Jump to content
Dogomania

>ESSA< juz w swoim WSPANIAŁYM DOMU!!!! odeszła za TM..............

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiwi napisał(a):
lupe, a nie mozna błyskac póki oczek nie otwieraja ?

szczeniorkom pewnei mozna ( choć przyznam, że nie wiem :roll: ) ale co na to powie Essa ????? heh
Nie no nie wiem...wiem tylko tyle, że nasze Toffu wieje na sam widok aparatu i na 100 zdjec 2 są udane :P

Posted

lupe jak zobaczylam Twoj avatar to myslam ze to foka, dopiero po paru dniach zorientowalam sie ze to pies :oops:

maluchy wiedza co robia, w brzuchu zawsze cieplo a nie wiadomo co sie na zewnatrz dzieje :cool3:

Posted

kiwi napisał(a):
lupe jak zobaczylam Twoj avatar to myslam ze to foka, dopiero po paru dniach zorientowalam sie ze to pies :oops:

hahahahhaha....bo to Foka Domowa vel Toffik Foczy. :evil_lol::lol::evil_lol::lol: zwany też kotopsem z racji skakania z podłogi na parapet ( wysokosc [araetu normalna nie zaniżona - nie wiem jak to robi ) :shake:

Ten przegubowiec na Twoim też uroczy. :evil_lol:

Gdzie te szczeniorki ??

Posted

mosii napisał(a):
Lupe, kochana zrozum
od trzech dni wszyscy w nerwach!!!!!

Rozumiem, rozumiem...znam to uczucie :P . A jak sie psy zachowują ?
Nasz dostawal kociokwiku kiedy Bella rodzila.
Naprawdę życze, żeby wszystko poszlo dobrze. :)

Posted

Psy? ok
wiesz Essunia miała rodzic od razu po przyjeżdzie do mnie.
A tu mija jeden dzień, drugi, trzeci, i nic
wszyscy sobie robią jaja to się nie dziwię, ze maluchy się zbuntowały;)

Posted

Monia123 napisał(a):
Hi, hi, hi!!! Gdyby chociaż jeden ze szczeniorków był w ........, to by znaczyło, że ...

hahaha niestety:lol: :lol:

Posted

no, ja juz tu czekam na dobre wieści...
czy kudłate bąbelki pokazały sie już na świecie???
:???:
bo ja pół nocy nie spałam, śniadania nie mogłam zjeść, tylko od razu tu, sprawdzić co i jak

Posted

I co z tymi szczeniaczkami???!!!Bo mnie w końcu ubezwłasnowolnią:cool3: Mój TZ chyba w końcu wyśle mnie na jakeś badania albo oskarży o zdradę.Ni diabła nie może zrozumieć po kie licho o najdziwniejszych porach dnia i nocy włączam komputer.;)

Posted

psinki malutkie- wychodzcie juz na ten swiat :) Ja dzis nawet specjalnie do pracy wczesniej przyleciałam z nadzieja ze to już :lol: Szef sie dziwnie patrzył że dziś o tej porze juz w pracy (choć był raczej zadowolony ;) ) a tu cały czas nic ehhh...
powodzenia, pozdrawiam ciepło

Posted

Mosii, umów się na kawę na mieście, lub zaplanuj sobie jakąś pilną robotę. Gwarantuję, iż 5 minut przed, okaże się że nici z przyjemności i trzeba się zająć odbieraniem maluchów.
Trzymam kciuki za sunię i przyszłe "wnuki".