Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i na dodatek pewnie każdy człowiek to przyjaciel:) ale spokojnie piękna jest to i znajdzie się dla niej domek. Tutaj pani szuka pieska, który szczekałby na obcych ludzi i w ten sposób ostrzegał przed intruzami, ale pewnie to nie ten charakter. To nie jest sunia z typu myśliwskich?

Posted

[quote name='jusstyna85']Nie kontaktowałam sie,nie chce jej już zawracać głowy, sunia ma już allegro,musze dopytać czy na pewno znajomy zrobił.[/QUOTE]
Ja nie znalazłam jej na allegro
Jeś€li uznasz, że mam jej wznowić, to napisz pw

Posted

[quote name='Selenga']Ja nie znalazłam jej na allegro
Jeś€li uznasz, że mam jej wznowić, to napisz pw[/QUOTE]

Nie znalazłaś,bo nie miała wpisywane w allegro rasy,żeby nie przyciągać rasą,tylko charakterem :)

Sunia ma dom,to są znajomi znajomej Justyny ze Schroniska, mieszkają w W-wie,przyjechali po sunie w ten sam dzień...tyle wiem...

Chciałam wszystkim bardzo podziękować za pomoc, do dzisiaj Wyżełka będzie mi sie źle kojarzyla,ale ciesze sie,że jest daleko i ma normalny dom

Posted

[quote name='jusstyna85']Nie znalazłaś,bo nie miała wpisywane w allegro rasy,żeby nie przyciągać rasą,tylko charakterem :)

Sunia ma dom,to są znajomi znajomej Justyny ze Schroniska, mieszkają w W-wie,przyjechali po sunie w ten sam dzień...tyle wiem...

Chciałam wszystkim bardzo podziękować za pomoc, do dzisiaj Wyżełka będzie mi sie źle kojarzyla,ale ciesze sie,że jest daleko i ma normalny dom[/QUOTE]

To fajnie :D cieszę się, że jej się "udało" uciec od tego Piekła. To ogromny sukces dzięki Tobie Justyno! :D dzięki Twojej odwadze!

Posted

[quote name='__Lara']To fajnie :D cieszę się, że jej się "udało" uciec od tego Piekła. To ogromny sukces dzięki Tobie Justyno! :D dzięki Twojej odwadze![/QUOTE]

Dzięki mojej głupocie...na wywiadzie środowiskowym wyszło,że ukardłam psa,sprzedałam go,a wlaściciel był bezradny...dzięki temu marzenia o pracy w policji uleciały...

Posted

[quote name='jusstyna85']Dzięki mojej głupocie...na wywiadzie środowiskowym wyszło,że ukardłam psa,sprzedałam go,a wlaściciel był bezradny...dzięki temu marzenia o pracy w policji uleciały...[/QUOTE]

Przykro mi :( my znamy inną wersję wydarzeń...