Iv Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 :multi: :multi: :multi: Essa, ma domek, superrr:multi: :multi: Quote
evita. Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 irma napisał(a):no to już chyba czas najwyższy na :cunao: :drinka: :knajpa: Irmo, pozwolisz, że się przyłączę :evil_lol: :popcorn: :drink1: :chlup: Essuniu bądź szczęśliwa w nowym domu :iloveyou: Quote
mosii Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Dziuba i jak tam Essunia?? moze jakies zdjęcia??? przypominam że z pieniędzy Essy zostało ponad 300zł. Na jaki cel przeznaczyć pieniązki?????? Quote
mosii Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Co robimy z pieniążkami Essy?????????? bo przepije........... haha Quote
Mysia_ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Mosii ja myślę, że prędzej czy później trafi do Ciebie jakaś bida, której kasa się przyda :roll: Quote
andzia69 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 mosii - przecież pisaliśmy - przeznacz kasę na bidy w potrzebie ! A moze na hotel dla aścika? Quote
mosii Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 andzia69 napisał(a):mosii - przecież pisaliśmy - przeznacz kasę na bidy w potrzebie ! A moze na hotel dla aścika? ok moja propozycja jest taka, wysterylizuję Kore- boksię, która do mnie w sobote przyjeżdza a reszte wpłacę na hotel dla mix asta??? Czy się zgadzacie? Quote
Kara. Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Na maluszki!!!Na maluszki!!!Oby tylko dojechały:roll: Quote
Teba Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Kora już w nowym domku gdzie mam nadzieję, że ja wysterylizują :) Bardzo się cieszę, że Essa po tym wszystkim co przeżyła znalazła nowy domek :multi::multi::multi: kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi: Mossi jeszcze raz brawo :p Quote
HebaNova Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no właśnie, niecierpliwie czekamy na wiadomości, jak się miewa nasza gwiazda? Quote
mosii Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Jestem w ciagłym kontakcie z dziubą, za każdym razem słyszę tylko wspaniale! , Essunia troszke strózuje w ogrodzie (a nie mówiłam:cool3: ) chodzi na spacery do parku, bardzo się juz w nowej Pani zakochała:loveu: z wzajemnoscia:cool3: w domu jest super grzeczna a na spacerach szaleje. Ma do towarzystwa psiego kolegę 4mies wyżłowatego Bazyla dziuby, któremu czasem da po nosie:cool3: I wymyśliła sobie super zabawe, kładzie się na szczycie wjazdu do garażu i jedzie tak do samego dołu:lol: dziuba ZDJĘCIA:mad: :mad: ;) Quote
konisia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Hahaha:evil_lol: Essunia figlara:) Należy jej się:multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 piękne wieści!!mosii jestes cudowna!!:loveu: tyle sie essunia wycierpiała, nalezy jej się!! Quote
Mysia_ Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Suuuper :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czekamy na zdięcia... :roll: Quote
mosii Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Dziuba, HALO!!! mu tu na zdjecia czekamy!!! Quote
Mysia_ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 czekamy i się doczekać nie możemy :evil_lol: Quote
Agusia i Busiu Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ufff. Przebrnęłam przez całą historię Essuni. Nie raz były łzy , nie raz uśmiech. Cieszę się przeogromnie że Sunieczka znalazła domek :) I Mosii jesteś niesamowitą, cudowną osobą!!! Podziwiam twoją dobroć i determinację i chylę czoło . Moc najserdecznieszych pozdrowień dla Ciebie i dla Dziuby która zaoferowała Essuni taki wspaniały domek ! Quote
mosii Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 a ja własnie o Essuni myslałam...... to naprawde wyjątkowy pies, jakich mało, zasłużyła sobie na wszystko co najlepsze!!!! minęły juz dwa tyg. a ja wciaz za nią tesknie....... Quote
dziuba Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 no to zaczynamy :) narazie bez komentarza, bo wlasnie wybiegam z domu :) Quote
Recommended Posts