dziuba Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dzien dobry, tu domek :) Napisałam przed chwilą wiadomość, która chyba została wysłana w kosmos. Dopiero się uczę, wybaczcie:) Chciałam tylko powiedzieć, że czekamy już na Essę przebierając i tupiąc nogami. Dziewczynka zamieszka u mojej babci, która niedawno rozstała się ze swoją ukochaną przytulanką Korą i od tego czasu tylko wypatruje nowego zwierza do kochania. Essa bedzie miała swój ciepły kocyk, miskę pełną smakowitości i w zestawie kawałek ogródka do gospodarzenia. I obowiązkowo wieczory przed telewizorem i z krakersami "przypadkowo" spadającymi ze stołu. Zyska też całą nową rodzinę: Babcię, Dziadka i na dokładke przybranego synka - Bazyla, 3-miesięcznego wyżłopodobnego bobasa, małego demolatora. Bedziemy z Bazylem częstymi gośćmi u Essy, może jej się uda przemówić do tej bazylowej małej pustej głowy, bo mi już chwilami ręce opadają:) Tak więc DZIEWCZYNY PRZYBYWAJCIE JAK NAJSZYBCIEJ! PS Mosii, masz wielkie złote serducho i stałaś się moją idolką, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko:) Quote
dziuba Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Oczywiscie bede zdawac szczegolowe relacje z pobytu Essy w nowym domu. Domyslam sie, ze dziewczyna ma tu swoj niemaly fanclub:) Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 dziuba witamy :multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę :loveu: Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 juz trzeci raz zamiast zapisac wiadomosć odświeżam sobie strone!!!!! ale to wszystko ze szczescia:loveu: ja lece do monopolowego:p :mdleje: Quote
lewana Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 A ja chcial Esse do B. Pawlikwoskiej wrzucac, kurcze zeby tak psow zabraklo do adopcji:) Bardzo sie ciesze!!:multi: Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 ja normalnie rycze ze szczęscia!!!!!!!!!!!!! to jest spełnienie moich i Essy marzeń................ Quote
konisia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :smilecol: :laugh2_2: :cunao: :laola: Dziękujemy bardzo w imieniu Esseczki!!!! BĄDŹ SZCZĘŚLIWA!!! P.S. Dredzik też właśnie pojechał do domku, a ja siedzę i ryczę jak głupia. Quote
ziele77 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Rany ale się cieszę!!!!!!:siara: :siara: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :ylsuper: :ylsuper: :cunao: :cunao: :knajpa: :knajpa: :laola: Quote
Kryska Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: SUPER!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Essunia będzie szczęśliwa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tigraa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Jejku ale sie ciesze:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jak jakis psiak trafi w rece Moniczki to pewne ze wkrotce bedzie mial wspanialy domek:fadein: A ja mysle mosii ze dobro ktore masz w sobie i dajesz psiakom-wraca do Ciebie.Dla mnie tez jestes idolką:-P :klacz: :klacz: :klacz: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :cool2: :Rose: :buzi: Essuniu wszystkiego najlepszego w nowym domku!!!!!!!!!!!! Quote
bric-a-brac Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :multi::multi::multi: Wspaniale! Dla Mossi i dla Dziuby:buzi: Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 bric-a-brac napisał(a)::multi::multi::multi: Wspaniale! Dla Mossi i dla Dziuby:buzi: Bric, mozna juz chyba zdjąć Essunię z allego:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
bric-a-brac Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aukcja zakończyła się wczoraj i dzisiaj jej nie wsytawiałam, bo mialam przeczucie, że dzisiaj się wszystko pozytywnie rozstrzygnie:p Nie myliłam się:lol::multi: Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :multi::multi::multi::multi:jakie tu wspaniałe wiesci :multi::multi::multi: Quote
Mysia_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hurra!!!! :loveu: Ale suuuuuper :multi: :multi: :multi: :cool2: :laola: :BIG: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Mossi i Dziuba jesteście wspaniałe!!! :razz: :razz: :razz: Quote
joaaa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :laola: :knajpa: :cunao: :drink1: :BIG: :BIG: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Dziuba, bardzo Ci dziękuję:loveu: :-D :chlup: :smokin: :Cool!: Quote
beria Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Mosii Twoje zdrowie :beerchug: :beerchug: :beerchug: I Dziuby :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malagos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 I takie powinno być zakończenie tej historii. Dzieki Wam, kochane baby! Quote
kiwi Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 tira rira tira rira :sweetCyb: witamy domku!!! brawo mozii!!! niech zyje essa!!! :lol: normalnie ale sie ceisze:d domek musi byc super, skoro wygral mosiiny cating! jeszcze raz!! : :sweetCyb: Quote
dziuba Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Uwaga, testuje swoje forumowe zdolnosci, aby w przyszlosci nie bylo problemow z wiadomosciami od Essy. Taka presja:) Przedstawiam przybranego Essowego synka Bazyla :) Nadal czekamy. Lapami przebieramy. Tup tup Quote
dziuba Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Haha no i wyszla wielka kicha, a nie fota. Grunt to cierpliwosc... cierpliwosc... cierpliwosc... Quote
mosii Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='mosii']wszystkie wpłaty od dnia 7.02 do dzisiaj Bric-a-brac---------------- 5zł Mecka--------------------- 50zł Brazowa1----------------- 60zł Irma----------------------- 100zł Azcue---------------------- 50zł Joaaa-----------------------50zł Majorka_2005-------------- 20zł Kara------------------------ 50zł Tebusa--------------------- 16.93zł Andzia69------------------- 70zł Iv---------------------------10zł Rzenia-----------------------20zł ????????---------------------100zł(prosze o info. wpłata 15.02) co daje kwotę----------------601.93zł wydatki----------------------230zł Stan konta Essy wynosi----371.93zł Z całego serca Wam wszystkim dziękuję [SIZE=2]:buzi: w zwiazku z nieprzyjemnymi sytuacjami na dogo przypominam, ze te pieniazki nie zostały zdefraudowane ale sa w mojej "kieszeni" Mam pytanie??????? Czy moge je wykorzystać na transport Essy do Wrocławia????? Quote
Recommended Posts