natalijo Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Wiem, że chciał 700, ale znam kilku alkoholików, którzy na widok stówy miękną... Sunie i tak trzeba by wyciągnąć ze schronu, więc jeśli uda Wam sie to zrobić przed nim, to ok, jesli nie... Quote
tanitka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ona jest w Łodzi, tak? nie kochana jest na Górnym Śląsku Quote
__Lara Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jestem cioteczki. Jak tu pomóc w takiej sytuacji? :( Quote
sonikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jestem na zawołanie Majqi, ale pomysłów oryginalnych pewnie nie mam: - dt żeby zniknęła ze schronu jak najszybciej -czy można zglosić zle traktownaie suczki na policję i czy wtedy nie byłoby możliwe jej "odzyskanie' do czasu zakończenia sprawy? Quote
sonikowa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GoniaP napisał(a):To co, powierzycie mi ją? Gonia, przejęłabyś ją?? Wspaniale by było :-) Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Ona została wysterylizowana w Schronisku na moją prośbe ,bo Tanitka załatwiała hotelik,a wyszło,że zaczął jej sie kaszel... Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Zniżył cene do 650 zł... Raczej na pewno nie ma tatuażu... To jest bardzo fajna sunia,jeszcze w sumie szczeniak,tylko ja mówie-ona bardzo goni ptaki... Quote
marysia55 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GoniaP napisał(a):To co, powierzycie mi ją? czy Twoje pytanie najeży rozumieć, że jesteś gotowa dać jej od razu DT ???? Quote
GoniaP Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 sonikowa napisał(a):Gonia, przejęłabyś ją?? Wspaniale by było :-) No przecież napisałam.... Tylko co dalej i jak z logistyką? Quote
majqa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GoniaP napisał(a):No przecież napisałam.... Tylko co dalej i jak z logistyką? Yesooo, jesteś Cudem Goniu!!! :-) Justynko, nie mogło stać się lepiej, nawet nie marzyłam o takiej opcji. Zmień tytuł, że potrzebny transport do Poznania, podaj trasę, że to pilne!!! Teraz dalszy konkret - czy jesteś Justynko w stanie wyrwać sunię w ciągu chwili ze schronu (jeśli pojawi się opcja transportu) i jaki to koszt!!! Quote
GoniaP Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 majqa napisał(a):Yesooo, jesteś Cudem Goniu!!! :-) Justynko, nie mogło stać się lepiej, nawet nie marzyłam o takiej opcji. Zmień tytuł, że potrzebny transport do Poznania, podaj trasę, że to pilne!!! Teraz dalszy konkret - czy jesteś Justynko w stanie wyrwać sunię w ciągu chwili ze schronu (jeśli pojawi się opcja transportu) i jaki to koszt!!! Majguś... Nie napisałam, że przYjęłabym ją, ale przEjęłabym z miłą chęcią. Oznacza to niekoniecznie transport do Poznania, ale do hotelu, który przyjąłby małą - jeszcze nie wiem do jakiego ;) Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Bardzo wszystkim dziękuje,Majqo zdziałałaś cuda :) Goniu kamień z serca mi spadł... Z wyciągnięciem ze schronu nie ma żadnego problemu,chętnie "pozbędą" się suni,bo jest sporo psiaków,a o dobry domek bardzo trudno.Schronisko bardzi poszło mi na rękę i nie musiałam z wlasnej kieszeni płacić ani za szczepienia ani za sterylke.Umówiłam się z nimi,że jeśli znajdzie się dom,to właściciel wpłaci 100 zł (to pokrycie kosztów szczepień) Z transportem będzie problem-od 4 dni szukam właśnie do Poznania dla szczeniaki Jaagi,który ma problem z zostawaniem w domu.Domek super,a transportu brak :( Quote
majqa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 GoniaP napisał(a):Majguś... Nie napisałam, że przYjęłabym ją, ale przEjęłabym z miłą chęcią. Oznacza to niekoniecznie transport do Poznania, ale do hotelu, który przyjąłby małą - jeszcze nie wiem do jakiego ;) OK, myślałam, że masz na myśli rejon Poznania (hotelik), co do reszty to oczywistość, że nie przyjęłabym a przejęłabym, co dla mnie i tak jest rajem pomocowym! Quote
zula131 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Kurczę, doczytałam wątek. Goniu :loveu:... Oby tylko zdążyć przed menelem... Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 A ile taki hotelik kosztowałby? U mnie bardzo krucho z pieniędzmi,utrzymuje sama 2 psy w DT, teraz miałam same wydatki z powodu tymczasowicza z nużycą i grzybicą, nie jestem w stanie wygrzebać chyba nawet 10 zł :( Quote
__Lara Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Ciotki, co do transportu: napiszcie do SzczepoNa. On wozi ze Śląska psy za zwrotem kosztów. Dostępne terminy. Jakby co to mam jego nr telefonu. Quote
majqa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Goniu, podaj na PW kontakt do siebie Justynie, Justynko zadzwoń, rozmowa to coś lepszego niż klepanie w klawiaturę. Idźmy dalej...masz na myśli już jakiś konkretny hotelik (znajomość terminu i kosztów)? Hotelik = zmiana tytułu na pomoc w transporcie (podanie trasy) i pieniążkową. Z całego serducha dziękuję wszystkim za przybycie na wątek. Quote
majqa Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Larciu, podaj te namiary Justynie na PW, u niej pisanie PW na nowym dogo kuleje. Dziękuję, że pomyślałaś!!! :-) Quote
GoniaP Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Mój nr jest ogólniedostępny: 785 03 03 03 Jutro pomyślę nad miejscem. Quote
tanitka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Jusstyna85 czy ten kaszel został zdiagnozowany przez weta? Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Justyna powiedziała mi,że to kaszel i dostaje antybiotyk,o tej porze roku,to pewnie kenelowy. Quote
tanitka Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 od kiedy dostaje antybiotyk i czy jest poprawa? możesz sie dowiedzieć? Quote
Recommended Posts