jusstyna85 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Selenga napisał(a):na razie nie ma za co... mam do kogoś z Bielska numer konta, nazwisko i adres (deklaracje na kaukaza Mojo), ale nie mam nicku ani innych namiarów i próbuję to ustalić podałam przez morisową link do tego wątku, więc może się odezwie np. do jusstyny super by było,gdyby ktoś się znalazł...:) Quote
Poker Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 tu są dziewczyny z Białegostoku http://www.dogomania.pl/threads/57467-BiaA-ystok-wAE-tek-zbiorczy-mamy-przepeA-nione-DT?p=13807109#post13807109 jeszcze jest evita i chyba enia Quote
jusstyna85 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='Poker']tu są dziewczyny z Białegostoku http://www.dogomania.pl/threads/57467-BiaA-ystok-wAE-tek-zbiorczy-mamy-przepeA-nione-DT?p=13807109#post13807109 jeszcze jest evita i chyba enia dziękuje,juz napisałam Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no niestety, okazało się, że ta osoba z Bielska to morisowa, która aktualnie mieszka w Warszawie i na razie nie wybiera ię w rodzinne strony :( Quote
morisowa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Bielsk Podlaski to moje rodzinne miasto. Akurat byłam we wtorek. A bywam raz na miesiąc - dwa. Poproszę na pw dane tej osoby, może akurat ktoś znajomy dla mojej rodziny. Quote
majqa Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Dziękuję Morisowa. :loveu: Justynko, działaj! Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Została złożona kolejna oferta na allegro wysłałam namiary Justynie Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 właśnie się allegro skończyło ale chyba już nie trzeba wznawiać? Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ja jednak prosiłabym o wznowienie allegro,pokryję koszty...Może akurat znalazłby się bliżej domek. Rozmawiałam ze schroniskiem,sunia nadal jest, pewien Pan,który zajmuje się adopcją tej rasy skontaktował się ze Schroniskiem (bodajże z tych stron,które podawała mi Majqa i gdzie dawałam ogłoszenia o niej).Szuka jej domu, ma zadzwonić jutro,czy coś jest na oku. Ta Pani z Bielska chce,by sunia jeździła na wyjazdy do lasu w celu polowania.Martwimy się,czy ci państwo pójdą najpierw z nią na jakieś szkolenie w tym kierunku,bo ona baaardzo boi sie wystarzałów,hałasu,dlatego prosiłabym o wizyte przeadpcyjną i w miarę możliwości sprawdzenie,czy chcieliby ją z uczucia,czy dla polowań. Szukam adresu... Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Boi się wystrzałów, hałasów więc zbędny jest stres. To zmienia postać rzeczy. Quote
jusstyna85 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 majqa napisał(a):Boi się wystrzałów, hałasów więc zbędny jest stres. To zmienia postać rzeczy. To jest jednak pies z bloku,który biegał całymi dniami i nocami,wygrał ją w karty,ale nie wiem czy była wychowywana wcześniej w domu,czy w bloku. Wysłałam jednak Morrisowej dane tej Pani z numerem, może będzie ją znać,albo ktoś ze znajomych.W człowieka sie nie wejdzie,ale na pewno w jakimś stopniu będzie można wyczuć,dlaczego ją chcą...Co myślicie? Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Oczywiście, że domek warto sprawdzić, może uda się nie tej suni, a innemu wyżłowi z dogo, który byłby chętny towarzyszyć swemu panu. Quote
jusstyna85 Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 majqa napisał(a):I co na froncie działań? Nikt nie chce pomóc w tej wizycie :( Dostałam kolejne 2 maile od Goni-w tym 1 bardzo fajny, ale zadałam pare pytań jeszcze Quote
majqa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Bardzo mi przykro Justynko, że w kwestii sprawdzenia domku pojawiły się takie problemy. :-( Quote
jusstyna85 Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 majqa napisał(a):Bardzo mi przykro Justynko, że w kwestii sprawdzenia domku pojawiły się takie problemy. :-( Ja też żałuje,bo może ta Pani dałaby sie namówić na innego Wyżła.W razie czego dysponuję jej adresem nr telefonu,mogę podać... Odpisała ta 2. osoba z wczoraj-chce wiedzieć w którym Schronisku jest sunia,bo chce podjechać z mężem,jest z Jaworzna.Napisałam jej grzecznie,że najpierw wolałabym dowiedzieć się paru rzeczy,żeby zaoszczędzić jej w razie czego trasy. Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 Wczoraj juz bylo bardzo blisko...mimo że w ogłoszeniach nie ma napisane,gdzie sie znajduje ,to ludzie przyjeżdżają do schronu.Wczoraj była Pani,która powołała sie na to,że jest "od nas" i jest sprawdzona,a to nieprawda... Quote
__Lara Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jusstyna85 napisał(a):Wczoraj juz bylo bardzo blisko...mimo że w ogłoszeniach nie ma napisane,gdzie sie znajduje ,to ludzie przyjeżdżają do schronu.Wczoraj była Pani,która powołała sie na to,że jest "od nas" i jest sprawdzona,a to nieprawda... .................................... dobrze, że tak od razu nie wydają. Quote
__Lara Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 jusstyna85 napisał(a):Wczoraj juz bylo bardzo blisko...mimo że w ogłoszeniach nie ma napisane,gdzie sie znajduje ,to ludzie przyjeżdżają do schronu.Wczoraj była Pani,która powołała sie na to,że jest "od nas" i jest sprawdzona,a to nieprawda... .................................... dobrze, że tak od razu nie wydają. Quote
Recommended Posts