Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irma napisał(a):
no to już chyba czas najwyższy na :cunao: :drinka: :knajpa:

Irmo, pozwolisz, że się przyłączę :evil_lol: :popcorn: :drink1: :chlup:

Essuniu bądź szczęśliwa w nowym domu :iloveyou:

Posted

Dziuba i jak tam Essunia?? moze jakies zdjęcia???

przypominam że z pieniędzy Essy zostało ponad 300zł.
Na jaki cel przeznaczyć pieniązki??????

Posted

andzia69 napisał(a):
mosii - przecież pisaliśmy - przeznacz kasę na bidy w potrzebie !
A moze na hotel dla aścika?

ok moja propozycja jest taka, wysterylizuję Kore- boksię, która do mnie w sobote przyjeżdza a reszte wpłacę na hotel dla mix asta???

Czy się zgadzacie?

Posted

Kora już w nowym domku gdzie mam nadzieję, że ja wysterylizują :) Bardzo się cieszę, że Essa po tym wszystkim co przeżyła znalazła nowy domek :multi::multi::multi: kochający domek :multi::multi::multi::multi::multi:

Mossi jeszcze raz brawo :p

Posted

Jestem w ciagłym kontakcie z dziubą, za każdym razem słyszę tylko wspaniale! , Essunia troszke strózuje w ogrodzie (a nie mówiłam:cool3: ) chodzi na spacery do parku, bardzo się juz w nowej Pani zakochała:loveu: z wzajemnoscia:cool3: w domu jest super grzeczna a na spacerach szaleje. Ma do towarzystwa psiego kolegę 4mies wyżłowatego Bazyla dziuby, któremu czasem da po nosie:cool3: I wymyśliła sobie super zabawe, kładzie się na szczycie wjazdu do garażu i jedzie tak do samego dołu:lol:
dziuba ZDJĘCIA:mad: :mad: ;)

Posted

Ufff. Przebrnęłam przez całą historię Essuni. Nie raz były łzy , nie raz uśmiech. Cieszę się przeogromnie że Sunieczka znalazła domek :) I Mosii jesteś niesamowitą, cudowną osobą!!! Podziwiam twoją dobroć i determinację i chylę czoło . Moc najserdecznieszych pozdrowień dla Ciebie i dla Dziuby która zaoferowała Essuni taki wspaniały domek !

Posted

a ja własnie o Essuni myslałam......
to naprawde wyjątkowy pies, jakich mało, zasłużyła sobie na wszystko co najlepsze!!!!
minęły juz dwa tyg. a ja wciaz za nią tesknie.......