Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tak dobrze jak jest, przecież ona praktycznie wcale ludzi nie znała.
była zdziczała i dziczała dzień po dniu...
to cud,że jest "tylko" tak jak jest.

teraz ma Murków wkoło to będzie jej wesoło :lol:
i szybko ruszy do przodu ;)

Posted

Erko, z bazarku dla Czarusia wpłyną na Twoje konto dwa przelewy dla Górki, jeden na 17zł (od Justyna85), drugi na 14zł (od Ancyk), czyli w sumie 31zł na hotelikowanie dziewczynki :)

Pozdrawiam :)

Posted

Erka na pewno umieści wszystkie wpłaty - tylko proszę o cierpliwość - ona jest z tym wszystkim sama, a wpłat na pewno dużo, a poza tym jej praca, psiaków bez liku, załatwianie transportu, latanie do wetów, karmienie psiaków, ogłaszanie, odpowiadanie na meile - to na jej biednej głowince i Bozia wie co jeszcze:shake:

Posted

Malibo57 dziękujemy bardzo:loveu::loveu::loveu:.

Boje się tylko,że to będzie trochę zamieszania, jak wpłaty są ona oba konta, bo ja wtedy nie wiem ile przelewać Murce.

Ponieważ ja jeszcze w tym miesiącu miałam przalać Murce za szczepienie Górki 22 zł, potraktujmy Twoją wpłatę malibo57 właśnie za to.

A jeżeli by Ci to nie przeszkadzało, jakbys mogła wpłacać nastepnę wpłaty na moje konto, byłoby łatwiej:p.

Posted

To bardzo proszę o nr konta na PW. Chciałam na Murkę, bo mam tam jeszcze 2 wpłaty i łatwiej pamiętać, ale jeśli to wprowadza zamieszanie, to nie ma sensu.
pieniążki mogą iść na dowolny cel "górkowy":)

Posted

Erka - a moze po prostu Murka by pisała ile kto wpłacił na górkę do tego i tego dnia - a potem uzupełniać resztę? bo wtedy jeśli ktoś wpłaca na hotelik dla innych jeszcze psiaków to byłoby mu łatwiej robiąc 1 przelew niz 2:p

Posted

Andziu69 napisałam do Murki, żeby powiedziła, jak jej będzie wygodniej, to ja się dostosuję.

Do 1.11.09 wpłynęło na Górkę 65 zł / str.7 post 64/

A teraz następne wpłaty na Górkę:lol::

150 zł - Edyta Rysiewicz
55 zł - TERESA BORCZ / zostało z Czarka/
30 zł - TERESA BORCZ
10 zł - mtf zalesie
1 zł - izzie 1983
1 zł - Jagoda1403
1 zł - MARINKAA
5 zł - Emilia Duszyńska
2 zł - Małgorzata Kowal-Luber
3 zł - Nusia i Ja
2 zł - B JUTA
10 zł - gonia66 / 2 mies./
20 zł - Maciej Musiał
10 zł - Jo37
10 zł - obraczus87 / 2mies./
10 zł - ciecien
8 zł - Ewa Szymańska
1 zł - Anado
10 zł - Anna A
20 zł - Agnieszka Nowak
30 zł - Monika z Katowic
20 zł - LUCYSXY
5 zł - ANETA355
6 zł - MELKA
10 zł - KASKADAFFIK
10 zł - JAVENA
5 zł - agusiazet
45 zł - EVKACAJUS JB
5 zł - CIAPUŚ
10 zł - MAGENKA1
3 zł - ELINKA
10 zł - MARUDA 666
5 zł - agata 51
8 zł - Karolina Dynysiuk
6 zł - Agnieszka Gonsowska
10 zł - Ewa Klebańska
30 zł - Aneta Kotarska
1 zł - Nikus
50 zł - EWAB
12 zł - POKER /6 mies./
10 zł - Joanna Zalewska
20 zł - Anna Mańkowska
20 zł - Małgorzata Wieliczko
5 zł - Ania i Rudy

Razem jest już 760 zł :loveu:.

Wszystkim ofiarodawcom z całego serca dziekujemy!:modla::modla::iloveyou:

Posted

Odnośnie wpłat Murka odpisala, że wolałaby , aby jedna osoba wpłacała, ale dla Malibo57 zrobi wyjątek:razz:, bo ona wpłaca jeszcze na inne psiaki:lol:.

Jak opadną emocje po wyjeździe Rudki, to mam nadzieję Murka napisze coś o Góreczce:p.

Posted

U Górki więlkich zmian nie ma, ale normują się na powrót spacery i załatwianie na nich swoich potrzeb. Towarzystwo innych psów jest mile przez nią widziane ;) Górka znów jest w miarę spokojnie chodzi na smyczy.
Nadal jest wystraszona, najbardziej lubi siedzieć w swoim koszyczku. Lubi gryzaki i smakołyki :cool3: Zamienimy koszyczek na budkę, może poczuje się bezpieczniej jak będzie miała się gdzie schować.

Przyszły wpłaty na Górkę:
30 zł Malibo57
100 zł Basia1968

Posted

andzia69 napisał(a):
a o drzwi będziesz pytać?;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, z niekłamaną radością :diabloti: Jest szansa, bo na początku było coś o niszczycielskich zapędach Górki :evil_lol:

Posted

anado napisał(a):
Oj Basiu a ja myslalam ze watek gdzie zbierasz zlotoweczki to jedyny watek Gorki....Zaznaczam oczywiscie:):):)

i właśnie dobrze, że załapałam i wstawiłam w pierwszym poście wątku złotówkowego link do wątku - ależ gamoń ze mnie:evil_lol::evil_lol: