Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']hmmmmmmmmmmmmm....
Królową Elżbietę ???
Karola???
czy Williama ???

:P

Oj nie, jak dla mnie to ja poprosze....

... "cos" w tym stylu ;)

2 wystarczy... na zagryche ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emigrantka'][CENTER]

Anita - no a co?

Phewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Jak szalec to szalec... hehhee (2 - Andy Garcia, moze byc mlodszay Al Pacino tez ;))

]

KURCZE ale wstyd!!!
ALE ZAKRĘCONA JESTEM DZIŚ MEGA...ATOS - ma domek :) hihihi
GARCIA i HAWANA-miasto utracone!!!!mój ukochany film!!!!

a tu wedle zyczenia:)

Posted

No wolalabym ta troche mlodsza wersje ale ... Anita chyba nie chcical zebym sie za brdzo cieszyla to mi wkleila starszgo Garcia hehehehe

Bubulec, dzwonilam dzisiaj, nie moglam sie dodzwonic a jak sie dodzwonilam to juz nikt nei odbieral.....

Na maile mi nikt nie odpowiada, Ulce odpowiedaja a mnie nie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(

Trzymaj sie panna bo chyba jutro jedziesz?

Kierownik ma namiary na Anna, Anna ma namiary na kierownika - tylko ja w ciemnocie zyje w tej chwli :(

Posted

Czy ja moge prosic o maila na:

[email protected]

z rozliczeniem ile wisze za Bube w sumie schronisku i na jakie konto to wplacic?

*Buba sama (to na wage chyba nie? ale kierownik pisal 15017kg to ja za tyle place heheheh a ze pozniej wyszlo 21 to juz insza inszosc)
*Koszt weta (szczepienie, czip, pazury itd itp)
*Transport do Anny

I czy wet poradzil czym chudzine karmic?

Pisalam maila do schroniska z tym pytaniem ale nie dostalam odpowiedz a nie wierze ze dostalam Bube za darmo ;)

No i jak bedzie z umowa adopcyja? Zeby Anna zawalo nie dostala jakby sie okazalo ze na nia trzeba spisac? Bo ja nie mam zadnego PESEL czy jak to sie zwie.......

Dzieki :)

Posted

I oczywiscie prosze o maila z dokladnymi danymi na kogo "oficjalnie" pies jest wyadoptowany.

Swoje pelne dane wysylam na maila schroniskowego - wolalabym ich nie publikowac na forum.... bo jak mnei komoprnik zacznie scigac to po co mu prace ulatwiac ;)

Posted

Szalejecie tu...
Emi, a po ile za kilogram Buby?
Ona chyba "na wagę złota" jest, co?
To pewnie ceny też podobne...
Całe szczęście że Buba taka szczuplutka, to Cię nie rąbnie po kieszeni...
hihi

Posted

Już tam jestem...

Co do wesołych wątków, to na PLAYDOG"owy bazarek zapraszam - można pogadać o robótkach ręcznych, gotowaniu, ponarzekać na facetów, posmiać się ze swoich zwierząt i z samej siebie... fajnie jest, serio

Posted

Sabina02 napisał(a):
Nie wiem czy PESEL bedzie Ci potrzebny, ale jesli sie urodzilas w Polsce to napewno go masz. :p

Ermm, nie nie mam

Dowodu ani polskiego paszportu.. tez nie mam.

I nie, nie chce drazyc tego tematu...

:cool1:

Posted

Buba - wstawaj dziewczyno................................

6 rano w Polsce, chyba za wczesnie zeby kierownika budzic telefonem,i pytac czy dzisiaj jedziesz do Anny na kanape nie?

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Posted

Bubulec - dzwonilam do schroniska, kierownika nie bylo ale powiedzieli mi ze Ty juz myszko MOJA wyjechalas w droge do Anny?

Ma byc kierownik za 20 minut, bede jeszcze dzwonic......

Cholera, nie chce Anny budzic o 7 rano bo nie mam pojecia kiedy ona wstaje normalnie
- mam nadzieje ze wie ze Bubas dzisiaj juz do niej przyjezdza.....

Ide sobie kawe zrobiccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc

Posted

Wyslalam sms do Anny zeby jej nie budzic pytajac czy wie ze Buba przyjezdza - Anna oddzwonila do mnie zaraz mowic ze nie, nie wie ale to nie problem i ze leci odsniezac......

Anna- wspaniala jestes :)

Dzwonilam znowu do schroniska ale kierownika nadal nie ma, pewnie utknal w sniegu gdzies.....

Nie on Bube wiezie ale ktos inny.

Bede dzwonic za chwile jeszcze, dowiedziec sie co i jak....

No normalnie mi szczeka opadla i musze teraz szukac pod biurkiem hehehhe

Posted

No, podadala z Kierownikiem, Bubas wyjechala o 6 rano, jakies 3 godziny im dojazd zajmnie.

Do Anny nikt nie dzwonil a ona sie martwi ze do niej nie trafia wiec.... ona bedzie dzwonic do nich.

Ja nie spalam cala noc wiec teraz ide sie zdrzemnac deczko.....

Jak wstane to bede dzwonic do Anny czy Buba dojechala

Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Buzka wszystkim i dzieki za wszystko :)