Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uszatek to jeszcze jeden dowód że łatwo rozpoznać co lepsze i łatwo sie do tego przyzwyczaić. OBY Uszatek znalazł szybciutko ten jedyny domek, bo już najmniej spodziewane przypadki pojechały do domeczków z tej GÓRNEJ PÓŁKI u Pani Joasi. SZCZĘŚCIA Uszatku, a narazie wczasuj z całych sil!!!

• Replies 774
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy 10 złotych stałych deklaracji wciąż brakuje... to już nie bedzie brakowało :)
wprawdzie już dużo mam zobowiązań, miałam nie zwiększać "debetu", ale do Uszatka od dawna mam słabość...
wpiszcie mnie i podajcie nr konta na PW - zrobię przelew i zlecenie stałe

Posted

[FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok ucieka, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]w Nowym Roku szczęście czeka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czeka miłość, czeka domek, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]zatem witaj, Uszatku, w Nowym Roku! :multi: :multi: :multi:[/FONT]

Posted

Uszatek pozdrawia z hoteliku. Ma pięcioro przyjaciół, jest zupełnie bezkonfliktowy, podskakuje jak koziołek i wcale nie wygląda na chorego. Podobno miał jakieś RTG? Czy można do wglądu? Kończą się leki- więc trzeba pojechać do kontroli. pewnie trzeba sprawdzić wątrobę.

Posted

No uszatku, moze niedługo będzie można odstawic leki :)

Uszatek nie miał rtg

Trzeci raz prosze o numer konta :) Chce wysłac pieniądze za grudzień.

wpłaty
20 zł- mari23
15 zł- bambino

edit.

dostałam numer konta, dziekuje.

płace za grudzień tj. 22-31 grudnia. 10 dni Doba 10 zł czyli wysyłam 100 zł

Posted

Odstawiamy leki, tak rodził weterynarz. jak on fika, skacze i nic go nie boli to nie ma potrzeby go truć chemią :) Narazie obserwujemy.

I prosimy o ogłoszenia. Uszatek spokojnie nadaje się do adopcji.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Wracam z urlopu, a tu nie dość, że takie świetne wieści to jeszcze zdjęcia[/FONT] :multi:

[FONT=Comic Sans MS]Uszatku miałeś wielkie szczęście - dziewczyny jesteście wspaniałe [/FONT]:-D:-D

[FONT=Comic Sans MS]A jutro pójdzie kolejny przelew [/FONT];)

Posted

Piękny jesteś !! Matko, jak ja szaleję za mixami ON'ków. Już rasowe nawet nie są takie piękne hihii. No długowłose rasowe, to są cudowne ;) Ale sama mam mix ON'ka suńkę. Kochana psinka i dlatego trzymam kciuki za Uszatka. Może jakieś fotki?

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Wyslałam 20 zł (za grudzień i styczen) :)

ja dokładnie tak samo... :)
widzę już nawet moją wpłatę odnotowaną, teraz zrobię zlecenie stałe, żebym przypadkiem nie zapomniała...

no i bardzo się cieszę, że Uszatek lepiej ma w życiu i lepiej się czuje (czasem to nie leki są choremu potrzebne, ale trochę uczucia i ciepła)

Posted

Halo, halo, robimy akcje ogłoszeniową.
Uszatek jest bezpieczny tak, ale pomyślcie, ze jak on znajdzie dom, to można pomóc innemu, który być moze w tej chwili umiera.

wpłaty
15 zł- AnnaA
15 zł- anna10025
20 zł- Ma6da
20 zł- Sylwija
20 zł- Monika z Katowic
15 zł- bros

pieknie wszystkim dziekujemy:loveu: