Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='mru']tu wątek szkoleniowy (szkolenia będą trwać do jesieni):

ja bym chyba chciała ale na jesieni...? teraz nieogarnięta czasowo jestem, plus coś zaczęło pylić i nie mogę oddychać od 3 dni i czarno widzę czerwiec ;/

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

morepig napisał(a):
ja bym chyba chciała ale na jesieni...? teraz nieogarnięta czasowo jestem, plus coś zaczęło pylić i nie mogę oddychać od 3 dni i czarno widzę czerwiec ;/

polecam do nosa Polcrom :) ja miałam własnie przedwczoraj kryzys - z nosa jak z krany, cała twarz opuchnięta - i po jednym dniu stosowania kataru nie ma - jeszcze trochę i zejdzie opuchlizna i swędzenie oczu :)

Posted

malawaszka napisał(a):
polecam do nosa Polcrom :) ja miałam własnie przedwczoraj kryzys - z nosa jak z krany, cała twarz opuchnięta - i po jednym dniu stosowania kataru nie ma - jeszcze trochę i zejdzie opuchlizna i swędzenie oczu :)

ślę chłopa do apteki! dzięki

Posted

Dawno nie zaglądałam do Henia, a widzę, że domki zaczynają się o niego dopytywać. Wcale się nie dziwię, dziwne, że dopiero teraz. Kciuki trzymam. Czy domek Banzai81 odpadł?

Przejrzałam rozliczenia w 1 poście i za głowę się złapałam! Eh, dziewczyny - brak słów.

Posted

jakos damy rade, nie zostawimy Hena przecież.

domki pytaja, tak :) a tyle miesiecy milczały!

dom Bansai nie odpadł tylko bansai zamilkł :) ale może jeszzce się odezwie i spotka z Henem.

morepig - jasne,z e na jesieni będą szkolenia :) ostyatnio trwały chyba do października!

Posted

mru napisał(a):
to nie ten weekend :) jeszcze kilka dni!

A my mamy coraz większa treme hehehe :)
przestawiamy sobie taka upierdliwa i ciężka szafie z miejsca na miejsce :D jako pseudo dużego psa :D tylko się nie smiejcie :))

Posted

morepig napisał(a):
A my mamy coraz większa treme hehehe :)
przestawiamy sobie taka upierdliwa i ciężka szafie z miejsca na miejsce :D jako pseudo dużego psa :D tylko się nie smiejcie :))

hahahah przepraszam, nie mogłam :roflt: ale Hen nie będzie upierdliwy ;)

Posted

no Hen już był w scenerii jesiennej, potem zimowej, potem bardzo zimowej, potem Hen w roztopowych błotach, teraz w kwiatach... :( bo tak długo czeka właśnie.