AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ogłaszam nieśmiało, że przestało padac! Jeżeli możecie to zajrzyjcie na watek pt. "przekręt' na mazowieckim nr 179901. Może uda Wam się coś wymyślic jak chłopakowi pomóc. Bardzo mnie ująła ta historia. Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 U nas też przestało, mam nadzieję , że ciężki sprzęt wyruszy na drogi, Bubulec wykąpany, o moja matko, banerki mnie rozwaliły, ale satyna to po prostu hit:roflt::roflt::roflt: A tak wogóle to wesoło u nas zawsze w domu jak o Bubie sie gada bo mój Tzet od ok. 5 roku życia ma taka ksywę:diabloti: Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 majuska daj fotke TZ'a to GO do BUBY, w te satyny, DOKLEJE :P Quote
halcia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Będzie miał walentynkową pamiatke z Bubą:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 chyba by mnie zabił:cool3::diabloti: a co tam, tu jest , z Livią : http://www.dogomania.pl/threads/141038-Livia-zostaA-a-Miss-BulwarA-w-nad-PrzemszAE-ma-domek/page2 nie mam innych fot bo ja tylko zwierzakom robię;) Quote
Florentynka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='majuska']chyba by mnie zabił:cool3::diabloti: a co tam, tu jest , z Livią : http://www.dogomania.pl/threads/141038-Livia-zostaA-a-Miss-BulwarA-w-nad-PrzemszAE-ma-domek/page2 nie mam innych fot bo ja tylko zwierzakom robię;) Majuska, chłop przystojny, chyba go nie wyślesz na tą satynę razem z Bubą? Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Alesta narozrabialyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: Wymienlilyscie Zara na Bube a MOJEJ poscieli? A przeciez by sie obie zmiescily heheheheh A jakie banerki super hehehehe zarwaz sobie skubne :) Ale.. nie moge sie dodzwonic do schroniska - linie wam tam zasypalo czy co? :-o Ide watek nadrabiac....... do tylu... hehehheeh Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Florentynka napisał(a):Majuska, chłop przystojny, chyba go nie wyślesz na tą satynę razem z Bubą? Ej - nie, dziekuje bardzo.....tylko BUbe poprosze :P Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 AnnaA napisał(a):Ogłaszam nieśmiało, że przestało padac! Jeżeli możecie to zajrzyjcie na watek pt. "przekręt' na mazowieckim nr 179901. Może uda Wam się coś wymyślic jak chłopakowi pomóc. Bardzo mnie ująła ta historia. Anna - podaj link, nie moglam znalezc.... Quote
AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Niektórzy to umieją wątek przekleic, nawet mnie uczyli, ale przepiszę:www.dogomania.pl/threads/179901 no i oczywiście nie wiem co to podlinkowane i jak się to robi. Obiecuję, że sie dokształcę ale nie napewno. Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='Florentynka']Majuska, chłop przystojny, chyba go nie wyślesz na tą satynę razem z Bubą? A co Buba nie przystojna?? Moim zdaniem poziom jest wyrównany, z przewaga Buby ( tylko której/którego?:) Emi teraz to juz późno chyba, ja się ok 20:20 dodzwoniłam do schroniska, do kierownika. Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Ra_dunia - odeszlas od kompa na 5 sek i Anita_happy poszalala i z banerkami i z zatyna i jeszcze mi tu czyjegos chlooooooooooooooooooooooope chcialy podsylac dowcipnisie... Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tu czlwiek z was na 3 minuty oka nie moze spuscic... heheh :) Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Majuska - ja iedzy 8 a 10 probowalam, nie dalo sie , po 10 (waszej) tam dzwonilo ale juz nikt nie odbieral a w srodku nocy nie bede dzwonic.... hmmmm Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To może rano próbować, nie wiem...ciotki doradzać!! Wątek Buby jest teraz tak niesamowity, że na chwilkę wyjdziesz gdzieś to ledwo możesz to wszystko nadrobić Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 [quote name='majuska']chyba by mnie zabił:cool3::diabloti: a co tam, tu jest , z Livią : http://www.dogomania.pl/threads/141038-Livia-zostaA-a-Miss-BulwarA-w-nad-PrzemszAE-ma-domek/page2 nie mam innych fot bo ja tylko zwierzakom robię;) just A FRIENDS Quote
majuska Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Olaboga, on nie może tego zobaczyć, bo mnie zmasakruje, ale numer:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 [quote name='anita_happy']just A FRIENDS Pieknie - kto jeszcze mi sie wpakuje do sypialni? Kogo jeszcze mi wpakujecie do lozka? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 hmmmmmmmmmmmmm.... Królową Elżbietę ??? Karola??? czy Williama ??? :P Quote
Emigrantka Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 A tak na powanie - nie rozumiem dlaczego ma moje maile nie dostaje odpowiedzi? Ulka dostaje a ja nie? Rano maila wyslalam - zero odpowiedzie :( Kilka dni temu maila wyslalam - zero odpowiedzi :( NO i jeszcze sie dodzwonic dzisiaj nie moglam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mam nadzieje ze jezeli Bubas jutro jedzie do Anny to da kierownik Annie znac zeby z tym chlebem i sola pod furtka czekala? :) Quote
anita_happy Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 buba to chyba wolałaby puszeczke CESARKA :P albo udko z kuraka bez soli :P Quote
Recommended Posts