mosii Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Pół godz temu Essunia pojechała a ja :placz: :placz: :placz: Ale będzie miała wspaniały dom:multi: :multi: Quote
kiwi Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 mosii, strach pomyslec co by bylo z essa gdyby nie ty! essunia pojechala, karmelek bedzie mial dom, tera znic tylko! :drink1::drink1::cunao::cunao: Quote
HebaNova Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ja mysle ze niedlugo tu wątek AA bedzie trzeba założyc :diabloti: - tyle okazji do świętowania ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mosii - serdeczne gratulacje! :Rose: :Rose: :Rose: Essa -dużo psiego szczęścia na nowej drodze życia! :multi: Quote
Rzenia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Moniczko, trzymaj się bo już następne psiaki czekają w kolejce do Ciebie. Podobnież zgodziłaś się przyjąć moją ulubienicę Korę? Quote
konisia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mossi trzymaj się. Wiem co czujesz, bo to samo miałam z Dredkiem. Miejmy nadzieję, że jak usłyszysz pierwszą relację z nowego domku to wszytsko będzie ok.:happy1: :calus: Essunia słoneczko, trzymam kciuki za domek, bo że będziesz grzeczna to wiem:) Quote
mosii Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dzwoniłam do dziuby, Essunia grzeczna w podrózy.... czekamy na wiadomości z nowego domku:) Quote
Mysia_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Suuuper :) :multi: Dziuba czekamy na wieści :cool3: Quote
Tigraa Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 mosii jak tez sie ciesze:loveu: Essa po trudach znalazla wreszcie staly domek:lol: :lol: :lol: Quote
ania14p Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :cool2: :cunao: :knajpa: :cunao: :cool2: Mosii jesteś cudowną Czarownicą, więc różdżka do ręki i dalej działaj! :Rose: :Rose: :Rose: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mosii a jak Lusieńka?? grzecznie podróżuje??? Essunia szczęściaro :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Monia70 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Mosii:lilangel: , nie płacz :calus: , Essuni będzie teraz tylko dobrze i miłośnie :loveu: Wiadomo, że wszystkie rozstania są trudne i bolesne .....ale jak zawsze jesteśmy z Tobą! Quote
mosii Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 Essuńka juz w swoim najkochanszym domku:multi: Jeszcze trochę zestresowana ale tupta sobie po całym domu! była tez w ogrodzie:multi: juz nie płacze ale jestem taka szczesliwa jak niewiem co:multi: po prostu nie mam słów:placz: :lol: :lol: :lol: Quote
Rzenia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
mosii Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 :laugh2_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: dziuba pisz szybko jak wrócisz do domu!!! Quote
dziuba Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Narazie krociutko, bo padam:) Essa dostarczona juz do domciu, od wejscia wtrabila wielka miche zupki i zajela sie zwiedzaniem nowego krolestwa. Jak wychodzilam, byla troche przerazona, jejciu jak to psisko sie szybko przywiazuje! Spedzilam z nia zaledwie pare chwil, a juz mnie nie chciala wypuscic od babci i ladowala sie na kolana! Jutro tam wpadne zobaczyc, jak sie miewaja:) a teraz ide odespac ten dzionek pelen wrazen. kolorowych! :) Quote
HebaNova Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :lilangel: :lilangel: nasza gwiazda miala wielkie szczęście Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :laola: wspaniale :multi: :multi: :multi: dziuba napisz błagam jak Lusieczka??? :modla: Quote
dziuba Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Lusia z wiadomych przyczyn musiala jechac w transporterze, na poczatku troszke sie tam kotlowala, ale po chwili juz byla cichutko. chwilami mialam watpliwosci, czy nam Lusia nie zemdlala :) nerwuska cala i zdrowa zostala przekazana dalej. Quote
missieek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 dziuba wielkie dzieki za podwiezienie dziczka :) Quote
Payton Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Dziewczyny jestescie wspaniale. Strasznie sie ciesze , ze Essunia ma juz cudowny domek:multi: :multi: :multi: .:drink1: Mosi na jakim topiku szukac tego nowego szczesciarza, ktory dostal sie w twoje rece?:lol: Quote
schroniskoJozefow Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hurrrrrrrrrra ESSUNIU Powodzeniana nowej drodze zyciowej (brzmi jak ze slubu, co ??:lol: ) MOSSI Kolejne psiaczki czekaja na wytrzezwienie ;o) i na prezytulnmy ciotkowy kacik. Jestes WIELKA Quote
irma Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no to już chyba czas najwyższy na :cunao: :drinka: :knajpa: Quote
Recommended Posts