zula131 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Czy już coś wiadomo? A menel - odpuścił? Quote
togaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Dopiero teraz tu dotarłam...Widzę że idzie ku dobremu..... Majqa...jesteś niesamowita ! Jak już się za coś bierzesz to z godną podziwu rzetelnością i ofiarnością ! Mała jest piękna, młoda, rasowa....domki powinne się o nią zabijać.... ! Quote
majqa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Toguś, daj spokój. :oops: Niech tylko ten domek pojawi się piorunem. :-( Quote
togaa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jest jakiś odzew...? Tyle ogłoszeń poszło ! Quote
jusstyna85 Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 zula131 napisał(a):Czy już coś wiadomo? A menel - odpuścił? Oni mi dzisiaj nawet dzień dobry powiedzieli :) z tego szoku nie wydusiłam ani słowa.Jeden odezwał się co z kasą,ale inny kazał mu siadać... Spokój... Quote
zula131 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :evil_lol: Nie ma to jak znajomości... Quote
__Lara Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jusstyna85 napisał(a):Oni mi dzisiaj nawet dzień dobry powiedzieli :) z tego szoku nie wydusiłam ani słowa.Jeden odezwał się co z kasą,ale inny kazał mu siadać... Spokój... NO proszę..... :diabloti: Jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to dajcie znać proszę! Szukamy kogoś kto przetransportuje 2 chomiczki, które miały iść na pożarcie dla węży... Quote
MartynaP Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 prosze zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/176518-Husky-zamkniAE-ty-w-hotelowym-kojcu-Pilnie-wsparcie-finansowe-1450-zA-DA-ug-roA-nie Quote
Selenga Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Obiecane allegro suni - oczywiście full wypas http://www.allegro.pl/show_item.php?item=870824981 Quote
majqa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Selengo, powiedzieć "dziękuję" brzmi zbyt banalnie!!! Ale...DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Napisz mi proszę na PW, ile jest do uregulowania za aukcję i podaj dane do wpłaty! Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Sunieczko, niech Ci ten Nowy 2010 Roku przyniesie piorunem nowy, najlepszy domek pod słońcem. :-) Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Niech on tylko odważy się wyciągnąć rękę do telefonu. ;-) Quote
Olga7 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Oby to tylko byl dobry czlowiek . Ta wyżelka jest piękna i mloda -szkoda jej nawet dla mysliwych,bo wiem z bezposredniego żrodla ,jak bardzo potrafią mysliwi takie psy eksploatować -nieraz az do wykonczenia/wycieńczenia 2-3 dni polowania/ psa, czy śmierci po wypadku na polowaniu/zranieniu/. A co do "wlaściciela" suni -czy sąsiedzi wiedzą ,jak on tę piekną wyżelkę zdobyl ? czy oby to nie ukradziony pies komus ? lub zabrany ze schronu -a teraz żąda za nią aż tyle kasy ? a może ten pies zostal przez niego wzięty w posiadanie w nieuczciwy sposób? jesli to alkoholik -to wszystko jest możliwe -skad mialby kase na kupno takiego psa/szczeniaka ??...może on wcale nie ma prawa do posiadania tej Sary a jego żądania i grozby sa bezpodstawne ? Quote
GoniaP Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Piszą i dzwonią do mnie ludzie z ogłoszeń. Robię odsiew, ale poproszę parę zdjęć suni na maila - muszę mieć materiał! Quote
majqa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jedyne, jakie są to te 3 na 1 stronie. Mam nadzieję, że Justyna postara się szybko o dodatkowe. Quote
Selenga Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Sunia ma drugiego obserwatora na allegro Z mojego doświadczenia wynika, ze obserwatorzy się uaktywniają zwykle tuż przed końcem aukcji... Zostało jeszcze 10 dni Quote
Recommended Posts