Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Malibo - no to bleeeeeeeeeeeeeeeee sms do teresy poszedl, obiecala ze pomoze - szukamy dalej BUba - poczekaj momencik slonce Ty MOJE (juz teraz) Quote
__Lara Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 No pięknie, to Buba ma domek, a mi allegro każą robić :eviltong: Quote
Florentynka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ale rewolucja u Buby! No i rewelacja! Jak ja się cieszę! Cichutko kibicowałam Bubie, bo ona bardzo w moim typie jest. Buba jeszcze gotowa wprowadzić w UK modę na piękności importowane z Polski - przecież ona jest zachwycająca i jak się pokaże publicznie to ludzie będą wyć z zachwytu! Quote
Ra_dunia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Super po prostu!!! Ale się cieszę :) Z badaniami na pewno nie ma takiego problemu, bo mojemu psiakowi muszę podobne zrobić, żeby mógł ze mną do Szwecji jeździć. Od szczepienia przeciw wściekliźnie mam się zgłosić po 120 dniach na pobranie krwi i potem po badaniach wszystko będzie załatwione. Moja wetka chyba by mnie uprzedziła jeśli koszty rzeczywiście miałyby być horrendalne. [SIZE=2]Dziewczyny widzę doświadczone i zaprawione w bojach to sobie poradzą. Tylko teraz PILNIE TMCZAS DOMOWY POTRZEBNY!!! Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ra_dunia, no wlasnie, nie jest to tak skomplikowane jak... ;) Masowa histeria nie potrzebna. Furciaczek swoje 2 futra (wielgasneeeeeeeeeee) tu przywozila wiec ...spoko _Lara - Alegro to rob dla mnie bo... ja z torbami pojde Florentynka - no baaaaaaaaaaaaaa, kupimy Bubie piekna apaszke.... heheh Buba - wyslalam wlasnie maila do Twojego schroniska (na oba adresy) ... czekam na odpowiedz pysiu :) ******************************************************************************* Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie na okres max 6 miesiecy za rozsadna cene. Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad (bede tu potzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina), wyrobic Bubie paszport. Najlepiej w okolicach Torunia - skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie (uklony w strone ciotki Furciaczek) na mieciutkiej podusi z kokardka na kolanach cala droge jak krolewne. BO JEJ SIE NALEZY Quote
majqa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Ja bym popertraktowała z DIF, nie ma tu nic do stracenia. :-) Quote
Reno2001 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 majqa napisał(a):Reno, myśl, gdzie by tu może ją do nas zgarnąć. Widziałaś tego diabełka wstawionego przez Furciaczek przy Łodzi??? ;-) No myślę, myślę, ale kiepsko mi to idzie ;) Diabełka nie widziałam. Co do przesyłania krwi ... We wrześniu moja sucz miała pobierana krew, która kurierem poszła na badanie do Laboklinu. Nie jeździłam nigdzie z suką. Zresztą, najlepiej zadzwonic do Puław i się zapytac. Ja nie będę się mądrzyc, bo w zyciu nie szykowałam żadnego psa na wyjazd do Anglii. Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 EMIGRANTKO - KOBIETO - JAK JA KIEDYS PRZEZ CIEBIE UMRE ZE SMIECHU TO WEŹMIESZ NA SIEBIE WSZYSTKIE MOJE DEKLARACJE. :megagrin::megagrin: Normalnie na każdym watku mnie rozwalasz :D hehehe dzieki, że jesteś Kobito ;) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 majqa napisał(a):Ja bym popertraktowała z DIF, nie ma tu nic do stracenia. :-) Ja mam, 450 plus karma miesiecznie.. troche duzo.. i to za malego/sredniego psa a Buba... Buba jest wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheheh Pomoze ktos dla Buby miejsce znalezc? To nei musi byc zaden hotelik...... Majqa/Obraczus pod lozko nie wcisniecie Bubulca na te 6 miesiecy? Bo Nikus uciekl...... ;) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Potrzebuje LUDZIA ktory przetrzyma mi MOJA Bube u siebie na okres max 6 miesiecy za rozsadna cene. Ludzia ktory bedzie w stanie zaopiekowac sie Bubulcem w domu (zadne kojce) na ten czas, zabrac ja do DOBREGO weta na przeglad (bede tu potzebowala komplet jej wynikow z Polski, moj wet bedzie sobie tlumaczyl, dobrego weta mamy, Rudolf ma na ime heheheh dusza chlopina), wyrobic Bubie paszport. Najlepiej w okolicach Torunia - skad to do mnie dowiezie Bube ciotka Furciaczek - samochodem oczywiscie (uklony w strone ciotki Furciaczek) na mieciutkiej podusi z kokardka na kolanach cala droge jak krolewne. BO JEJ SIE NALEZY Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Emi.... mój słodki, przekochany i rozpieszczony Tobi, który wystarczyłby na przekąskę dla Twojego Futra, wczoraj rzucił sie z zębami na sunke.... heheheh. Ale trzeba koniecznie cos znaleźć. Tylko z tym może byc problem......... Ale przeciez wiadomo, że Buba w DT nie będzie do konca zycia tylko na max 6 miechów. trzeba szukać i szukac... Damy rade !!! Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Obraczus - na ja mam 6 miesiecy na wytlumaczenie Zarze - "Zara, Buby sie nie je":mad: No ja mysle ze cos sie znajdzie - raz ze tylko na 6 miesiecy a dwa ze oplace wiec chociaz raz skladki nie trzeba robic ;) Pomozcie ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Obraczus - na ja mam 6 miesiecy na wytlumaczenie Zarze - "Zara, Buby sie nie je":mad: No ja mysle ze cos sie znajdzie - raz ze tylko na 6 miesiecy a dwa ze oplace wiec chociaz raz skladki nie trzeba robic ;) Pomozcie ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poszukam Kobieto! Poszukam. Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 AAAAAAAAAA..... może by tak warto było napisac o przyszłej rezerwacji w 1 poście?? :razz: Tak, żeby od razu wiadomo było, że szukamy dla Bubulca DT aby mogła spokojnie pójsc do Emi :) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ra_dunia - dzieki .. piekny banerek.. :) W dom,u sobie wkleje - w pracy mamy wszystko poblokowane to nawet tego nie moge zrobic dziekiiiiiiiiiii Obraczus - no by sie przydalo info na 1 strone, piszalam zo zalozycielki watku zeby mi "dala" watek Buby ale.. nie odpisala :( Buba - ja sie starammmmmmmmmmmmmmmmmmmm widzisz to? Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Ra_dunia - dzieki .. piekny banerek.. :) W dom,u sobie wkleje - w pracy mamy wszystko poblokowane to nawet tego nie moge zrobic dziekiiiiiiiiiii Obraczus - no by sie przydalo info na 1 strone, piszalam zo zalozycielki watku zeby mi "dala" watek Buby ale.. nie odpisala :( Buba - ja sie starammmmmmmmmmmmmmmmmmmm widzisz to? Napisz do moda o przepisanie wątku ;) Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 I pozniej schron mi Buby nie wyda za kare? hehehe ;) Quote
eloise Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dodałam info w pierwszym poście wątek zawsze zdążę oddać ;) spokojnie, poczekajmy :) Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 eloise napisał(a):dodałam info w pierwszym poście wątek zawsze zdążę oddać ;) spokojnie, poczekajmy :) heheheh no - trzeba tutaj przystopowac nasza Kochaną EMI :D heheheh Quote
majuska Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Już banerek wstawiłam, gdyby jakaś pomoc tu w schronie była potrzebna to walcie śmiało, będziemy działać z Bubulką. Trzymam mocno, mocno kciuki za tą misję!!!:kciuki: Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Dzieki dziewczyny - wyslalam maila do schronu.. poedjrzycie tam przez ramie szefowi czy doeszdl ;) Buzka Obraczuc - mnie? zastopowac? Buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
malibo57 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 eloise napisał(a):dodałam info w pierwszym poście wątek zawsze zdążę oddać ;) spokojnie, poczekajmy :) A na co czekamy? Quote
Emigrantka Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Na miejsce gdzies dla Buby :( Eloise - dzieki za 1 strone ;) Quote
Recommended Posts