Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

Posted

a ja nie wiem :)

szkoda, że za tydzień nas nie ma w Warszawie, bo byśmy z Henem wpadli jeszcze raz... a tak to wpadniemy za 2 tygodnie dopiero.

ja wiem, wiem, że chcielibyście konkretów - ale dajny Marcie i jej rodzinie wszystko dokładnie przemyśleć. to nie są ludzie, którzy się zastanawiają "a co będzie jak Hen zachoruje przecież nie będziemy go leczyć.." albo - a kolor nie ten, a tu trochę łapa krzywa, a co on tak śmierdzi :P

mnie osobiście to wszystko zupełnie nie stresuje, podchodzę do tego na ludzie, bo wiem, że Hen to naprawdę poważna decyzja i nie ma sensu nikogo pospieszać ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz przeczytałam bo internet nawalał od rana.Tak bardzo się cieszę z tych dobrych wieści.Tak bardzo!!! Oczywiście mru masz całkowitą rację.Państwo jeszcze sobie muszą wszystko przeanalizować ale wygląda na to, że przygotowali się bardzo dobrze. Schody to kwestia czasu-masz rację mru-one je policzy i zapamięta, bo jest mądry.Wynika z tego że wszystko zmierza ku dobremu rozwiązaniu. To naprawdę są dobre warunku i Henio byłby szczęśliwy w tej rodzinie. Wyobrażam sobie jaki on był wczoraj szczęśliwy- nowe stado, ciastka, głaski, podróż samochodem, nowe zapachy. Pewnie pyszczorek Heniutka był cały czas w uśmiechach. A teraz w hotelu znów siedzi sam...Wyobrażam sobie co on czuje jak musi wrócić do boksu i siedzieć tam sam tyle czasu ??? Och, oby wszystko się ułożyło.

Posted

mru napisał(a):

szkoda, że za tydzień nas nie ma w Warszawie, bo byśmy z Henem wpadli jeszcze raz... a tak to wpadniemy za 2 tygodnie dopiero.

no szkoda. ale myślimy nad tym czy by do niego nie podjechać samemu, bez naszych suk.
ale to trzebaby dogadać, a'propos tych zachowań- co sie dzieje kiedy Hen robi tak i tak itp itd.
a na razie pożegnam się czule, idę sprzątać po psach bo któreś dostało rozwolnienia ;|

Posted

widzicie, jaki Hen uradowany? :)

hehe on zawsze jakieś śmieszne miny robi i kręci głową :P

oh to pojedźcie do niego w weekend :) ucieszy się
no i pospaceruje ;)

a co do tego, co robić jeśli Hen coś tam robi to pogadamy jak się spotkamy jeszcze :)

Posted

my tu Heniuś , Henio
a widzę Henryk
podoba mi się , bardzo:lol:
Henryku , takie imię zobowiązuje , pokaż się z dobrej strony
Ty kochany piesek jesteś
ktoś tu Cię chyba bardzo polubił...:cool3:

Posted

morepig napisał(a):
Henryk

3 ryje

takie same pyszczycha

buziaki na pożegnanie

bubek spał pod fotelem :evil_lol:

Bardzo podobają mi się te zdjęcia :)
Henryk zachwycony :loveu:

Posted

kameralna napisał(a):
Bardzo podobają mi się te zdjęcia :)
Henryk zachwycony :loveu:

Ale fajne zdjęcia.:loveu::loveu: Widać, że Heniek jest b. szczęśliwy:lol:.Jakby spotkał się z Państwem w sobotę to dopiero byłaby radość:lol: po całym tygodniu :-(:-(siedzenia samemu w hotelu.Ja dalej trzymam za Was wszystkich kciuki.

Posted

ja to się już nawet boję cokolwiek pisać... zresztą z zaciśniętymi kciukami troche niewygodnie... ale musiałam choć na chwilę... Henryk jest piękny!!!

Posted

jambi_ napisał(a):
ja to się już nawet boję cokolwiek pisać... zresztą z zaciśniętymi kciukami troche niewygodnie... ale musiałam choć na chwilę... Henryk jest piękny!!!

No właśnie ta nasza kochana ślicznota na każdym zdjęciu szczęśliwa.

Posted

jambi_ napisał(a):

Jambi, Pisze do Ciebie pw :)

edit- mogę sobie pisać, ale wyczysc skrzynkę :)

Posted

[quote name='jambi_']przepraszam :oops: juz wyczyszczone ;)[/QUOTE]
napisalam na maila juz wczoraj :) hehe.

no, wiecie, zawsze sie chce miec diagnozy z dwóch źródeł i takie tam :D