Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz tu dotarłam...Widzę że idzie ku dobremu.....
Majqa...jesteś niesamowita ! Jak już się za coś bierzesz to z godną podziwu rzetelnością i ofiarnością !
Mała jest piękna, młoda, rasowa....domki powinne się o nią zabijać.... !

Posted

zula131 napisał(a):
Czy już coś wiadomo? A menel - odpuścił?

Oni mi dzisiaj nawet dzień dobry powiedzieli :) z tego szoku nie wydusiłam ani słowa.Jeden odezwał się co z kasą,ale inny kazał mu siadać...
Spokój...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Oni mi dzisiaj nawet dzień dobry powiedzieli :) z tego szoku nie wydusiłam ani słowa.Jeden odezwał się co z kasą,ale inny kazał mu siadać...
Spokój...

NO proszę..... :diabloti:

Jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to dajcie znać proszę! Szukamy kogoś kto przetransportuje 2 chomiczki, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Selengo, powiedzieć "dziękuję" brzmi zbyt banalnie!!! Ale...DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Napisz mi proszę na PW, ile jest do uregulowania za aukcję i podaj dane do wpłaty!

Posted

Oby to tylko byl dobry czlowiek . Ta wyżelka jest piękna i mloda -szkoda jej nawet dla mysliwych,bo wiem z bezposredniego żrodla ,jak bardzo potrafią mysliwi takie psy eksploatować -nieraz az do wykonczenia/wycieńczenia 2-3 dni polowania/ psa, czy śmierci po wypadku na polowaniu/zranieniu/.
A co do "wlaściciela" suni -czy sąsiedzi wiedzą ,jak on tę piekną wyżelkę zdobyl ? czy oby to nie ukradziony pies komus ? lub zabrany ze schronu -a teraz żąda za nią aż tyle kasy ? a może ten pies zostal przez niego wzięty w posiadanie w nieuczciwy sposób? jesli to alkoholik -to wszystko jest możliwe -skad mialby kase na kupno takiego psa/szczeniaka ??...może on wcale nie ma prawa do posiadania tej Sary a jego żądania i grozby sa bezpodstawne ?

Posted

Sunia ma drugiego obserwatora na allegro
Z mojego doświadczenia wynika, ze obserwatorzy się uaktywniają zwykle tuż przed końcem aukcji...
Zostało jeszcze 10 dni