zerduszko Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To jeszcze 2 tygodnie kiblowania mu zostało? :D Quote
morepig Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='zerduszko']To jeszcze 2 tygodnie kiblowania mu zostało? :D[/QUOTE] tak :) aczkolwiek nie mamy mety na jarocin... nadal... Quote
zuza1954 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='morepig']ha, już jutro się widzimy :) chociaż boję się o niego w taki upał, może niech lepiej siedzi w domu a nie się szlaja :) po polach mokotowskich i jeździ po wawie... ehhh i jeszcze baran nie napije sie z naszej miski... :|[/QUOTE] Czekamy na jakieś foty z soboty:lol::loveu: Quote
morepig Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 Foty są ale wrzuce jutro- własnie się przebudzilam na kanapie po usypianiu dzieci i czolgam się do łóżka. Hen git jak zawsze, może Magda opisze, Ona to ładniej robi hehe. Ale jak go zostawilismy samego w domu zeby może sam pozwiedzal to siedział i kontemplowal eske rock :) idę bo padam na pysk, dobil nas basen na wieczór :) p.s. Ten tytuł mnie mierzi... :) Quote
mru Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 aaa nie mam czasu :) wróciliśmy późno, zaraz znów trzeba wyjść :P ale powiem, że było dobrze :) myślę, że spoko. do mnie np. już zupełnie nie warczy jak jestem niżej niż on lub w jego poziomie - kwestia tego, żeby nabrał do człowieka respektu, żeby wiedział, że nie wolno - czyli trzeba z nim po "męsku" i jasno :) jedyne co to trzeba na Czaka uważać :) z psami dobrze będzie. Hen już czuje, że Danae jest wyżej i udaje, że jej nie widzi ;) nawet jak Danae zaczęła go gwałcić to on przez moment udawał, że spoko haha :) a potem kłapnął dwa razy. ale widać było, że krzywdy by nie zrobił. Quote
malawaszka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 noo od razu ten tytuł fajniej się czyta :loveu: Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Nooo, długo skubany wytrzymał :))) Marcin roztacza przede mną wizje czarne ze się ppzagryzaja jak nas nie będzie ale to chyba niemożliwe, chyba ze nasze suki- no ale one mogą to zrobić nawet jak Heniuta nie ma... Bramki się robią, przyczepki szukamy, trzeba będzie hak do auta zamontować itp itd :)) Edit- no, tez wole taki temat. Btw hen odmówił wyjścia od nas, płakać mi się chciało :(((( Quote
malawaszka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 oj to pewnie przez ten upał - psiaki biedaki mają dość Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 No ja tez to mówię- upał albo kaloryfery w zimie za mocno rozkrecone i do kłótni wystarczy byle impuls.. (rozumiem bo tez tak mam, jakem suka ;)) Quote
zuza1954 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 :loveu:[quote name='morepig']Nooo, długo skubany wytrzymał :))) Marcin roztacza przede mną wizje czarne ze się ppzagryzaja jak nas nie będzie ale to chyba niemożliwe, chyba ze nasze suki- no ale one mogą to zrobić nawet jak Heniuta nie ma... Bramki się robią, przyczepki szukamy, trzeba będzie hak do auta zamontować itp itd :)) Edit- no, tez wole taki temat. Btw hen odmówił wyjścia od nas, płakać mi się chciało :(((([/QUOTE] Pewnie, że nie chciał wyjść bo mu było dobrze. Czuł się bezpieczny.:lol: Każdy by tak zrobił. Ale świetnie wszystko przebiega. Odpocznijcie-na foty z soboty poczekamy.:loveu: Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='malawaszka']a w ogóle to obiecałaś fotki :lol:[/QUOTE] Ano wiem ale jak przebakuje o siadaniu do kompa to chłop rzuca taaaakie spojrzenie :)) na razie sprzątam i muffinki z jagodami pieke, kfila i bedą :) Quote
malawaszka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='zuza1954']:loveu: Pewnie, że nie chciał wyjść bo mu było dobrze. Czuł się bezpieczny.:lol: Każdy by tak zrobił. Ale świetnie wszystko przebiega. Odpocznijcie-na foty z soboty poczekamy.:loveu:[/QUOTE] aaa ale ja czytać nie umiem :splat: źle przeczytałam, że Hen nie chciał wyjść DO Was a nie OD Was :splat: i potem bez sensu było to co napisałam w tym układzie :lol: [quote name='morepig']Ano wiem ale jak przebakuje o siadaniu do kompa to chłop rzuca taaaakie spojrzenie :)) na razie sprzątam i muffinki z jagodami pieke, kfila i bedą :)[/QUOTE] oooo mniammmmm :cry: poproszę jednego jagodowego muffinka :modla: Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='malawaszka']aaa ale ja czytać nie umiem :splat: źle przeczytałam, że Hen nie chciał wyjść DO Was a nie OD Was :splat: i potem bez sensu było to co napisałam w tym układzie :lol: oooo mniammmmm :cry: poproszę jednego jagodowego muffinka :modla:[/QUOTE] spoko, ja z kolei źle przeczytalam/zrozumiałam Ciebie. muffinek cieplutki leeeci, doszedł? :) zdjecia obrobione, zaraz będą :) Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 porownanie rozmiaru ryjek w kagancu a tu wesola morda bez :) poza pt 'gupek' :) osiołkowi... podchody Czaka do Hena łeee, dziecko..? olewka! :) Quote
mru Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Marta, a duzo Was w domu nie ma? bramki powinny załatwić problem, Hen nie musi mieć salonów jak jest sam - on i tak będzie siedział w jednym wybranym miejscu :) nie sądzę, żeby suki się pchały, chyba że Danae :P pójdzie go wydymać - ale to spoko, on kłapnie w końcu, ona se pójdzie imo :) można też go w chłodniejsze dni zostawiać na zewnątrz w ogródku :) ogródek jest fajny, nie taki tyci i jest i cień i słońce i jakby padało to daszek. ja kiedyś robiłam tak, że zostawiałam chłopaków razem i zostawiałam włączony dyktafon, żeby wiedzieć, czy się tłuką czy warczą czy jest spokój - można to przetestować, wyjść na godzinę czy coś :) Quote
mru Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 byle Czaka pilnować, bo wiesz jak Hen reaguje kiedy się coś do niego skrada i on to ogarnie w ostatnim momencie - Danae sobie poradzi, dziecko nie no i pomyślałam, że teraz w lato to spacery z Henem raczej nie za długie - aż trochę zrzuci sadła i przywyknie do nowego trybu :) teraz w sumie głównie siedzi w swoim kojcu :/ Quote
morepig Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 mru napisał(a):byle Czaka pilnować, bo wiesz jak Hen reaguje kiedy się coś do niego skrada i on to ogarnie w ostatnim momencie - Danae sobie poradzi, dziecko nie ano wiem :) nie powinien się pod bramką przeciskać, raz to zrobi to się zmieni system :) poza tym bedzie mial dwie bramki miedzy soba a Henem mru napisał(a): no i pomyślałam, że teraz w lato to spacery z Henem raczej nie za długie - aż trochę zrzuci sadła i przywyknie do nowego trybu :) teraz w sumie głównie siedzi w swoim kojcu :/ uff :D bo ja tez niecierpię upałów :D mru napisał(a):Marta, a duzo Was w domu nie ma? bramki powinny załatwić problem, Hen nie musi mieć salonów jak jest sam - on i tak będzie siedział w jednym wybranym miejscu :) nie sądzę, żeby suki się pchały, chyba że Danae :P pójdzie go wydymać - ale to spoko, on kłapnie w końcu, ona se pójdzie imo :) noo, czasem bywa że nas nie ma tak jak to normalnie dzień pracy. ale wiadomo że to sie pod Hena, przynajmniej na poczatku, ogarnie i bedziemy nawyzej w ogrodku czasem zostawiac (buuu moja biedna trawa :D) mru napisał(a): można też go w chłodniejsze dni zostawiać na zewnątrz w ogródku :) ogródek jest fajny, nie taki tyci i jest i cień i słońce i jakby padało to daszek. ja kiedyś robiłam tak, że zostawiałam chłopaków razem i zostawiałam włączony dyktafon, żeby wiedzieć, czy się tłuką czy warczą czy jest spokój - można to przetestować, wyjść na godzinę czy coś :) no właśnie to jest dobry pomyśł, albo z jakąś nianią elektroniczną żeby w razie czego wołać do nich spod bloku :) Quote
zuza1954 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cudne fotki.Widać, że dobrze się u Was czuje-jest szczęśliwy!!! Nic dziwnego, że nie chciał od Was wyjść.Ja osobiście Wam bardzo dziękuję, że tak mądrze i dobrze to wszystko organizujecie. Quote
malawaszka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 dotarłam wreszcie na fotki Heniutkowo-Rodzinkowe :loveu: wspaniale i wierzę, że wszystko się dobrze poukłada!!!! Quote
mru Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 a wcześniej na Polach Hen prezentował się tak: Quote
Kociabanda2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kochany pycholek :loveu: Cieszę się, że Heniowi wreszcie się zaczyna układać! :multi: Mocno trzymam kciuki, by psiaki się polubiły i by nie było żadnych spięć :) Quote
mru Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 morepig napisał(a):Mru to ostatnie jest boskie :))) wyłałam Ci to mmsem w sobote, żeby udowodnic, ze Hen siedzi - nie doszło? :) Quote
Recommended Posts