jusstyna85 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Raczej nie,ona nastawiona jest raczej do zabawy,a nie do pilnowania... Quote
majqa Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Oczywiście, że nie mam nic przeciwko ogłoszeniom z tym tekstem. On ma służyć suni. Quote
tripti Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 i na dodatek pewnie każdy człowiek to przyjaciel:) ale spokojnie piękna jest to i znajdzie się dla niej domek. Tutaj pani szuka pieska, który szczekałby na obcych ludzi i w ten sposób ostrzegał przed intruzami, ale pewnie to nie ten charakter. To nie jest sunia z typu myśliwskich? Quote
majqa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Jeśli sprawa suni drgnie, czego jej życzę, ogłoszenia byłby do pozdejmowania, daj znać Justynko na PW. Quote
Cantadorra Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Majqa i inne dziewuszki, zajrzyjcie prosze do tej sunki, nie radzi sobie w schronie: http://www.dogomania.pl/threads/178917-OWCZAREK-NIEMIECKI-sunia-dramatyczne-A-apanie-POMA-A-CIE Podpowiedzcie cos........ please Quote
Selenga Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='jusstyna85']Nie kontaktowałam sie,nie chce jej już zawracać głowy, sunia ma już allegro,musze dopytać czy na pewno znajomy zrobił.[/QUOTE] Ja nie znalazłam jej na allegro Jeś€li uznasz, że mam jej wznowić, to napisz pw Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Selenga']Ja nie znalazłam jej na allegro Jeś€li uznasz, że mam jej wznowić, to napisz pw[/QUOTE] Nie znalazłaś,bo nie miała wpisywane w allegro rasy,żeby nie przyciągać rasą,tylko charakterem :) Sunia ma dom,to są znajomi znajomej Justyny ze Schroniska, mieszkają w W-wie,przyjechali po sunie w ten sam dzień...tyle wiem... Chciałam wszystkim bardzo podziękować za pomoc, do dzisiaj Wyżełka będzie mi sie źle kojarzyla,ale ciesze sie,że jest daleko i ma normalny dom Quote
zula131 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Hm, mam nadzieję, że domek kochający i odpowiedzialny... Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Wiem,że ta Pani ma hotelik i chyba szkoli nawet psy... Justyna zaręcza sobą za dom,więc chyba można sie naprawde cieszyć... Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jusstyna85']Nie znalazłaś,bo nie miała wpisywane w allegro rasy,żeby nie przyciągać rasą,tylko charakterem :) Sunia ma dom,to są znajomi znajomej Justyny ze Schroniska, mieszkają w W-wie,przyjechali po sunie w ten sam dzień...tyle wiem... Chciałam wszystkim bardzo podziękować za pomoc, do dzisiaj Wyżełka będzie mi sie źle kojarzyla,ale ciesze sie,że jest daleko i ma normalny dom[/QUOTE] To fajnie :D cieszę się, że jej się "udało" uciec od tego Piekła. To ogromny sukces dzięki Tobie Justyno! :D dzięki Twojej odwadze! Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='__Lara']To fajnie :D cieszę się, że jej się "udało" uciec od tego Piekła. To ogromny sukces dzięki Tobie Justyno! :D dzięki Twojej odwadze![/QUOTE] Dzięki mojej głupocie...na wywiadzie środowiskowym wyszło,że ukardłam psa,sprzedałam go,a wlaściciel był bezradny...dzięki temu marzenia o pracy w policji uleciały... Quote
__Lara Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='jusstyna85']Dzięki mojej głupocie...na wywiadzie środowiskowym wyszło,że ukardłam psa,sprzedałam go,a wlaściciel był bezradny...dzięki temu marzenia o pracy w policji uleciały...[/QUOTE] Przykro mi :( my znamy inną wersję wydarzeń... Quote
Recommended Posts