kiwi Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 no to ja ja moge zabrac na noc do domu, w sobote albo w piatej i w sobote lub niedziele rankiem dostarczyc na dworzec, tylko kto z nia pojedzie? Patia pozyczy transporterek dla niej na droge Quote
mosii Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Siedzimy sobie z Essunią przed komputrem(Essa oczywiscie u mnie na kolanach, a co! ) i marzymy o domku, Juz sie nie moge doczekac:multi: :-( Quote
fryca Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No to to bedzie moj pierwszy post. :) Od jakiegos juz czasu sledze kilka watkow na tym forum, glownie z udzialem Mosii i nie moge wyjsc z podziwu. Zaczelo sie od labka z Myslowic i tak potem juz zaczelam "skakac" po innych tematach o kolejnych pokrzywdzonych psiakach. Oczywiscie nie obylo sie bez lez, ale rowniez i smiechu. Historia Essy bardzo mnie wciagnela, zreszta po ilosci stron tego tematu widac, ze kibicow jest sporo. Mam nadzieje, ze Dziuba bedzie zdawac dalsza relacje. :user: Bardzo sie ciesze, ze udalo sie znalezc domek dla niej. :sweetCyb: A tak na marginesie jak Wy na to wszystko znajdujecie czas i sily? Jeszcze jedno... to juz odbiega od tematu, ale nie wiem gdzie to wkleic, wiec moze Wy chcecie zobaczyc, znalazlam dzis to w necie: http://www.operationsaveapetkatrina.com/ nie wyobrazam sobie jak moglabym zostawic tak swojego psiaka :-( Quote
anula1959 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja również śledziłam ten wątek od początku i jestem pełna podziwu dla Mosii . Po prostu poświęca swoje życie zwierzętom nieomal bez reszty . Taka postawa życiowa zasługuje na najwyższe uznanie , bo mało kogo stać na coś takiego. Szczerze podziwiam Mosii :multi: !!!!! Mam nadzieję , że Essa będzie szczęśliwa!!!!! Co do ostatniego postu to gdzie jest czy raczej było takie miejsce ? W Kanadzie? Coś okropnego !!!! Nadieję budzi tylko fakt , że te biedactwa zostały zabrane z tego okropnego miejsca!!!! Anula Quote
zuziaM Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 BOZE ! Wlasnie przeczytalam ta najwspanialsza wiadomosc :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ! Jak sie ciesze i nie potrafie nawet wyrazic swojej wdziecznosci. Jestescie cudowne ! Zaraz czytam swoje PW ( sa tam z pewnoscia szczegoly ), bo najpierw musialam zajrzec tutaj. Quote
mosii Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 kochani :oops: :oops: :oops: dziękuję:oops: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
fryca Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 anula1959 napisał(a):Co do ostatniego postu to gdzie jest czy raczej było takie miejsce ? W Kanadzie? Coś okropnego !!!! Nadieję budzi tylko fakt , że te biedactwa zostały zabrane z tego okropnego miejsca!!!! Anula To bylo w Stanach w Nowym Orleanie, jak przeszedl huragan Katrina. Zonierze nie pozwalali ludziom opuszczac swoich domow razem ze zwierzetami. Mogli uciekac przed huraganem, ale sami bez swoich pupili. Nie wiem co to dla tych zolnierzy za roznica. Koszmar. :placz: Quote
Mysia_ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale nie mogę się doczekać co Essunia będzie wyprawiała w nowym domu :) Quote
mosii Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 a mnie jest smutno:-( że Essunia pojedzie, chodziaż wiem, że domek będzie najwspanialszy:multi: Essa bardzo wypiekniała, zaokrągliła się, sierść ma błyszczącą, jest taka energiczna i wesoła. Na pewno się spodoba:loveu: Quote
Mysia_ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mosii łepek do góry!!! :) Napewno domek Essuni będzie wspaniały! i wszyscy ją pokochają!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mosii Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Essunia juz wykapana, pazurki obciete, ząbki umyte, uszy wyczyszczone...... Czekamy..... Quote
Kara. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Mossi no nie płakaj:glaszcze:Jak znam życie to znajdziesz sobie następnych parę nieszczęść:lol:( a gdzieś mi chyba mignęło że już znalazłaś ale głowy to nie dam;)) Quote
mosii Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Kara, dobrze Ci mignęło:) ale Essunia jest wyjątkowa......... Quote
Kara. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Wiem.Tyle z nią przeszłaś.I tak cię podziwiam że miłaś siłę żeby ją oddać. Ale następny też na pewno będzie wyjątkowy;) Quote
mosii Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 kiwuś, no nie wiem............. ale domek bedzie miała cudowny, naprawdę:multi: :multi: :multi: Quote
evita. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='mosii']ale domek bedzie miała cudowny, naprawdę:multi: :multi: :multi: I tego się trzeba trzymać :lol: . Essuniu- jutro twój Wielki Dzień :loveu: Quote
andzia69 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu: czy juz pić mozemy? Quote
HebaNova Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czy strzelają już szampany ? :Cool!: :sweetCyb: :beerchug: :drink1: :cunao: :knajpa: Quote
Recommended Posts