morepig Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mru napisał(a):wyłałam Ci to mmsem w sobote, żeby udowodnic, ze Hen siedzi - nie doszło? :) doszlo :) ale nadal sie podoba Quote
zuza1954 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 mru napisał(a):a wcześniej na Polach Hen prezentował się tak: Jak zwykle nasz nasz przystojniak Heniek prezentuje się doskonale:loveu::loveu::loveu:Jak on wytrzymuje te upały?:crazyeye: Quote
Banzai81 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Piękny jest :) Cieszę się niesamowicie, że Henio w końcu będzie miał dom na który tak bardzo zasługuje. Gratuluję Wam decyzji, decyzji której ja/my nie potrafiliśmy niestety ostatecznie podjąć... Między innymi dlatego nie udzielałem się w wątku żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania... Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;) Pozdrawiamy serdecznie, buziaki dla Henryczka i dla Was! Quote
mru Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Banzai81 napisał(a): Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;) oj tak, pomogliście bardzo :) strasznie dziekujemy!!! :loveu: Quote
zuza1954 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Bardzo dziekujemyBanzai81 napisał(a):Piękny jest :) Cieszę się niesamowicie, że Henio w końcu będzie miał dom na który tak bardzo zasługuje. Gratuluję Wam decyzji, decyzji której ja/my nie potrafiliśmy niestety ostatecznie podjąć... Między innymi dlatego nie udzielałem się w wątku żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania... Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;) Pozdrawiamy serdecznie, buziaki dla Henryczka i dla Was! Quote
jambi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 fotki z domu miodzio! morepig, a to ostatnie foto, to co Ci sie tak podoba to może na awatar? ;) tez się nie dziwię, że nie chciał od Was wyjść - bo po co? dokąd? gdzie miał wracać? gdzie mu będzie lepiej?... :) :) :) Quote
mru Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 ale jak klapnął to nic go nie mogło ruszyc, biedak! chociaz kurde wiecie jak szliśmy na "górę" to bardzo ładnie ogarnął schodki, bardzo. opamiętał, że są, nie rozpłaszczył się, wszedł dzielnie. tylko jak schodził to... ;) no ale w dół dla psa gorzej wbrew pozorom. a szczególnie niewidzącemu. przy czym trzeba jeszcze dodać, że Hen świetnie sobie radzi z wysiadaniem z samochodu mimo, że u nas jest dość wysoko. boi się - to jasne, ale w końcu zbiera się w sobie i skacze. pomaga mu jak się szura na dole, wtedy on wie, że to nie jest przepać 5metrowa :) Quote
zuza1954 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzielny psiak:loveu::loveu::loveu:mru napisał(a):ale jak klapnął to nic go nie mogło ruszyc, biedak! chociaz kurde wiecie jak szliśmy na "górę" to bardzo ładnie ogarnął schodki, bardzo. opamiętał, że są, nie rozpłaszczył się, wszedł dzielnie. tylko jak schodził to... ;) no ale w dół dla psa gorzej wbrew pozorom. a szczególnie niewidzącemu. przy czym trzeba jeszcze dodać, że Hen świetnie sobie radzi z wysiadaniem z samochodu mimo, że u nas jest dość wysoko. boi się - to jasne, ale w końcu zbiera się w sobie i skacze. pomaga mu jak się szura na dole, wtedy on wie, że to nie jest przepać 5metrowa :) Quote
jambi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 i jaki odważny!!! a do tego jeśli niewidomy psiak mimo strachu wyskakuje z auta to musi mieć do Was już zaufanie!, przecież on nie jest pewien co jest tam gdzie skacze, i jak jest wysoko... Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a co ma powiedzieć? macie dla niego jakąś propozycję? ;) Quote
Kociabanda2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 tajemnice jakieś przed nami mają Baby jedne :watpliwy: ;) Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no i to kolejny raz... to najbardziej tajemniczy watek na dogo chyba, ale tym razem przyznaję z ręka na sercu, że ja tez nic nie kumam Quote
Kociabanda2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 jambi_ napisał(a): to najbardziej tajemniczy watek na dogo (...) To pewne :D Quote
mru Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ej ale ja też nie wiem co :P podłapałam tylko to co jambi napisała :P Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 mru napisał(a):ej ale ja też nie wiem co :P podłapałam tylko to co jambi napisała :P :roflt: no to nas zrobiłaś w jajko mruuuu :megagrin: Quote
mru Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ale nie do końca, bo morepig powiedziała "oby nie" ;) Quote
Kociabanda2 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wygląda na to, że morepig nas coś wkręca :D I znowu dwie strony rozmowy nikt nie wie o czym :grin: A ja właśnie doszłam do wniosku, że się muszę na naiwność leczyć :grin: Quote
jambi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 no dobra, przeanalizowałam jeszcze raz: morepig napisał(a):zobaczymy co heniuta nam w sobote powie :D jambi_ napisał(a):a co ma powiedzieć? macie dla niego jakąś propozycję? ;) mru napisał(a):a on: NIE! :P morepig napisał(a):Hehehe Oby nie :) i wynika mi z tego, że możliwe są 3 opcje: 1. morepig chce zapytać Heńka czy pojedzie z nimi na wakacje i w ten sposób zabrac go wcześniej 2. morepig chce zapytać Heńka czy chce zabrać ze sobą jakiegos kolege jak się juz do nich sprowadzi 3. morepig chce zapytać Heńka czy napewno chce zamieszkać z nimi, czy może woli pozostać w hotelu Quote
mru Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 jambi_ napisał(a): 2. morepig chce zapytać Heńka czy chce zabrać ze sobą jakiegos kolege jak się juz do nich sprowadzi hahahahahahahahaha :D:D:D Quote
Recommended Posts