Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ulka18']U nas katastrofa sniezna, 25 cm nowego sniegu, zobaczcie jak to wyglada. Przy okazji obejrzycie moja mielecka Casablanke (to ta na kolanach u mojej corki Ulki).
http://www.dogomania.pl/threads/67927-CASABLANKA-mini-collie-z-Mielca-ZOSTAJE-U-ULKI18-PROSIMY-O-KCIUKI-ZA-JEJ-ZDROWIE?p=14081571#post14081571

Aga, widze ze wlosy zapuszczasz! :cool3:

Zime macie rzeczywiscie sroga, ale u nas niewiele lepiej. Nie wiem czy bylas ostatnio na watku Kasi, ale tam sa jej nowe zimowe fotki (robione w ciagu dnia, a do wieczora to nasypalo jeszcze drugie tyle):

http://www.dogomania.pl/threads/125760-Mielec-Sabinka-za-TM-KASIA-W-DOMKU/page119

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina02 napisał(a):
Aga, widze ze wlosy zapuszczasz! :cool3:
Sabinko, to nie ja jestem na zdjeciach, ale moja corka Ulka.

No to sie nam psy rozjezdzaja po swiecie :fadein: Miedzynarodowe towarzystwo.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Sabinko, to nie ja jestem na zdjeciach, ale moja corka Ulka.

Ło Matko! Ale sie skompromitowalam! Ale swoja droga to jestescie strasznie podobne! Ile Ty mialas lat jak ją urodzilaś? Pięć? Wygladacie bardziej jak siostry niz mama z corka. :cool3:

Posted

Sabinko, mialam 23 wiec wiecej niz 5. Moja corka jest do mnie bardzo podobna, w Egipcie jak bylysmy, to mowili, ze jestesmy siostrami. Tak nam sie udalo. Zajrzyj Sabinko na nasz watek, tam sa swieze wiesci.

Posted

heh...21kg....w samolocie zapłaciłaby spory "nadbagaz"
hihihohho

musze Wam wkleić filmik...
JAk oglądałam filmik Bubulcowy to moj tymczas chyba się zakochał :)
hiihi

ile razy go puszcze takie same zachowanie:P

ASTI - wielbiciel Bubulcowych 21 kg. W świecie lansu i bansu Asti uważany jest za wysokiej klasy jednostka...BUBA mimo tych latek na swoim karku nawet TAKIE młokkosy jeszcze się za Tobą oglądają!!!!

pozdrowienia, od dziś, najwierniejszego WIELBICIELA z PL, który za dwa tygodnie wyprowadza sie z Warszawy, opuszcza zgiełk i hałas Stolicy, do Borów Tucholskich :P

[video=youtube;xiE-3AyGAR4]http://www.youtube.com/watch?v=xiE-3AyGAR4[/video]

Posted

Mam nadzieję, ze wkupiliśmy się już do FUNclubu BUBULCAAAA
no nie powiem...wagowo to mamy takie same problemy :P

hihihi

a tu w prezencie na nową droge życia...bedzie zaraz więcej:P

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wiadomosc z ostatniej chwili :fadein:

Temat: Buba
Od: [email protected]
Data: N Lutego 14 2010, 7:57 pm

Z tego co wiem to Zbyszek był po południu i najprawdopodobniej jutro jedzie.Wjechał na teren schroniska samochodem i auto stoi gotowe pod załadunek. Colie i Buba wykąpane. Szczeniak też, więc chyba jazda.

Posted

Buba,mam nadzieje ,ze godnie to znosisz,wręcz powiem,ze prawiie całe zycie czekałas na ten manicure,kapiel i ten własnie domek!Psiaki pamietajcie! Warto z takim wdziękiem jak Buba podawać łapke......to łapie za serce.Bo o sama nadwage w Mielcu nie trudno.;)Banerki i podpis ZAWALISTE!

Posted

Zobaczyłam banerki ... i padłam ...

CUUUUUDOOOOOOOOOO

Mam nadzieję, ze na podkarpaciu już tak nie sypie i że pługi dadzą radę poodśnieżac trasę. Będę trzymała mocno kciuki za jutro!!!