TERESA BORCZ Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Uszatek to jeszcze jeden dowód że łatwo rozpoznać co lepsze i łatwo sie do tego przyzwyczaić. OBY Uszatek znalazł szybciutko ten jedyny domek, bo już najmniej spodziewane przypadki pojechały do domeczków z tej GÓRNEJ PÓŁKI u Pani Joasi. SZCZĘŚCIA Uszatku, a narazie wczasuj z całych sil!!! Quote
Pianka Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Doszło 10 zł- Ania! 90 zł - Ala 100 zł- ala123 5 zł- anna10025 50 zł- QQk saldo końcowe +1137,01 zł Quote
mari23 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 czy 10 złotych stałych deklaracji wciąż brakuje... to już nie bedzie brakowało :) wprawdzie już dużo mam zobowiązań, miałam nie zwiększać "debetu", ale do Uszatka od dawna mam słabość... wpiszcie mnie i podajcie nr konta na PW - zrobię przelew i zlecenie stałe Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok ucieka, [/FONT] [FONT=Times New Roman]w Nowym Roku szczęście czeka. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Czeka miłość, czeka domek, [/FONT] [FONT=Times New Roman]zatem witaj, Uszatku, w Nowym Roku! :multi: :multi: :multi:[/FONT] Quote
Livka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Uszatku życzę ci wspaniałego cieplutkiego domku w tym Nowym Roku:) Quote
hotelterier5 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Uszatek pozdrawia z hoteliku. Ma pięcioro przyjaciół, jest zupełnie bezkonfliktowy, podskakuje jak koziołek i wcale nie wygląda na chorego. Podobno miał jakieś RTG? Czy można do wglądu? Kończą się leki- więc trzeba pojechać do kontroli. pewnie trzeba sprawdzić wątrobę. Quote
Nikus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 No super wieści:) Dziękujemy za raj na ziemi dla tych psiaków:) Quote
Pianka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 No uszatku, moze niedługo będzie można odstawic leki :) Uszatek nie miał rtg Trzeci raz prosze o numer konta :) Chce wysłac pieniądze za grudzień. wpłaty 20 zł- mari23 15 zł- bambino edit. dostałam numer konta, dziekuje. płace za grudzień tj. 22-31 grudnia. 10 dni Doba 10 zł czyli wysyłam 100 zł Quote
Ma6da Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was i dla piesiów wysłałam deklaracje za styczeń Quote
Pianka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Odstawiamy leki, tak rodził weterynarz. jak on fika, skacze i nic go nie boli to nie ma potrzeby go truć chemią :) Narazie obserwujemy. I prosimy o ogłoszenia. Uszatek spokojnie nadaje się do adopcji. Quote
Livka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A jeszcze niedawno taki był zrezygnowany i smutny aż miło posłuchać jak sobie bryka :):):) Quote
sylwija Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wysłałam deklaracje za styczen, Ciesze sie, ze Uszatek w dobrej formie - super psiak z niego :) mam nadzieje, ze szybko znajdzie swoj dom.. Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Wracam z urlopu, a tu nie dość, że takie świetne wieści to jeszcze zdjęcia[/FONT] :multi: [FONT=Comic Sans MS]Uszatku miałeś wielkie szczęście - dziewczyny jesteście wspaniałe [/FONT]:-D:-D [FONT=Comic Sans MS]A jutro pójdzie kolejny przelew [/FONT];) Quote
Monika z Katowic Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wyslałam 20 zł (za grudzień i styczen) :) Quote
Vlk Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Świetny piesek :) Miło, że mu się poprawiło, bo ta morda w jeziorku (pierwsze zdjęcia) tak pięknie uśmiechnięta. Quote
kinia098 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Piękny jesteś !! Matko, jak ja szaleję za mixami ON'ków. Już rasowe nawet nie są takie piękne hihii. No długowłose rasowe, to są cudowne ;) Ale sama mam mix ON'ka suńkę. Kochana psinka i dlatego trzymam kciuki za Uszatka. Może jakieś fotki? Quote
mari23 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Wyslałam 20 zł (za grudzień i styczen) :) ja dokładnie tak samo... :) widzę już nawet moją wpłatę odnotowaną, teraz zrobię zlecenie stałe, żebym przypadkiem nie zapomniała... no i bardzo się cieszę, że Uszatek lepiej ma w życiu i lepiej się czuje (czasem to nie leki są choremu potrzebne, ale trochę uczucia i ciepła) Quote
Pianka Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Halo, halo, robimy akcje ogłoszeniową. Uszatek jest bezpieczny tak, ale pomyślcie, ze jak on znajdzie dom, to można pomóc innemu, który być moze w tej chwili umiera. wpłaty 15 zł- AnnaA 15 zł- anna10025 20 zł- Ma6da 20 zł- Sylwija 20 zł- Monika z Katowic 15 zł- bros pieknie wszystkim dziekujemy:loveu: Quote
kinia098 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Uszatku, trzymam kciuki za Twój wspaniały domek ! Można jakieś nowe fotki :roll: ? <zawstydzony> Quote
Recommended Posts