Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
ale co, nikt się nie zgłosił na wizyte przedadopcyjną? Napisałyscie na watku " woj. podlaskie"?

napisałam na tym wątku,gdzie są dziewczyny z Biełegostoku...babka i tak juz sie nie odzywa,a ja przez dogo nie umiem edytować tytułu :(

Posted

[quote name='jusstyna85']napisałam na tym wątku,gdzie są dziewczyny z Biełegostoku...babka i tak juz sie nie odzywa,a ja przez dogo nie umiem edytować tytułu :([/QUOTE]
Tu jest odniesienie do sprawy. To, że pani się nie odzywa znaczy wszystko i nic, równie dobrze odpuściła sobie, straciła cierpliwość, co czeka na jakiś wiążący kontakt w sprawie sprawdzenia jej.

Posted

to poczekajmy na wieści, może warto odezwać się jeszcze do tej pani? jakby była potrzeba tej wizyty to dajcie mi znać na pw to kogoś poszukam, a jak będzie trochę czasu, to ja też będę w białymstoku za dwa tygodnie.

Posted

no tak, pewnie wkrótce będą jakieś konkrety. Forum podlaskie jest troszkę niemrawe, w sprawie już teraz Soni prosiłam ich o pomoc na forum i prywatnie i odezwała się raptem jedna osoba...

Posted

Ta Pani sie nie odzywa już w ogóle...nie ma żadnych nowych maili z zapytaniem o sunie :(

Do Goni tez chyba nikt nie dzwoni...

Poprosiłam znajomego o allegro z namiarami na Justyne_wolontariat,czyli na schron...

Posted

[quote name='jusstyna85']ja jednak prosiłabym o wznowienie allegro,pokryję koszty...Może akurat znalazłby się bliżej domek. (...)...[/QUOTE]
Ponawiam pytanie, czy kontaktowałaś się z Selengą w sprawie allegro.
Czuję się bezradna z pomocą (odległość). Zrobiłam, co mogłam, jest tekst, są ogłoszenia. Szkoda, że nie ma większej ilości zdjęć.
Jedno, co mogę jeszcze podpowiedzieć to kontakt z innymi osobami, które śmigają ogłoszenia, by z tekstem z wątku, ze zmienionym tytułem, poogłaszały sunię na inne województwa.

Posted

[quote name='majqa']Ponawiam pytanie, czy kontaktowałaś się z Selengą w sprawie allegro.
Czuję się bezradna z pomocą (odległość). Zrobiłam, co mogłam, jest tekst, są ogłoszenia. Szkoda, że nie ma większej ilości zdjęć.
Jedno, co mogę jeszcze podpowiedzieć to kontakt z innymi osobami, które śmigają ogłoszenia, by z tekstem z wątku, ze zmienionym tytułem, poogłaszały sunię na inne województwa.[/QUOTE]

Nie kontaktowałam sie,nie chce jej już zawracać głowy, sunia ma już allegro,musze dopytać czy na pewno znajomy zrobił.Ja wczoraj ogłosiłam ją na paru lokalnych stronach z Twoim tekstem,mam nadzieje że nie masz nic przeciwko.

Posted

czy sunia mogłaby pełnić funkcję stróża? w domu z ogrodem pod warszawą, dla kobiety, która szuka ważne jest aby szczekała i ostrzegała przed obcymi i była większym pieskiem. Jakiś czas temu adoptowała pieska ze schroniska, ale on nie szczeka i aktualnie jest raczej przytulanką.