mosii Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 jakis sku......... ^%^&*(*&^%$^&** psa na moich oczach potracił przed chwila!!!!!!!!!!!!!!!!! lece go szkukac a z chwila muszę z essą wyjechac Quote
HebaNova Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 wlasnie sie zabralam za czytanie, patrze a tu Essunieczka kochana ma ogloszenie w Dzienniku Zachodnim: Essa sunia 6 lat średniej wielkości, inteligentna, nauczona czystości, chętnie aportuje, lubi dzieci, spragniona pieszczot, kuleje ale nie traci nadziei na własny dom najlepiej z ogrodem, ja ladnie napisane :lol: Quote
malawaszka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 trzymam :kciuki: za Esse i za potrąconego psiula mosii szkda, że nikt nie może mi nagrać :placz: ponoć ma być też o Olkuszu i chciałabym zobaczyć :-( Quote
Mysia_ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Essunia napewno pięknie wypadnie! :) :loveu: Trzymam kciuki za psinkę Mossi... Quote
Rzenia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Rozmawiałam z Moniką. Dzwoniła jakaś Pani w sprawie adopcji suni. Nie przeszkadza jej kalectwo Essy, na codzień pomaga psom. Ma porozmawiać z mężem i zadzwonić wieczorem. Przez telefon wydawała się konkretną osobą, więc prosimy o trzymanie kciuków!!!! Quote
Mysia_ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Trzymamy, trzymamy :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
evita. Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Essuniu- mam nadzieję, że po dzisiejszym programie znajdziesz w końcu swojego człowieka, który pokocha cię całym sercem, a ty nie będziesz świata poza nim widziała. Życzę Ci tego bardzo, bardzo mocno. :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
Rzenia Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
andzia69 Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Czy coś wiadomo???? nie mogłam oglądać bo dopiero niedawno z roboty wróciłam i się niecierpliwię - moze mi ktoś zdac relację????Albo jest jakiś link, zeby to sobie w necie zobaczyć? Quote
Camara Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Essa była w programie - śliczna suczyna :loveu: nie wiem, kto czekał za kamerami - to ty mosii??? bo Essa nie była zainteresowana występem tylko... swoją zastępczą rodzinką ;) aż ją Pani Magda musiała tłumaczyć :lol: niestety nie wiem, czy ktoś dzwonił :roll: Quote
mosii Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 Niestety nie udało się:-( :-( Z Dziennika Zachodniego też nikt nie zadzwonił, poza jedną panią, która się już nie odezwała:shake: Quote
beria Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Mosii, może ktoś jeszcze zadzwoni. W TV był podany telefon do Ciebie? Quote
mosii Posted February 24, 2006 Author Posted February 24, 2006 nie tylko do programu ale gdy będzie ktos chetny to dostane info. Quote
kiwi Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 kurcze przeprowadzka pudla nie pozwolila mi ogladac... z domkami po programie ostatnio jest trudno.... essa jeszcze da rade.. Quote
malawaszka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 mam jednak nadzieję że jeszcze się ktoś odezwie :kciuki: a było w programie coś o schronisku w Olkuszu??? Quote
AgaG Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Tak było o Olkuszu - krytycznie, że szczeniaki mają zimno i sa chore na nosówkę, że budy nie ocieplone, psy bez identyfikacji, że nie leczy się, że ogromne ilość dostarczanych zwłok do zakładu utylizacji, że pys chore zakażne razwem z rannymi nie chorymi zakaźnie. Quote
malawaszka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Dzięki za info Aga - a było mówione coś o konsekwencjach?? czy tylko taka info? kurde jak żałuję że nie odbieram tego programu :-( Quote
AgaG Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 O konsekwecncjach nie, ale o obowiązkach Pani Prezes mówiła i pani weterynarz wysłana tam z naszego schroniska. Będa musieli w tym schronisku Olkuskim zmienić to, co tak fatalnie funkcjonuje, to pewne...kierownik się przez telefgon tłumaczył, że niby to i owo juz zmienił, ale to oczywiście nieprawda...No pan kierownik za szczęliwy to pewnie ni będzie, i dobrze, tylko nagłośnienie sprawy może cos dać... Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 AgaG napisał(a):Będa musieli w tym schronisku Olkuskim zmienić to, co tak fatalnie funkcjonuje czyli wszystko - kurcze teraz jeszcze bardziej żałuję żenie mogłam słyszeć co tam było mówione :placz: :placz: :placz: Quote
AgaG Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Mogę Ci przegrać kasetę, tylko się z kimś umówię, kto ma wideo drugie Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Aga masz kasetę??? plizz przegraj mi - oddam kasetę czy kaskę za kasetę :oops: Quote
AgaG Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 oK MASZ TO JAK W BANKU.pRZEGRAM. :lol::lol::lol::lol: Quote
Rzenia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Essa na górę! Monika coś mało nam opowiedziała, nie znam żadnych szczegółów:-( Quote
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 AgaG napisał(a):oK MASZ TO JAK W BANKU.pRZEGRAM. :lol::lol::lol::lol: dziękuję :multi: Quote
Recommended Posts