Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
a wcześniej na Polach Hen prezentował się tak:

Jak zwykle nasz nasz przystojniak Heniek prezentuje się doskonale:loveu::loveu::loveu:Jak on wytrzymuje te upały?:crazyeye:

Posted

Piękny jest :) Cieszę się niesamowicie, że Henio w końcu będzie miał dom na który tak bardzo zasługuje. Gratuluję Wam decyzji, decyzji której ja/my nie potrafiliśmy niestety ostatecznie podjąć... Między innymi dlatego nie udzielałem się w wątku żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania... Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;)
Pozdrawiamy serdecznie, buziaki dla Henryczka i dla Was!

Posted

Banzai81 napisał(a):
Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;)

oj tak, pomogliście bardzo :) strasznie dziekujemy!!! :loveu:

Posted

Bardzo dziekujemy

Banzai81 napisał(a):
Piękny jest :) Cieszę się niesamowicie, że Henio w końcu będzie miał dom na który tak bardzo zasługuje. Gratuluję Wam decyzji, decyzji której ja/my nie potrafiliśmy niestety ostatecznie podjąć... Między innymi dlatego nie udzielałem się w wątku żeby nie robić niepotrzebnego zamieszania... Mam nadzieję jednak że chociaż odrobinę pomogliśmy, wspierając go finansowo czynszem za chałupę ;)
Pozdrawiamy serdecznie, buziaki dla Henryczka i dla Was!

Posted

fotki z domu miodzio!
morepig, a to ostatnie foto, to co Ci sie tak podoba to może na awatar? ;)
tez się nie dziwię, że nie chciał od Was wyjść - bo po co? dokąd? gdzie miał wracać? gdzie mu będzie lepiej?... :) :) :)

Posted

ale jak klapnął to nic go nie mogło ruszyc, biedak!

chociaz kurde wiecie jak szliśmy na "górę" to bardzo ładnie ogarnął schodki, bardzo. opamiętał, że są, nie rozpłaszczył się, wszedł dzielnie. tylko jak schodził to... ;) no ale w dół dla psa gorzej wbrew pozorom. a szczególnie niewidzącemu. przy czym trzeba jeszcze dodać, że Hen świetnie sobie radzi z wysiadaniem z samochodu mimo, że u nas jest dość wysoko. boi się - to jasne, ale w końcu zbiera się w sobie i skacze. pomaga mu jak się szura na dole, wtedy on wie, że to nie jest przepać 5metrowa :)

Posted

Dzielny psiak:loveu::loveu::loveu:

mru napisał(a):
ale jak klapnął to nic go nie mogło ruszyc, biedak!

chociaz kurde wiecie jak szliśmy na "górę" to bardzo ładnie ogarnął schodki, bardzo. opamiętał, że są, nie rozpłaszczył się, wszedł dzielnie. tylko jak schodził to... ;) no ale w dół dla psa gorzej wbrew pozorom. a szczególnie niewidzącemu. przy czym trzeba jeszcze dodać, że Hen świetnie sobie radzi z wysiadaniem z samochodu mimo, że u nas jest dość wysoko. boi się - to jasne, ale w końcu zbiera się w sobie i skacze. pomaga mu jak się szura na dole, wtedy on wie, że to nie jest przepać 5metrowa :)

Posted

i jaki odważny!!! a do tego jeśli niewidomy psiak mimo strachu wyskakuje z auta to musi mieć do Was już zaufanie!, przecież on nie jest pewien co jest tam gdzie skacze, i jak jest wysoko...

Posted

mru napisał(a):
ej ale ja też nie wiem co :P podłapałam tylko to co jambi napisała :P

:roflt: no to nas zrobiłaś w jajko mruuuu :megagrin:

Posted

no dobra, przeanalizowałam jeszcze raz:

morepig napisał(a):
zobaczymy co heniuta nam w sobote powie :D

jambi_ napisał(a):
a co ma powiedzieć? macie dla niego jakąś propozycję? ;)

mru napisał(a):
a on: NIE! :P

morepig napisał(a):
Hehehe Oby nie :)

i wynika mi z tego, że możliwe są 3 opcje:
1. morepig chce zapytać Heńka czy pojedzie z nimi na wakacje i w ten sposób zabrac go wcześniej
2. morepig chce zapytać Heńka czy chce zabrać ze sobą jakiegos kolege jak się juz do nich sprowadzi
3. morepig chce zapytać Heńka czy napewno chce zamieszkać z nimi, czy może woli pozostać w hotelu

Posted

jambi_ napisał(a):

2. morepig chce zapytać Heńka czy chce zabrać ze sobą jakiegos kolege jak się juz do nich sprowadzi

hahahahahahahahaha :D:D:D