Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na spacerach nie odstępuje mnie na krok, biega na tej kulawej łapce, cały czas patrzy w oczy i uśmiecha się

Zupełnie jak moja "tymczasowa", nawet łapka ta sama nie jest sprawna. Na spacerki chodze bez smyczy i nie odejdzie. Łapka (bo tak ma na imie) wczesniej nawet nie wiedziała co to jest dom. Za to mój doguś dzis najpierw mnie prowadzil na smyczy jak zobaczyl pieska a potem ja mu sie z tej smyczy odczepilam a on pogonił za psem olewajac mnie.

Posted

jejku, cały czas obserwuję akcje (tzn. brak tej podstawowej "porodowej:) i lece dzis do pracy , pierwsze co czy juz maluchy na świecie a tu cały czas nic :( Trzymam kciuki za lekki poród

Posted

no wlasnie, lepiej teraz nigdzie nie jezdzic - a co jak w samochodzie sie zacznie???

Aby zbadać czy poród wkrótce się zacznie trzeba zmierzyć suce temperaturę, która na kilka godzin przed rozwiązaniem spada z około 38,5°C do 37°C.

mozesz jej temperature zmierzyc?

Posted

Essa to po prostu cwaniara:cool3: Wie doskonale jak zwrócić na siebie uwagę:lol: Czy ona nie powinna nazywać sie jakoś inaczej? Np.Paris/Hilton/?:evil_lol:

Posted

Normalnie czuję się tak, jakbym oglądała tasiemca brazylijskiego - czy można nazwać jedną małą Izaura, a psiaczka Leonsio????? pamiętam dawno temu leciał taki tasiemiec i potem dzieci tak nazywano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Normalnie czuję się tak, jakbym oglądała tasiemca brazylijskiego - czy można nazwać jedną małą Izaura, a psiaczka Leonsio????? pamiętam dawno temu leciał taki tasiemiec i potem dzieci tak nazywano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak pamiętam:lol: Andzia świetny pomysł! Znów idziemy na sikanie:roll: