Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że chciał 700, ale znam kilku alkoholików, którzy na widok stówy miękną...
Sunie i tak trzeba by wyciągnąć ze schronu, więc jeśli uda Wam sie to zrobić przed nim, to ok, jesli nie...

Posted

Jestem na zawołanie Majqi, ale pomysłów oryginalnych pewnie nie mam:

- dt żeby zniknęła ze schronu jak najszybciej
-czy można zglosić zle traktownaie suczki na policję i czy wtedy nie byłoby możliwe jej "odzyskanie' do czasu zakończenia sprawy?

Posted

GoniaP napisał(a):
No przecież napisałam.... Tylko co dalej i jak z logistyką?

Yesooo, jesteś Cudem Goniu!!! :-)
Justynko, nie mogło stać się lepiej, nawet nie marzyłam o takiej opcji.
Zmień tytuł, że potrzebny transport do Poznania, podaj trasę, że to pilne!!!
Teraz dalszy konkret - czy jesteś Justynko w stanie wyrwać sunię w ciągu chwili ze schronu (jeśli pojawi się opcja transportu) i jaki to koszt!!!

Posted

majqa napisał(a):
Yesooo, jesteś Cudem Goniu!!! :-)
Justynko, nie mogło stać się lepiej, nawet nie marzyłam o takiej opcji.
Zmień tytuł, że potrzebny transport do Poznania, podaj trasę, że to pilne!!!
Teraz dalszy konkret - czy jesteś Justynko w stanie wyrwać sunię w ciągu chwili ze schronu (jeśli pojawi się opcja transportu) i jaki to koszt!!!
Majguś... Nie napisałam, że przYjęłabym ją, ale przEjęłabym z miłą chęcią. Oznacza to niekoniecznie transport do Poznania, ale do hotelu, który przyjąłby małą - jeszcze nie wiem do jakiego ;)

Posted

Bardzo wszystkim dziękuje,Majqo zdziałałaś cuda :)

Goniu kamień z serca mi spadł...

Z wyciągnięciem ze schronu nie ma żadnego problemu,chętnie "pozbędą" się suni,bo jest sporo psiaków,a o dobry domek bardzo trudno.Schronisko bardzi poszło mi na rękę i nie musiałam z wlasnej kieszeni płacić ani za szczepienia ani za sterylke.Umówiłam się z nimi,że jeśli znajdzie się dom,to właściciel wpłaci 100 zł (to pokrycie kosztów szczepień)

Z transportem będzie problem-od 4 dni szukam właśnie do Poznania dla szczeniaki Jaagi,który ma problem z zostawaniem w domu.Domek super,a transportu brak :(

Posted

GoniaP napisał(a):
Majguś... Nie napisałam, że przYjęłabym ją, ale przEjęłabym z miłą chęcią. Oznacza to niekoniecznie transport do Poznania, ale do hotelu, który przyjąłby małą - jeszcze nie wiem do jakiego ;)

OK, myślałam, że masz na myśli rejon Poznania (hotelik), co do reszty to oczywistość, że nie przyjęłabym a przejęłabym, co dla mnie i tak jest rajem pomocowym!

Posted

A ile taki hotelik kosztowałby?

U mnie bardzo krucho z pieniędzmi,utrzymuje sama 2 psy w DT, teraz miałam same wydatki z powodu tymczasowicza z nużycą i grzybicą, nie jestem w stanie wygrzebać chyba nawet 10 zł :(

Posted

Goniu, podaj na PW kontakt do siebie Justynie, Justynko zadzwoń, rozmowa to coś lepszego niż klepanie w klawiaturę.
Idźmy dalej...masz na myśli już jakiś konkretny hotelik (znajomość terminu i kosztów)?
Hotelik = zmiana tytułu na pomoc w transporcie (podanie trasy) i pieniążkową.
Z całego serducha dziękuję wszystkim za przybycie na wątek.