Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:)

Witam wszystkich :)
Wczoraj przypadkiem trafiłam na ten topik, przeczytałam wszystkie strony... i również się wkręciłam :)

Stanowczo upraszam o ciąg dalszy!!! :) :) :)

Do roboty, kochanie :)

Posted

mosii napisał(a):
Ciotka nic nie odbiera.
Ciotce od wyrzucania kup do sedesu kanalizacja sie zapchała:angryy:
walczę z Essowymi g.......

Jezuuuuu, mosiii!

ty sprawdzials dobrze czy to były kupy?????

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Skad tyle tych kup?

Spod ogona? :evil_lol:
(przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać :lol: )
Essa doprowadzi niedługo połowę użytkowników dogomanii do obłedu przez to czekanie :D

Posted

Magdarynka napisał(a):
Spod ogona? :evil_lol:
(przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać :lol: )
Essa doprowadzi niedługo połowę użytkowników dogomanii do obłedu przez to czekanie :D

No to prawda:evil_lol:
Ale ja pytam powaznie,czemu nagle tak kupy zaczela sadzic?Moze parcie?

Posted

Biedna sunia, tyle się musi nacierpieć. Oby już w weekend się urodziły. Wydaje mi się, że byłoby lepiej gdyby ją wet obejrzał. Tak na wszelki wypadek.

Posted

Jeżeli Mosii jeździ z nią do tej wet co jej poleciłam, to skóry z niej nie zedrze napewno, damy radę. To 100% maniaczka psów, bardzo często jedzie tylko po kosztach-najważniejsze dla tej Pani dr jest pomóc psu, resztę idzie zawsze dogadać bez większego bólu.

Posted

troszkę się zaczęłam niepokoić
nie wiemy który to dzień ciązy, może wszystko jest normalnie.
Essunia nie jest najmłodsza, ale juz nie raz rodziła

Kanalizacja przepchnięta:evil_lol:

Posted

My tu sobie z Mosii i Essuni jaja robimy :evil_lol: , ale spójrzmy na tę całą sytuacją z drugiej strony. Napięcie w jakim żyje Mosii mogę sobie tylko wyobrazić (ja bym juz dawno w psychiatryku wylądowała:evil_lol: ). Poza tym myślę, że to bardzo dobra wiadomość, że to nie będzie pierwszy Essy poród. Nie wiadomo też - tak jak dziewczyny pisałyście który to tydzień ciąży. Może jeszcze nie nadszedł jej czas :razz: Jak się na psim połoznictwie kiepsko znam, ale pomyślałam, że może Essa jest jeszcze w normalnej "regularnej", "nieprzenoszonej" ciąży, a to że jej brzuch jest tak duży świadczy o tym , że będzie miała po prostu sporo szczeniorków :cool3: . Nie wiem czy dobrze kombinuję. Dobrze, że widział ją wet i że jest pod opieką kochanej cioteczki Mosii :loveu:
pozdrawiam i życzę wszystkim cierpliwości (a szczególnie sobie ;) )

Posted

Też tak przypuszczam.
A jeśli chodzi o te kupy, to są najwyzej kupeczki, kropeczki,
z sikaniem jest to samo, dosłownie kropelki, ale bardzo często

Posted

Miejmy nadzieję, że Essunia weźmie się do roboty i bez cesarki się obejdzie (oby) W ramach dowiadywania się co u Essuni (żeby do pracy wcześniej nie latać :cool3: ) założyłam sobie necik w domku:lol: No essunia teraz nawet w nocy moge sobie zajrzec co u ciebie-bo szefostwo choroba biura w nocy mi otwierać nie chciało:razz:

Posted

jejku, takiego napiecia to dawno nie przezywalam, nawet juz w nocy patrze, czy sa. Ale moze rzeczywiscie ten duzy brzusio to dlatego ze , jak ktos juz pisal " 40 rozbojnikow" sie szykuje . No chyba sporo wnusiow Ci sie szykuje:evil_lol:

Posted

:roll: ten ktos to Evita
Evita ja Ci juz mówiłam:mad:
Drużyna piłkarska może, kopią nieżle:evil_lol:
Przypominam, że Essunia jest u mnie w domu tymczasowym i mozna juz dla niej szukać domku.