Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestetyikt do mnie nie napisał:roll:
Ale musi być dobrze!!!!!!

A efektem mojej wczorańszej wizyty w schronisku w Krakowie jest maleńka Pesteczka, bardzo napastowana przez inne szczenieta. wyglada jak mini Lakus:lol:

jak zrobie zdjecia założę jej wątek:evil_lol:

Posted

No, Moniczko, Ty lepiej juz nie chodź do schrona, bo niedługo u Ciebie będzie schronisko:evil_lol: Pojechałaś z jedną, a wróciłaś z dwiema!!!! To dawaj te zdjątka bo siem juz docekać nie mogem!!!

Posted

Andzia:mad:

ale na szczeniątko jeszcze mogłam sobie pozwolic:evil_lol: Z trudem ale mogłam:evil_lol:

ona była po wypadku, bardzo poobijana, wyła z bólu i przerazenia, poniewierana przez inne szczeniaki....

Która z Was by jej nie wzięła????????????????

Posted

Mosii, normalnie brak mi słów,zdradź mi sekret jak TY dajesz sobie radę z 4 psiakami(a i jeszcze szczenie),ja mam jedną psice i daje mi tak popalić że hejjj.
Mosii jakie TY masz dobre i wielkie serducho.

Posted

gosiab napisał(a):
Mosii, normalnie brak mi słów,zdradź mi sekret jak TY dajesz sobie radę z 4 psiakami(a i jeszcze szczenie),ja mam jedną psice i daje mi tak popalić że hejjj.
Mosii jakie TY masz dobre i wielkie serducho.

Gosiab zapraszam do siebie zobaczysz;)
Mnie dużo łatwiej prowadzi sie stado psów, nie ma nic wspanialszego od obserwowania ich wzajemnych relacji.

A Pestka nie ma jeszcze watku ale będzie wkrótce:razz: