Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='jambi_']a jednak jedną tajemnicę znam :sweetCyb:[/QUOTE]

Ale fajnie skaczesz, ja tez tak chceM :)
do zobaczenia na spacerku
p.s. Dziecię me własnie przygalopowalo z chrupkami puriny w łapach, zajadajac się niezmiernie, dobrze ze to ponoć zdrowe :D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

he he prawdopodobnie to najlepsza w takim razie rekomendacja dla chrupek puriny..:evil_lol:

ale ale jedna strona wątku poświęcona w całości jakiejś tajemnicy:cool3: ,hę?

Posted

[quote name='figa33']he he prawdopodobnie to najlepsza w takim razie rekomendacja dla chrupek puriny..:evil_lol:

ale ale jedna strona wątku poświęcona w całości jakiejś tajemnicy:cool3: ,hę?

no dobra :P
na 99,99% bierzemy Hena.
jeżeli w następną sobotę nie zje Bubka :D
:P :P :P

Posted

nie-e.
jak już Mru pisałam (i co z reszta widziała) musimy zrobić bramki/zastawki- niestety niewymiarowe więc na zamówienie.
oraz- mamy klepnięty Jarocin a nie oddamy Hena po tygodniu pobytu u nas z powrotem do hotelu samego- bo mu się już mózg zlasuje biedakowi. ani tym bardziej z naszymi sukami, bo tydzien to za mało na przyzwyczajenie sie jednych do drugich :)

Posted

ale....i to zupełnie bez złośliwości....
jak ktoś ćwiczy z ciężką szafą w ramach przygotowań to jak dla mnie dobry znak:lol:
naprawdę
aaaa i oczywiście zakup na allegro , musowo , tak na wszelki wypadek
to przecież też nic nie znaczy , gdzie tam

nie , nie , ja się wcale nie cieszę tak bardzo , a skąd ..
tylko troszkę , po cichutku :sg168::shocked!::nerwy::cooldevi::happy1:

Posted

[quote name='zuza1954']Wspaniale, wspaniale:lol::lol::lol:. Trzymam dalej kciuki za Was wszystkich i za te 0,01%.:loveu:[/QUOTE]
wiecie co wczoraj późno poszliśmy spać i rano jk się obudziłam to tak mi jakoś Hena brakowało... :)

Posted

[quote name='morepig']no dobra :P
na 99,99% bierzemy Hena.

żeby nie było - sama to napisałaś... bo ja, pisząc to:
[quote name='jambi_']a jednak jedną tajemnicę znam :sweetCyb:

miałam na myśli, że ... morepig ... nie lubi Pól Mokotowskich.. :roflt:

ale wiecie co? skoro już morepig zdradziła to co zdradziła, to ja wam powiem, że wygląda to nieźle, bo wczoraj było jeszcze tylko 99 %... ;)

Posted

[quote name='morepig']
a Pól Mokotowskich cholera naprawdę nie lubię :D :D[/QUOTE]

no ja już to zrozumiałam ;)
w sensie ja też nie lubię, tylko tam jest sporo socjalizacji: ludzie, rowery, psy, staruszki, dzieciaki i 100tys innych rzeczy, których nie ogarniam :P (brak socjalizacji wyłazi)

Posted

[quote name='mru']no ja już to zrozumiałam ;)
w sensie ja też nie lubię, tylko tam jest sporo socjalizacji: ludzie, rowery, psy, staruszki, dzieciaki i 100tys innych rzeczy, których nie ogarniam :P (brak socjalizacji wyłazi)[/QUOTE]

to, poza staruszkami, mam u siebie :D

ja alien jestem, z większych spędów to koncerty i ikea :D

Posted

no ale ja właśnie też alien jestem i dlatego wybieram Pola... najchętniej rano, gdy nikogo jeszcze tam nie ma, i uwielbiam Pola zawsze wtedy gdy nie ma pogody :)
ja pogody nie potrzebuję, żeby się z moimi psiami wybrać na spacer, a w każdą inną porę roku niż lato (bo latem to się zgodzę - to jest horror) , w tygodniu Pola są genialne! zwłaszcza, że ja nigdy nie łażę ścieżkami :)

Posted

Mnie się już oczy spociły ze wzruszenia i radosci, a wiem, że trzeba jeszcze odpukać i odpluć 3 razy za lewe ramię, żeby się nic nie pokitwasiło.
To ja pluję na te brakujące setne procenta tfu tfu tfu

Posted

hmm... no ja Pól też nie lubię. Większość życia mieszkałam na Ochocie między Polami Mokotowskimi, a Szczęśliwicami :) (wyprowadziłam się jakieś 3 lata temu) i jak miałam iść na spacer to z reguły wybierałam Park Ruski :eviltong:

Posted

Tak, tak, dobrze to rozumiem, bo miałam takie same odczucia po ostatnim z nim spotkaniu - on ma coś takiego w sobie i w swoim pyszczorku,że za nim po prostu się tęskni. [quote name='morepig']wiecie co wczoraj późno poszliśmy spać i rano jk się obudziłam to tak mi jakoś Hena brakowało... :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='malawaszka']oby już niedługo :kciuki:[/QUOTE]
no miesiąc prawie :(
ale suki zaczipowane już (jakoś do tej pory nie miałam potrzeby... :|) zaszczepione, odrobaczymy sie za tydzień.
poszukiwania karmy odchudzającej trwają (cena 270 trochę mnie zabiła :|) i w ogóle...
jeszcze myślimy nad legowiskiem, w sumie każdy z tych psów lubiłby dry bed ale nie wiem czy, jaki, bla bla blaaa...
a w międzyczasie muszę jeszcze podopinać biznesowe sprawy, ehhh :)

ale zaglądam tu jak głupia co chwilę :D