wolna od rekam!!!a w sumie BYŁAM :(

buuuu

a KTO TU sie wysmiewa z Bubsi !!!!!!co..bo kotami poszczuje!!!
jakbym miała fotke jak BUBA stoi na tylnich łapulach to bym pomogła coniektórym w Wyobrazeniu sobie bubsona wciskającemgo swój "zgrabny" zadek w satny :P
hihihhi
ale widok musi być NIEZIWMSKI!!!!
te chude łapy i ta doooooopa

Posted

Dzień dobry!
Tak sobie tu pogadujecie i nic nie wiecie, ze ciocia Malibo niespodziankę zmontowała;-)
Otóż Bubson od wczorajszego wieczora delektuje się urokami suburbiów Stolicy!
Wiem, wiem, nikt nie wie, o co chodzi. Już wyłuszczam. Otóż, układając plan Bubowego diagnozowania, leczenia i odnowy, skonstatowałam, ze tego nie da się sensownie zrobić zdalnie. Trafił się transport, może nie całkiem po drodze, ale jednak w pożądanym kierunku (dzięki, Magda!) - i skracając cała opowieść, żeby nie zanudzić - Bubson wylądował u mnie, hehe!
Jasne, że zazdrościcie! I macie czego! Bubson jest uroczy, sprawny i generalnie nie okazuje, że cokolwiek mu przeszkadza. Je, śpi, lata po schodach i..lekko dyszy;-)
I następna zmiana - szybko idzie, co? My sobie, a życie sobie, si!
Otóż wyskoczył mi niespodziewany wyjazd, w kretyńskich sprawach zupełnie nie związanych z psami. Aby Bubson nie pozostał pod czułą męską opieką (bez przyzwoitki:shake:) oraz z uwagi na fakt, że żaden termin medyczny nie potwierdził się w ten weekend, za pełną aprobatą wszystkich stron ( Bubsona, Emi i Magdy) nasza Gwiazda pomknęła na wywczas do Magdy, gdzie właśnie uprawia "pług śnieżny" w ogrodzie z Klementyną:cool3:
No, wywaliłam na raz:evil_lol: Przepraszam, ale mam totalny niedoczas.