Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale kicha :lol:
Przeczytałam temat od 1 strony, miałam nadzieję że jak dojde do ostatniej strony to zobacze juz słodkie kluchy a tu co? Essa sobie z nas drwi :evil_lol: :mad:

Posted

Biorąc pod uwagę:
- wzrost czytelnictwa o pożytecznym charakterze,
- wzrost dyscypliny pracy w postaci wcześniejszego stawiania się,
- zmniejszanie ilości zbędnego snu,
- doskonalenie się w obsłudze internetu,
- częstsze sprzątanie mieszkania (mosii),
- wzrost poczucia solidarności świadków,
- wyzwalanie pozytywnych instynktów macierzyńskich,
- zacieśnianie więzów międzyludzkich, itd.
proponuję aby Essa nie śpieszyła się nadto.

Pozdrawiam wszystkich gorąco!

Posted

Maximus Zapomniałeś jeszcze dodać poprawę stanu zdrowotnego społeczeństwa:cool3: Śmiech to zdrowie a ja jak czytam ten wątek to cały czas się śmieję.:lol:

Posted

wiem wiem, ale violetta to chyba wszyscy dogomaniaków strasza :evil_lol:,
mnie juz od dawna, teraz dorothy
gdyby nie męzowie/narzeczeni/ojcowie i ich tzrezwe podejscie do zycia
strach sie bac:lol:

Posted

huehuehue
nie wiem czy Wy nie wiecie kto najbardziej cholubi Mazaka huehue
z tymi twardymi mezami bywa ze maja czasem miekkie kregoslupy.
Mowie - CZASEM- bo nasza Sunia wcale tak malzonka nie rozczulala jak Mazak. Twarda reka od poczatku byla, zasady itd.
A teraz - wiecie :razz: bobki siadaja przy stole - maz wola VON MI STAD! Mazak siada przy stole - MAZACZKU KOCHANY NO PUCI PUCI -i go pieszczocha, a ja :crazyeye: :crazyeye:
W polaczeniu z twardymi babami co uparcie sprowadzaja do domu coraz to nowe przypadki skutek moze byc wiadomy...:lol:

Posted

Essunia pospiesz sie prosze - bo jutro znów mam do pracy wczesniej przylatywać ;)? Jeszcze szefostwo sie przyzwyczai i co ja wtedy biedna zrobie??
Czekam niecierpliwie..ale cóz warto -jutro przybiegne znów wcześniej - moze malusie kuleczki juz sie pojawia:lol:
Pozdrowienia dla Pańci :)

Posted

kurna 27 stron przeczytalam :angryy: żeby dowiedzieć się że szczeniaków dalej nie ma :angryy: zostałam 15 minut dłużej w pracy, żeby się niczego nie dowiedzieć :angryy: wracam do domu i uwaga będę następną dogomaniaczką, która będzie tu zaglądać i czekać na szczeniaczki :p:p:p:p:p:p

Posted

Nie no.. Essa przegina! :angryy: My czekamy i czekamy , a tu nic... Byłam pewna, że jak dzisiaj tu wejdę to będą już maluchy... Ale Mosii musi być cierpliwa :p

Posted

Czyta sie fajnie:evil_lol:, ale to oczekiwanie .... Mosii ja tez dolączyłam do zniecierpliwionych ciotek i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie. Można sobie wyobrazić w jakim napięciu cały czas jesteś :roll:

Posted

:crazyeye: :crazyeye:
chyba się zaczyna:crazyeye:
zabserwowałam kisielowaty wyciek
a po obmacaniu czuje, że maluchy przesuneły się blisko "wyjścia"