Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kurde ja nie mam tv silesia ehh a bym chciała zobaczyć czy ten program będzie też na necie ? Quote
caelestis Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Divi napisał(a):Kurde ja nie mam tv silesia ehh a bym chciała zobaczyć czy ten program będzie też na necie ? właśnie, ja też tego nie mam Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Będzie na necie !!! na ich stronie Silesia TV. Quote
Jasza Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 J_ulia napisał(a):Mam wieści od Bajki B: TELEGRAFICZNY SKRÓT ona napiszę jak będzie mogła wszystko dokładnie. Reportaż będzie dzisiaj na Silesia TV w wiadomościach o 17,45 18,45 21,15 Będzie też na ich stronie internetowej!!! Bajka ma pełno zdjęci jeszcze , mówiła ,że w świetle dziennym wszystko wygląda jeszcze gorzej tzn. warunki w jakich mieszkały psy... Podobno na tej posesji dwa lata temu mieszkała jeszcze jeden pies... za budę służyła mu PRALKA!!! Bajka ma zdjęcia tej pralki. Szczeniaki mają się już dobrze, w każdej chwili mogo jechac do domów tymczasowych! Ares otworzył się, jest wystraszony , ale pozwala się głaskać, przytulać i robić ze sobą już wszystko. Bardzo kochany pies. Niech świat sie dowie. Uściski dla Aresa i maluszków. A ja mam nadzieję, że tam już nigdy żaden pies nie "zamieszka." Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Włąśnie weszłam na ich strone ale nie ma jeszcze tego, to pewnie w wiadomościach regionalnych będzie tak myśle. Bardzo się cieszę ze ze szczaniakami i Aresem jest dobrze to wszystko dzięki BajceB kobieta przekochana. Quote
J_ulia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Będzie też na ich stronie! http://www.tvs.pl/ Reportaż został nakręcony dopiero godzinę temu. Quote
Tigraa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 ... skazała psinę na śmierć z głodu w potwornych męczarniach. Świat się kończy... Quote
Divi Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Profilu na nk to on juz nie ma. Usumeła. Quote
gagata Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='jola_li']. Podobnie jak Czarok mam wrażenie, że zbyt impulsywne działanie może tylko zaszkodzić reputacji obrońców zwierząt, a co za tym idzie samej sprawie. Jest różnica miedzy karą a zemsta.... Pomózmy lepiej zdobyć Bajce DT dla szczeniorków i kasę na ich utrzymanie.... Quote
kakaicezar Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Ania-tygrysiczka']http://www.sp5.mikolow.pl/ tu jest ta paniusia. zajrzyjcie sobie w grono pedagodiczne. O.P. Ma też profil na NK... Uczy najmłodsze dzieci... skazała psinę na śmierć z głodu w potwornych męczarniach. Świat się kończy... chyba jestem ślepa nie widze jej Quote
Teba Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='gagata']Jest różnica miedzy karą a zemsta.... Pomózmy lepiej zdobyć Bajce DT dla szczeniorków i kasę na ich utrzymanie.... Według moich obliczeń są 4 domu tymczasowe dla całej piątki. Ja już mam przygotowane spanko i podusię elektryczną, a moja zwierzyna będzie mi pomagać. Natomiast kasa na utrzymanie na pewno będzie potrzebna! Mleko dla maluchów, szczepienia, odrobaczenie... Tak więc prosimy o wsparcie finansowe dla chłopaków! :loveu: Quote
Tigraa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 zjedź suwakiem na zespół nauczania zintegrowanego... Quote
judita Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 też jej nigdzie gdzie nie widze jest jedna P.O. ale to nie ona Edit: ona jest Oliwia nie Odetta Quote
Sajnox Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Tak my też możemy wziąść maleństwo, a pieniążki na utrzymanie się przyda najbardziej na jedząko jeśli muszą być karmione mlekiem jeszcze. Quote
jola_li Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Ania-tygrysiczka']http://www.sp5.mikow.pl/ tu jest ta paniusia. To nie ta szkoła!!! Jeśli to nie ta szkoła i nie ta kobieta to, proszę, usuńcie post z adresem, zeby nie narażać na ewentualne nieprzyjemności niewinnej osoby. Nie wszyscy wszystko i dokładnie czytają......................................... Quote
ata Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 czarok napisał(a):Czy ktoś pamięta sprawę Ozzy*ego? Po nagonce internetowej ukazało się kilka publikacji zarówno w prasie tradycyjnej, jak i na wp czy onecie. A.W.stała się bohaterką ucieśnioną przez "oszołomów" z dogo ( zniszczono jej życie, bała się wychodzić z domu, przestała chodzić do pracy)....Uważam, że powinno się sprawę powiadomienia odpowiednich osób i instytucji pozostawić Bajce. Ona wie, co robi i nie odpuści. Jak będzie potrzebowała pomocy, to na pewno da znać. dokładnie TAK Quote
anna10025 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='kahoona']właśnie usunęła profil z NK życzymy pani nauczycielce miłego dnia I bardzo dobrze , Nk to portal dla normalnych ludzi, a nie dla sadystow. Quote
kakaicezar Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 judita napisał(a):też jej nigdzie gdzie nie widze jest jedna P.O. ale to nie ona Edit: ona jest Oliwia nie Odetta dokładnie to nie ona ...to inna szkoła Quote
anna10025 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Cieszę się, że zanim usunęła swój profil zdążyłam napisać jej bezpośrednio wiadomość ... Quote
Nadziejka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='anna10025']Cieszę się, że zanim usunęła swój profil zdążyłam napisać jej bezpośrednio wiadomość ... :shake:jam nie wlazla i nie napisalalm ..ale tu napisze ...[SIZE=3]:angryy::angryy:za krzywde , za zabieranie zycia tym , ktore sa bezbronne - niechaj sie babsko modli , azeby droga , ktora ona teraz kroczyc bedzie- byla uslana tylko kolcami .... Quote
ivette3 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A może założyć wątek na regionalnym forum gazety Dąbrowy Górniczej? Podać temat ,wskazać link na dogo i bez personalnych ataków - bez nazwiska czy konkretnych danych osobowych, po prostu skierować uwagę lokalnego społeczeństwa na to, co w ich regionie i na ich oczach się stało? Ale o tym w/g mnie ma prawo zdecydować BajkaB , bo jeśli samowolnie wszyscy zaczną atakować, to nic dobrego z chaosu nie wyniknie a oprawczyni zyska kontrargumenty do obrony. Quote
ihabe Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czytam i płaczę! Płaczę z bólu za sunią, wiersz cudowny!!! Ale proszę Was skoncentrujmy teraz nasze siły, naszą energię na pomocy sierotkom i Areskowi. Nie pozwólmy emocjom przyćmić najważniejszego obrazu. Spokojem więcej osiągniemy niż nerwami ( wiem cos o tym bo choleryk ze mnie okropny i zawsze źle na tym wychodzę). Popieram każde Wasze słowo ale teraz jest czas na uspokojenie nerwów i działanie, które nam zagwarantuje, że taka kobieta już nie bedzie nauczycielką. Chetnie porozwieszałabym plakaty mające na celu rozgłośnienie całej sprawy, oblepiłabym całe Strzemieszyce, Dabrowę, Mikołów...... Neli teraz śpi spokojnie i cieszy się, że tyle człowieków ją pomści!!!!!!!! Quote
a.piurek Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 [quote name='Isadora7']No to ponieważ wszyscy eksplodują wręcz siłami i chęcią pomocy zapraszam do rozsyłania linka do aukcji. Te dzieciaki i Ares potrzebuję szczepień, badań, odżywiania, leków, witamin itp. A to kosztuje. http://www.allegro.pl/item829291361_koszmar_psiej_matki_i_jej_dzieci.html Kara ją spotka i będzie (mam nadzieję bardzo bolesna:angryy:) a my naprawdę już skupmy się na pomocy psiakom, niech każda kupiona cegiełka i rozsyłanie linku z aukcją będzie wyrazem naszego zaangażowania Quote
Recommended Posts