Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

Posted

jakis sku......... ^%^&*(*&^%$^&** psa na moich oczach potracił przed chwila!!!!!!!!!!!!!!!!!

lece go szkukac

a z chwila muszę z essą wyjechac

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie sie zabralam za czytanie, patrze a tu Essunieczka kochana ma ogloszenie w Dzienniku Zachodnim:

Essa sunia 6 lat średniej wielkości, inteligentna, nauczona czystości, chętnie aportuje, lubi dzieci, spragniona pieszczot, kuleje ale nie traci nadziei na własny dom najlepiej z ogrodem,

ja ladnie napisane :lol:

Posted

Rozmawiałam z Moniką. Dzwoniła jakaś Pani w sprawie adopcji suni. Nie przeszkadza jej kalectwo Essy, na codzień pomaga psom. Ma porozmawiać z mężem i zadzwonić wieczorem. Przez telefon wydawała się konkretną osobą, więc prosimy o trzymanie kciuków!!!!

Posted

Essuniu- mam nadzieję, że po dzisiejszym programie znajdziesz w końcu swojego człowieka, który pokocha cię całym sercem, a ty nie będziesz świata poza nim widziała. Życzę Ci tego bardzo, bardzo mocno. :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Czy coś wiadomo???? nie mogłam oglądać bo dopiero niedawno z roboty wróciłam i się niecierpliwię - moze mi ktoś zdac relację????Albo jest jakiś link, zeby to sobie w necie zobaczyć?

Posted

Essa była w programie - śliczna suczyna :loveu:
nie wiem, kto czekał za kamerami - to ty mosii??? bo Essa nie była zainteresowana występem tylko... swoją zastępczą rodzinką ;) aż ją Pani Magda musiała tłumaczyć :lol:
niestety nie wiem, czy ktoś dzwonił :roll:

Posted

Tak było o Olkuszu - krytycznie, że szczeniaki mają zimno i sa chore na nosówkę, że budy nie ocieplone, psy bez identyfikacji, że nie leczy się, że ogromne ilość dostarczanych zwłok do zakładu utylizacji, że pys chore zakażne razwem z rannymi nie chorymi zakaźnie.

Posted

O konsekwecncjach nie, ale o obowiązkach Pani Prezes mówiła i pani weterynarz wysłana tam z naszego schroniska. Będa musieli w tym schronisku Olkuskim zmienić to, co tak fatalnie funkcjonuje, to pewne...kierownik się przez telefgon tłumaczył, że niby to i owo juz zmienił, ale to oczywiście nieprawda...No pan kierownik za szczęliwy to pewnie ni będzie, i dobrze, tylko nagłośnienie sprawy może cos dać...

Posted

AgaG napisał(a):
Będa musieli w tym schronisku Olkuskim zmienić to, co tak fatalnie funkcjonuje

czyli wszystko - kurcze teraz jeszcze bardziej żałuję żenie mogłam słyszeć co tam było mówione :placz: :placz: :placz:

Posted

Mogę Ci przegrać kasetę, tylko się z kimś umówię, kto ma wideo drugie

Posted

oK MASZ TO JAK W BANKU.pRZEGRAM. :lol::lol::lol::lol: