morepig Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='mru']tu wątek szkoleniowy (szkolenia będą trwać do jesieni): ja bym chyba chciała ale na jesieni...? teraz nieogarnięta czasowo jestem, plus coś zaczęło pylić i nie mogę oddychać od 3 dni i czarno widzę czerwiec ;/ Quote
malawaszka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 morepig napisał(a):ja bym chyba chciała ale na jesieni...? teraz nieogarnięta czasowo jestem, plus coś zaczęło pylić i nie mogę oddychać od 3 dni i czarno widzę czerwiec ;/ polecam do nosa Polcrom :) ja miałam własnie przedwczoraj kryzys - z nosa jak z krany, cała twarz opuchnięta - i po jednym dniu stosowania kataru nie ma - jeszcze trochę i zejdzie opuchlizna i swędzenie oczu :) Quote
morepig Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 malawaszka napisał(a):polecam do nosa Polcrom :) ja miałam własnie przedwczoraj kryzys - z nosa jak z krany, cała twarz opuchnięta - i po jednym dniu stosowania kataru nie ma - jeszcze trochę i zejdzie opuchlizna i swędzenie oczu :) ślę chłopa do apteki! dzięki Quote
agata51 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dawno nie zaglądałam do Henia, a widzę, że domki zaczynają się o niego dopytywać. Wcale się nie dziwię, dziwne, że dopiero teraz. Kciuki trzymam. Czy domek Banzai81 odpadł? Przejrzałam rozliczenia w 1 poście i za głowę się złapałam! Eh, dziewczyny - brak słów. Quote
mru Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 jakos damy rade, nie zostawimy Hena przecież. domki pytaja, tak :) a tyle miesiecy milczały! dom Bansai nie odpadł tylko bansai zamilkł :) ale może jeszzce się odezwie i spotka z Henem. morepig - jasne,z e na jesieni będą szkolenia :) ostyatnio trwały chyba do października! Quote
zuza1954 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Jak Henio po wczorajszym spotkaniu? Czy się odbyło?Czekamy na dobre wiadomości. Quote
malawaszka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 zuza1954 napisał(a):Jak Henio po wczorajszym spotkaniu? Czy się odbyło?Czekamy na dobre wiadomości. oj tak tak czekamy i :kciuki: Quote
malawaszka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 chyba nie bo zdaje się, że w ten weekend Mru jeździła z innymi psiakami Quote
morepig Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 mru napisał(a):to nie ten weekend :) jeszcze kilka dni! A my mamy coraz większa treme hehehe :) przestawiamy sobie taka upierdliwa i ciężka szafie z miejsca na miejsce :D jako pseudo dużego psa :D tylko się nie smiejcie :)) Quote
Kociabanda2 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 O rety! :D To dopiero poważne przygotowania :) Fajnie :) Quote
zuza1954 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Ojej no fajnie, że aż takie przygotowania.Pewnie że się nie śmiejemy, tylko trzymamy za Was WSZYSTKICH kciuki. Quote
malawaszka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 morepig napisał(a):A my mamy coraz większa treme hehehe :) przestawiamy sobie taka upierdliwa i ciężka szafie z miejsca na miejsce :D jako pseudo dużego psa :D tylko się nie smiejcie :)) hahahah przepraszam, nie mogłam :roflt: ale Hen nie będzie upierdliwy ;) Quote
mru Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 co się nie śmiejemy, śmiejemy się ;) a ja mam dla Was niespodziankę: Hen jak z plakatu filmowego! Quote
cyranka Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 malawaszka napisał(a):aaaaa piękny!!!!!!!!! :loveu: Heniuś jest naprawdę piękny !!! :loveu::multi: Boże, dlaczego nikt go nie chce ? :-( Quote
mru Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 no Hen już był w scenerii jesiennej, potem zimowej, potem bardzo zimowej, potem Hen w roztopowych błotach, teraz w kwiatach... :( bo tak długo czeka właśnie. Quote
Recommended Posts