Jump to content
Dogomania

Hen nie widzi... potrzeby się martwić, bo... ma dom! :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha punkt 2 RULEZZZ :roflt:

Hhehe chyba koleżankę :) bo jakaś tam koło niego w boksie jest.
A morepig tak se tylko napisał 'co nam powie', w sensie czy grzeczny będzie, czy się da na spacerek wyciągnąć, czy pomacha ogonem jak ostatnio itp :))

Posted

Taki przystojniak jak on to na pewno chciałby spotkać się z koleżankę.A czy to nie Aza mieszka obok niego? Ogonem to na 100% pomacha jak Was zobaczy.!

morepig napisał(a):
Hhehe chyba koleżankę :) bo jakaś tam koło niego w boksie jest.
A morepig tak se tylko napisał 'co nam powie', w sensie czy grzeczny będzie, czy się da na spacerek wyciągnąć, czy pomacha ogonem jak ostatnio itp :))

Posted

teren i ludzie sie opiekujacy psami - boksy wybudowane za kase ze szkoleń przy wsparciu fundacji
budy zebrane od ludzi :)
teraz bedziemy budować dachy... około 1500 zł... :(

krzywda sie psom nie dzieje, maja jedzoenie, wode swieza, jesli sie którys nadaje to lata po terenie z innymi psami. Hena tam nie dałam, bo jako takiej pracy z psami tam nie ma... bałam sie, ze się cofnie albo na coś wpadnie czy coś... znaczy ludzie są ok, fajni ale nie tacy dogomaniacy jak my tu wszyscy obecni ;) o psy dbaja jak trzeba tylko wiadomo, ze my co tydzień tam jeżdzimy z psami pracować.

Posted

:lol:Życzę miłej soboty z Heniem:loveu::lol: i czekamy na piękne foty z kolejnej soboty.

kameralna napisał(a):
Henryk wygląda na szczęśliwego z zamieszania wokół jego osoby :) I fajnie! Niech mu się szczęści :happy1::happy1:
Oby i tym mordkom się udało. Zajrzyjcie proszę do mikoady, fajne książki :)
http://www.dogomania.pl/threads/188712-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-dla-pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-!!!-do-18.07

Posted

mru napisał(a):
ooo Hen plażowicz, super:)

heh powiem Ci że ciężko jest bo nasza kwatera to byla ciasna już rok temu, no i schody :(
znalazłam extra miejscówkę ale... 380 za dobę, trochę dużo jak na zimne brudne morze :(

Posted

No i byliśmy godzinke u Heniuta, ucieszył się :)) polazilismy trochę i wrócił do boxu bo gorąco jak cholercia :))
Zdjęcia jakieś mam ale nie chce mi się siadac do kompa :) wiec wrzuce może jutro... :)
Heniut ponoć odkąd do nas jeździ to się zrobił jakiś zywszy i bardziej niezgodny- kopie doły, szczeka, rzuca się na kraty- poczuł ze może mieć lepiej. Hehe
Już jest taki 'nasz' :)

Posted

Bo on chce do Was.:loveu: Tęskni:loveu:Każdy by tak robił.:lol: Z tymi dołami - no nie wiem:crazyeye:,pogadaj z mru bo jeden już uciekł.(Grafit-też niewidomy).Też kopał doły. Na szczęście się znalazł.Hen jak jest u Was na pewno nic nie kopie i jest zgodny. Po prostu bardzo tęskni do lepszego.On tyle miesięcy siedzi w hotelu:-(, więc taka reakcja.Czekamy na foty.Pozdrawiam.

morepig napisał(a):
No i byliśmy godzinke u Heniuta, ucieszył się :)) polazilismy trochę i wrócił do boxu bo gorąco jak cholercia :))
Zdjęcia jakieś mam ale nie chce mi się siadac do kompa :) wiec wrzuce może jutro... :)
Heniut ponoć odkąd do nas jeździ to się zrobił jakiś zywszy i bardziej niezgodny- kopie doły, szczeka, rzuca się na kraty- poczuł ze może mieć lepiej. Hehe
Już jest taki 'nasz' :)

Posted

aaa taki cwaniak się zrobił :P zachciało mu się wychodzenia! ;)

te doly na szczęście takie nieduże, Hen się w nie i tak nie zmieści :P chyba go po rpostu roznosi. on od jesieni siedzi w kojcu, ma mało ruchu, ja to bym już na ogrodzeniu wisiała na jego miejscu..

Posted

No jasne ,że tak. Jeszcze taki upał!

mru napisał(a):
aaa taki cwaniak się zrobił :P zachciało mu się wychodzenia! ;)

te doly na szczęście takie nieduże, Hen się w nie i tak nie zmieści :P chyba go po rpostu roznosi. on od jesieni siedzi w kojcu, ma mało ruchu, ja to bym już na ogrodzeniu wisiała na jego miejscu..

Posted

zerduszko napisał(a):
Czy to już w najbliższy weekend?

No prawie, po weekendzie jakoś, kiedy będzie tz mru będzie miał czas itp :)
Ja to nawet nie wiem kiedy się Jarocin kończy kurde.. :)
Ale już niedługo, karma jest, drybed leci...

Posted

zerduszko napisał(a):
Czy to już w najbliższy weekend?

No prawie, po weekendzie jakoś, kiedy będzie tz mru będzie miał czas itp :)
Ja to nawet nie wiem kiedy się Jarocin kończy kurde.. :)
Ale już niedługo, karma jest, drybed leci...