morepig Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 mru napisał(a):ej ale ja też nie wiem co :P podłapałam tylko to co jambi napisała :P Hehe ja tez :) i tyle waszych tajemnic baby :-P Quote
morepig Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha punkt 2 RULEZZZ :roflt: Hhehe chyba koleżankę :) bo jakaś tam koło niego w boksie jest. A morepig tak se tylko napisał 'co nam powie', w sensie czy grzeczny będzie, czy się da na spacerek wyciągnąć, czy pomacha ogonem jak ostatnio itp :)) Quote
zuza1954 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Taki przystojniak jak on to na pewno chciałby spotkać się z koleżankę.A czy to nie Aza mieszka obok niego? Ogonem to na 100% pomacha jak Was zobaczy.!morepig napisał(a):Hhehe chyba koleżankę :) bo jakaś tam koło niego w boksie jest. A morepig tak se tylko napisał 'co nam powie', w sensie czy grzeczny będzie, czy się da na spacerek wyciągnąć, czy pomacha ogonem jak ostatnio itp :)) Quote
mru Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Aza już nie mieszka obok :( ale nadal jest bezdomna, wyrywa teraz Pita-gorasa :) Quote
zuza1954 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A gdzie ona teraz jest?:-omru napisał(a):Aza już nie mieszka obok :( ale nadal jest bezdomna, wyrywa teraz Pita-gorasa :) Quote
mru Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 tam, gdzie Pitek i Kąsek :) pod paskudnym Grójcem Quote
mru Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 teren i ludzie sie opiekujacy psami - boksy wybudowane za kase ze szkoleń przy wsparciu fundacji budy zebrane od ludzi :) teraz bedziemy budować dachy... około 1500 zł... :( krzywda sie psom nie dzieje, maja jedzoenie, wode swieza, jesli sie którys nadaje to lata po terenie z innymi psami. Hena tam nie dałam, bo jako takiej pracy z psami tam nie ma... bałam sie, ze się cofnie albo na coś wpadnie czy coś... znaczy ludzie są ok, fajni ale nie tacy dogomaniacy jak my tu wszyscy obecni ;) o psy dbaja jak trzeba tylko wiadomo, ze my co tydzień tam jeżdzimy z psami pracować. Quote
kameralna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Henryk wygląda na szczęśliwego z zamieszania wokół jego osoby :) I fajnie! Niech mu się szczęści :happy1::happy1: Oby i tym mordkom się udało. Zajrzyjcie proszę do mikoady, fajne książki :) http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07 Quote
zuza1954 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Kameralna-trzymam kciuki za Sajmona-piękny pies. Taki strasznie smutny. Ale u Ciebie dojdzie do siebie. Quote
zuza1954 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :lol:Życzę miłej soboty z Heniem:loveu::lol: i czekamy na piękne foty z kolejnej soboty.kameralna napisał(a):Henryk wygląda na szczęśliwego z zamieszania wokół jego osoby :) I fajnie! Niech mu się szczęści :happy1::happy1: Oby i tym mordkom się udało. Zajrzyjcie proszę do mikoady, fajne książki :) http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07 Quote
morepig Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mru napisał(a):no! poróbcie zdjęcia :) Hehehe jak będzie kiedy :)) najwyżej wiecej się porobi nad morzem w sierpniu, o ile ruszymy :) Quote
morepig Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 mru napisał(a):ooo Hen plażowicz, super:) heh powiem Ci że ciężko jest bo nasza kwatera to byla ciasna już rok temu, no i schody :( znalazłam extra miejscówkę ale... 380 za dobę, trochę dużo jak na zimne brudne morze :( Quote
morepig Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 No i byliśmy godzinke u Heniuta, ucieszył się :)) polazilismy trochę i wrócił do boxu bo gorąco jak cholercia :)) Zdjęcia jakieś mam ale nie chce mi się siadac do kompa :) wiec wrzuce może jutro... :) Heniut ponoć odkąd do nas jeździ to się zrobił jakiś zywszy i bardziej niezgodny- kopie doły, szczeka, rzuca się na kraty- poczuł ze może mieć lepiej. Hehe Już jest taki 'nasz' :) Quote
zuza1954 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Bo on chce do Was.:loveu: Tęskni:loveu:Każdy by tak robił.:lol: Z tymi dołami - no nie wiem:crazyeye:,pogadaj z mru bo jeden już uciekł.(Grafit-też niewidomy).Też kopał doły. Na szczęście się znalazł.Hen jak jest u Was na pewno nic nie kopie i jest zgodny. Po prostu bardzo tęskni do lepszego.On tyle miesięcy siedzi w hotelu:-(, więc taka reakcja.Czekamy na foty.Pozdrawiam.morepig napisał(a):No i byliśmy godzinke u Heniuta, ucieszył się :)) polazilismy trochę i wrócił do boxu bo gorąco jak cholercia :)) Zdjęcia jakieś mam ale nie chce mi się siadac do kompa :) wiec wrzuce może jutro... :) Heniut ponoć odkąd do nas jeździ to się zrobił jakiś zywszy i bardziej niezgodny- kopie doły, szczeka, rzuca się na kraty- poczuł ze może mieć lepiej. Hehe Już jest taki 'nasz' :) Quote
mru Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 aaa taki cwaniak się zrobił :P zachciało mu się wychodzenia! ;) te doly na szczęście takie nieduże, Hen się w nie i tak nie zmieści :P chyba go po rpostu roznosi. on od jesieni siedzi w kojcu, ma mało ruchu, ja to bym już na ogrodzeniu wisiała na jego miejscu.. Quote
zuza1954 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No jasne ,że tak. Jeszcze taki upał!mru napisał(a):aaa taki cwaniak się zrobił :P zachciało mu się wychodzenia! ;) te doly na szczęście takie nieduże, Hen się w nie i tak nie zmieści :P chyba go po rpostu roznosi. on od jesieni siedzi w kojcu, ma mało ruchu, ja to bym już na ogrodzeniu wisiała na jego miejscu.. Quote
morepig Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czy to już w najbliższy weekend? No prawie, po weekendzie jakoś, kiedy będzie tz mru będzie miał czas itp :) Ja to nawet nie wiem kiedy się Jarocin kończy kurde.. :) Ale już niedługo, karma jest, drybed leci... Quote
morepig Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 zerduszko napisał(a):Czy to już w najbliższy weekend? No prawie, po weekendzie jakoś, kiedy będzie tz mru będzie miał czas itp :) Ja to nawet nie wiem kiedy się Jarocin kończy kurde.. :) Ale już niedługo, karma jest, drybed leci... Quote
mru Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 my sie postaramy miec czas kiedy Wy tam bedziecie mieli :) Quote
Recommended Posts