mru Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 a ja nie wiem :) szkoda, że za tydzień nas nie ma w Warszawie, bo byśmy z Henem wpadli jeszcze raz... a tak to wpadniemy za 2 tygodnie dopiero. ja wiem, wiem, że chcielibyście konkretów - ale dajny Marcie i jej rodzinie wszystko dokładnie przemyśleć. to nie są ludzie, którzy się zastanawiają "a co będzie jak Hen zachoruje przecież nie będziemy go leczyć.." albo - a kolor nie ten, a tu trochę łapa krzywa, a co on tak śmierdzi :P mnie osobiście to wszystko zupełnie nie stresuje, podchodzę do tego na ludzie, bo wiem, że Hen to naprawdę poważna decyzja i nie ma sensu nikogo pospieszać ;) Quote
zerduszko Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dobrze prawisz Mru :) Ja tam aż tyle cierpliwości nie mam i czekam jak na szpilkach ;) Quote
zuza1954 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Dopiero teraz przeczytałam bo internet nawalał od rana.Tak bardzo się cieszę z tych dobrych wieści.Tak bardzo!!! Oczywiście mru masz całkowitą rację.Państwo jeszcze sobie muszą wszystko przeanalizować ale wygląda na to, że przygotowali się bardzo dobrze. Schody to kwestia czasu-masz rację mru-one je policzy i zapamięta, bo jest mądry.Wynika z tego że wszystko zmierza ku dobremu rozwiązaniu. To naprawdę są dobre warunku i Henio byłby szczęśliwy w tej rodzinie. Wyobrażam sobie jaki on był wczoraj szczęśliwy- nowe stado, ciastka, głaski, podróż samochodem, nowe zapachy. Pewnie pyszczorek Heniutka był cały czas w uśmiechach. A teraz w hotelu znów siedzi sam...Wyobrażam sobie co on czuje jak musi wrócić do boksu i siedzieć tam sam tyle czasu ??? Och, oby wszystko się ułożyło. Quote
malawaszka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 zuza1954 napisał(a):Och, oby wszystko się ułożyło. otóż to :kciuki: Quote
morepig Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 mru napisał(a): szkoda, że za tydzień nas nie ma w Warszawie, bo byśmy z Henem wpadli jeszcze raz... a tak to wpadniemy za 2 tygodnie dopiero. no szkoda. ale myślimy nad tym czy by do niego nie podjechać samemu, bez naszych suk. ale to trzebaby dogadać, a'propos tych zachowań- co sie dzieje kiedy Hen robi tak i tak itp itd. a na razie pożegnam się czule, idę sprzątać po psach bo któreś dostało rozwolnienia ;| Quote
morepig Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Henryk 3 ryje takie same pyszczycha buziaki na pożegnanie bubek spał pod fotelem :evil_lol: Quote
mru Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 widzicie, jaki Hen uradowany? :) hehe on zawsze jakieś śmieszne miny robi i kręci głową :P oh to pojedźcie do niego w weekend :) ucieszy się no i pospaceruje ;) a co do tego, co robić jeśli Hen coś tam robi to pogadamy jak się spotkamy jeszcze :) Quote
figa33 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 my tu Heniuś , Henio a widzę Henryk podoba mi się , bardzo:lol: Henryku , takie imię zobowiązuje , pokaż się z dobrej strony Ty kochany piesek jesteś ktoś tu Cię chyba bardzo polubił...:cool3: Quote
kameralna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 morepig napisał(a):Henryk 3 ryje takie same pyszczycha buziaki na pożegnanie bubek spał pod fotelem :evil_lol: Bardzo podobają mi się te zdjęcia :) Henryk zachwycony :loveu: Quote
zuza1954 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 kameralna napisał(a):Bardzo podobają mi się te zdjęcia :) Henryk zachwycony :loveu: Ale fajne zdjęcia.:loveu::loveu: Widać, że Heniek jest b. szczęśliwy:lol:.Jakby spotkał się z Państwem w sobotę to dopiero byłaby radość:lol: po całym tygodniu :-(:-(siedzenia samemu w hotelu.Ja dalej trzymam za Was wszystkich kciuki. Quote
jambi Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ja to się już nawet boję cokolwiek pisać... zresztą z zaciśniętymi kciukami troche niewygodnie... ale musiałam choć na chwilę... Henryk jest piękny!!! Quote
zuza1954 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jambi_ napisał(a):ja to się już nawet boję cokolwiek pisać... zresztą z zaciśniętymi kciukami troche niewygodnie... ale musiałam choć na chwilę... Henryk jest piękny!!! No właśnie ta nasza kochana ślicznota na każdym zdjęciu szczęśliwa. Quote
Kociabanda2 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Rety, ale się cieszę, że nareszcie ktoś myśli o Heniutku :loveu: Trzymam kciuki i czekam cierpliwie :) Quote
morepig Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 jambi_ napisał(a):ja to się już nawet boję cokolwiek pisać... zresztą z zaciśniętymi kciukami troche niewygodnie... ale musiałam choć na chwilę... Henryk jest piękny!!! Jambi, Pisze do Ciebie pw :) edit- mogę sobie pisać, ale wyczysc skrzynkę :) Quote
malawaszka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mru']aa ciekawe, jakich tajemnic sie dowiesz![/QUOTE] nooo ja tez z tych ciekawych :oops: Quote
jambi Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 sama jestem ciekawa :) aaa... czyżbyś Ty mru coś wiedziała? :razz: Quote
morepig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='jambi_']przepraszam :oops: juz wyczyszczone ;)[/QUOTE] napisalam na maila juz wczoraj :) hehe. no, wiecie, zawsze sie chce miec diagnozy z dwóch źródeł i takie tam :D Quote
morepig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Kociabanda2']jakieś tajemnice tutaj... :hmmmm:[/QUOTE] :D :D :D hehehehe Quote
morepig Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='mru']porady, nie tajemnice :P[/QUOTE] nooo, właśnie o to kaman :) chcę się umówić z Jambi i jej sforą, hehe :) Quote
Kociabanda2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 a umawiajcie się, umawiajcie :) przynajmniej jest ruch u Heniutka :eviltong: Quote
Recommended Posts