Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mosii, strach pomyslec co by bylo z essa gdyby nie ty!
essunia pojechala, karmelek bedzie mial dom,
tera znic tylko!

:drink1::drink1::cunao::cunao:

Posted

Mossi trzymaj się. Wiem co czujesz, bo to samo miałam z Dredkiem. Miejmy nadzieję, że jak usłyszysz pierwszą relację z nowego domku to wszytsko będzie ok.:happy1: :calus:

Essunia słoneczko, trzymam kciuki za domek, bo że będziesz grzeczna to wiem:)

Posted

Mosii:lilangel: , nie płacz :calus: , Essuni będzie teraz tylko dobrze i miłośnie :loveu:
Wiadomo, że wszystkie rozstania są trudne i bolesne .....ale jak zawsze jesteśmy z Tobą!

Posted

Essuńka juz w swoim najkochanszym domku:multi: Jeszcze trochę zestresowana ale tupta sobie po całym domu! była tez w ogrodzie:multi:
juz nie płacze ale jestem taka szczesliwa jak niewiem co:multi: po prostu nie mam słów:placz: :lol: :lol: :lol:

Posted

Narazie krociutko, bo padam:) Essa dostarczona juz do domciu, od wejscia wtrabila wielka miche zupki i zajela sie zwiedzaniem nowego krolestwa. Jak wychodzilam, byla troche przerazona, jejciu jak to psisko sie szybko przywiazuje! Spedzilam z nia zaledwie pare chwil, a juz mnie nie chciala wypuscic od babci i ladowala sie na kolana! Jutro tam wpadne zobaczyc, jak sie miewaja:) a teraz ide odespac ten dzionek pelen wrazen. kolorowych! :)

Posted

Lusia z wiadomych przyczyn musiala jechac w transporterze, na poczatku troszke sie tam kotlowala, ale po chwili juz byla cichutko. chwilami mialam watpliwosci, czy nam Lusia nie zemdlala :) nerwuska cala i zdrowa zostala przekazana dalej.

Posted

Dziewczyny jestescie wspaniale. Strasznie sie ciesze , ze Essunia ma juz cudowny domek:multi: :multi: :multi: .:drink1: Mosi na jakim topiku szukac tego nowego szczesciarza, ktory dostal sie w twoje rece?:lol: