Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']szkoda, że jednej się nie udało, a za drugą trzymam :kciuki:[/QUOTE]
przyłączam się do kciukasów dla wiewióry :) Ciekawe co się stało z rodzicami tych maleństw...

Czekam z niecierpliwością na kolejny szczęśliwy weekend Henia :) Nareszcie ten wspaniały pies ma szansę na dom...:loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, czekamy na następny weekend.:lol::lol:A kiedy może być w przybliżeniu stały domek?:loveu::loveu::loveu:[quote name='Kociabanda2']..

Czekam z niecierpliwością na kolejny szczęśliwy weekend Henia :) Nareszcie ten wspaniały pies ma szansę na dom...:loveu:[/QUOTE]

Posted

[quote name='zuza1954']Tak, czekamy na następny weekend.:lol::lol:A kiedy może być w przybliżeniu stały domek?:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja już gdzieś pisałam ze po 18 lipca (16-18 mamy wyjazd a nie chce nim w te i wewte rzucać co tydzień :)

Posted

Heniu, trzy tygodnie zlecą jak drzemka poobiednia, ani się obejrzysz, a Pańciostwo zabiorą Cię do raju! Też trzymam kciuki za szczęście Twoje i nowej Rodzinki:loveu::thumbs:

Posted

O to świetnie. Już niedługo (jak napisała sybisia) będzie w tak długo oczekiwanym raju! Dziękujemy!!![quote name='morepig']Ja już gdzieś pisałam ze po 18 lipca (16-18 mamy wyjazd a nie chce nim w te i wewte rzucać co tydzień :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='morepig']Ja już gdzieś pisałam ze po 18 lipca (16-18 mamy wyjazd a nie chce nim w te i wewte rzucać co tydzień :)[/QUOTE]
Czy to znaczy, że decyzja już podjęta? Zastanawiacie się jeszcze czy Heniutek nie jest już bezdomny? :)

Posted

Nie, już nie jest :)
co mi przypomina o kupnie bramek... Hmmm :)

na razie to trzymajcie kciuki bo dziś mam premierę książki i się mam tam produkować jako patron medialny, heh... Może się nie zblaznie :)

Posted

dasz rade :P albo niech Michał mowi! ;)

kupuj bramki, to zobaczymy w weekend jak Hen sobie radzi :P

nas nie ma potem 10-11 w Warszawie (ale możecie go zabrać na spacer;))

Posted

[quote name='morepig']Nie, już nie jest :)

na razie to trzymajcie kciuki bo dziś mam premierę książki i się mam tam produkować jako patron medialny, heh... Może się nie zblaznie :)[/QUOTE]

O rany! To baaaardzo się cieszę :multi::loveu:
Za udany występ oczywiście trzymam kciuki :)

Posted

Kamień z serca spadł. Oczywiście, że trzymamy kciuki za występ.!!![quote name='morepig']Nie, już nie jest :)

na razie to trzymajcie kciuki bo dziś mam premierę książki i się mam tam produkować jako patron medialny, heh... Może się nie zblaznie :)[/QUOTE]

Posted

[quote name='zuza1954']Kamień z serca spadł. Oczywiście, że trzymamy kciuki za występ.!!!
dzięki! ze stresu już jeść nie mogę :D
nie lubię publicznych wystapień :D mam nadzieję że kamer nie będzie.
jakby co, dla ciekawych :) info o premierze tutaj

Posted

Morepig- Przeczytałam o premierze; propaguj, propaguj. Ja wychowałam 2 dzieci taką podobną metodą 30 lat temu i nie wiedziałam co to niejadek. Tylko na to trzeba mieć czas dla dzieci. A dziś wszyscy tylko się spieszą i mało czasu mają dla swoich pociech. A ten czas im poświęcony później procentuje z dużą nadwyżką.Twoja praca na pewno zmieni myślenie młodych rodziców.Teraz jest wszystkiego wbród, a wtedy nie było prawie nic -puste półki. To nas motywowało do innego podejścia. [quote name='morepig']dzięki! ze stresu już jeść nie mogę :D

Posted

I nie denerwuj się, bo nie trzeba i nie warto!!!Wszystko będzie ok![quote name='morepig']dzięki! ze stresu już jeść nie mogę :D

Posted

[quote name='zuza1954']I nie denerwuj się, bo nie trzeba i nie warto!!!Wszystko będzie ok![/QUOTE]

dzięki :loveu:

ten czas... wszyscy mamy go ciągle za mało, ale czasem warto się zatrzymać, żeby chociaż pomyśleć...
buźka, lecę! AAAAA! :)

Posted

[quote name='sybisia']Heniu, trzy tygodnie zlecą jak drzemka poobiednia, ani się obejrzysz, a Pańciostwo zabiorą Cię do raju! Też trzymam kciuki za szczęście Twoje i nowej Rodzinki:loveu::thumbs:[/QUOTE]

Więcej tu tych kciuków :thumbs: :)

Posted

[quote name='morepig']Ja już gdzieś pisałam ze po 18 lipca (16-18 mamy wyjazd a nie chce nim w te i wewte rzucać co tydzień :)[/QUOTE]
To super! No to dalej tzrymam kciuki, żeby wszystko nadal było ok!
Heniutku cierpliwości jeszcze troszkę, jest na co czekać :) a weekend już tuż tuż ;)

Posted

kurcze, ja to zawsze zaglądam jak jest juz po wszystkim... :icon_roc:

historia o wiewiórkach doskonała! z elementami, dramatu ale jednak komiczna... jak by tak po mnie wspinała się wiewióra to bym była pewna że wściekła, przeciez zawsze nas karmiono tym, że jeśli dzikie zwierzęta się zbliżają do człowieka to znaczy że chore i nie ruszać;
swoją drogą - ciekawe czemu ona tak akurat Heńka przyatakowała? :???:

[B]morepig[/B] - kciuków już za premiera nie trzymam bo po ptokach, ale gratuluję! :cool2:

Posted

ha, już jutro się widzimy :)
chociaż boję się o niego w taki upał, może niech lepiej siedzi w domu a nie się szlaja :) po polach mokotowskich i jeździ po wawie...
ehhh
i jeszcze baran nie napije sie z naszej miski... :|