Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

Posted

no to ja ja moge zabrac na noc do domu, w sobote albo w piatej i w sobote lub niedziele rankiem dostarczyc na dworzec, tylko kto z nia pojedzie?
Patia pozyczy transporterek dla niej na droge

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to to bedzie moj pierwszy post. :)
Od jakiegos juz czasu sledze kilka watkow na tym forum, glownie z udzialem Mosii i nie moge wyjsc z podziwu. Zaczelo sie od labka z Myslowic i tak potem juz zaczelam "skakac" po innych tematach o kolejnych pokrzywdzonych psiakach. Oczywiscie nie obylo sie bez lez, ale rowniez i smiechu.
Historia Essy bardzo mnie wciagnela, zreszta po ilosci stron tego tematu widac, ze kibicow jest sporo. Mam nadzieje, ze Dziuba bedzie zdawac dalsza relacje. :user: Bardzo sie ciesze, ze udalo sie znalezc domek dla niej. :sweetCyb:

A tak na marginesie jak Wy na to wszystko znajdujecie czas i sily?

Jeszcze jedno... to juz odbiega od tematu, ale nie wiem gdzie to wkleic, wiec moze Wy chcecie zobaczyc, znalazlam dzis to w necie:

http://www.operationsaveapetkatrina.com/

nie wyobrazam sobie jak moglabym zostawic tak swojego psiaka :-(

Posted

Ja również śledziłam ten wątek od początku i jestem pełna podziwu dla Mosii . Po prostu poświęca swoje życie zwierzętom nieomal bez reszty . Taka postawa życiowa zasługuje na najwyższe uznanie , bo mało kogo stać na coś takiego. Szczerze podziwiam Mosii :multi: !!!!! Mam nadzieję , że Essa będzie szczęśliwa!!!!!
Co do ostatniego postu to gdzie jest czy raczej było takie miejsce ? W Kanadzie? Coś okropnego !!!! Nadieję budzi tylko fakt , że te biedactwa zostały zabrane z tego okropnego miejsca!!!!
Anula

Posted

BOZE ! Wlasnie przeczytalam ta najwspanialsza wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ! Jak sie ciesze i nie potrafie nawet wyrazic swojej wdziecznosci. Jestescie cudowne !
Zaraz czytam swoje PW ( sa tam z pewnoscia szczegoly ), bo najpierw musialam zajrzec tutaj.

Posted

anula1959 napisał(a):
Co do ostatniego postu to gdzie jest czy raczej było takie miejsce ? W Kanadzie? Coś okropnego !!!! Nadieję budzi tylko fakt , że te biedactwa zostały zabrane z tego okropnego miejsca!!!!
Anula

To bylo w Stanach w Nowym Orleanie, jak przeszedl huragan Katrina. Zonierze nie pozwalali ludziom opuszczac swoich domow razem ze zwierzetami. Mogli uciekac przed huraganem, ale sami bez swoich pupili. Nie wiem co to dla tych zolnierzy za roznica. Koszmar. :placz:

Posted

a mnie jest smutno:-(
że Essunia pojedzie, chodziaż wiem, że domek będzie najwspanialszy:multi:

Essa bardzo wypiekniała, zaokrągliła się, sierść ma błyszczącą, jest taka energiczna i wesoła. Na pewno się spodoba:loveu:

Posted

Mossi no nie płakaj:glaszcze:Jak znam życie to znajdziesz sobie następnych parę nieszczęść:lol:( a gdzieś mi chyba mignęło że już znalazłaś ale głowy to nie dam;))

Posted

[quote name='mosii']ale domek bedzie miała cudowny, naprawdę:multi: :multi: :multi:

I tego się trzeba trzymać :lol: . Essuniu- jutro twój Wielki Dzień :loveu: