Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie, dopiero odnalazłam ten drugi wątek i widzę, że Górka ma nowy domek, czyli stałą deklarację można zadeklarować innemu psiakowi? Proszę o potwierdzenie, bo mam zlecenie stałe z konta - pozdrawiam i również zgadzam sie na przekazanie kasiorki na inna bidę :D

• Replies 840
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciencien, bardzo Cie przepraszam,że nie zawiadomiłam. Napisałam do tych osób, które wpłacały w poprzednim miesiącu, a do pozostałych miałam napisac później. Ale w ostatnich dniach uciekły nam w nowych domach 3 wyadoptowane suki i nie miałam do niczego głowy /na szczęście wszystkie się znalazły/.

Przeznacz deklarację na innego psiaka, Górka juz nie potrzebuje:).

Posted

Gorka poraz pierwszy biegala w ten weekend bez smyczy w ogrodzie. Silnie orientuje sie i nasladuje druga suczke Mile. Na smyczy na spacerach juz mniej ciagnie, ale nadal w niektorych sytuacjach szarpie np.gdy wieje moncy wiatr. Pani bardzo ja chwali, pisze, ze jest wspanialym psem :D

Von: "Marion Löbell"
Gesendet: Montag, 11. April 2011 07:20
Betreff: Re: WG: WG: WG: GORKA
10.04.2011

Vielen Dank fur deine Mail. Gorka geht es besser, Reis, Huhn und ein bisschen Nassfutter vertragt sie gut. Sie macht jetzt auch schon t glich Fortschritte. Wir hatten ein super Wochenende und Gorka durfte das erste Mal ohne Leine in den Garten. Das klappte toll und sie rannte und sprang die H gel im Garten rauf und runter. Inzwischen kommt sie, mithilfe der Leckerli-Box, immer fter wenn wir sie rufen. Auch mit Mila funktioniert es gut. Gorka orientiert sich inzwischen doch stark an ihr. Andere Hunde auf dem Grundst ck sind auch kein Problem, Mila wurde von Gorka sogar einmal zum Spielen aufgefordert (leider hat Mila damit nichts am Hut). Beim Spazierengehen ist Gorka jetzt auch gut zu fuehren. Sie zieht nicht mehr an der Leine, nur bei bestimmten Reizen (z.B. starker Wind) wird sie panisch. Gorka laesst sich auch von Fremden anfassen, sie braucht nur ein paar Minuten Zeit. Streicheln geniesst sie in einer ruhigen, sicheren Umgebung, ein paar Mal ist sie sogar von sich aus gekommen.
Insgesamt lauft es prima, sie ist echt ein toller Hund!!! Liebe Gruesse , Marion und Tim und Mila und Gorka

Posted

Ale fantastycznie Góreczka wygląda.:):) Super,że ma koleżankę, to wszystko zn pewnością ułatwia.
Ale ciekawe, czy pani potem bez problemu ją może złapać, jak luźno biega.

Posted

Gorka laesst sich auch von Fremden anfassen, sie braucht nur ein paar Minuten Zeit.
Nawet obcemu daje sie Gorka zlapac, tylko potrzebuje kilku minut. Jest tez napisane w mailu, ze Gorka 'silnie orientuje sie' wg suczki Mili.

Posted

Cieszac sie bardzo ze świetlanej przyszłosci Gorki chcialabym zapytac o "metody" na to by pies sie nie wysmyknął ze smyczy. Czy szelki i obroza. Jak obroza to czy mocno zapieta. No ogolnie jak zminimalizowac ryzyko wysmyknięcia sie psa. Dodam, ze pies mega nieufny...Nie wystraszony na zasadzie jak Gorka, a po rpostu ignorujacy czlowieka i uciekajacy przed nim...Macie jakies propozycje?

• 3 weeks later...
Posted

SUPER!!!!!:multi::multi::multi: Naprawdę nie spodziewałam się, że kiedys zobaczę takie fotki Góreczki, aż się wzruszyłam :loveu:.

Posted

Znam trochę historie Górki, choć na bieżąco nie śledziłam i powiem szczerze,że w ogóle nie myślałam,ze znajdzie swój jedyny domek i do tego jeszcze taaaaki. Sądziłam,ze na wieki utknie w hoteliku....:roll:
Cudownie!:p:loveu::p

Posted

[SIZE="3"]Górka ma dom??? Aż łzy mi sie cisną do oczu . Cudownie!!!!!!!!!!!!!!! Tyle się dzieje na dogo ,ze rzadko tu zagladałam .pamietałam o deklaracji ,bo miałam zapisane,ale nie sądziłam,że znajdzie tak wspaniały dom. Czasem warto czekac. Góreczko ,życze szczescia i jeszcze wielu lat życia ze swoim pańciostwem.:)

DEKLARACJE PROSZE PRZEZNACZYC WG. UZNANIA

http://www.dogomania.pl/threads/206469-Co%C5%9B-dla-Ciebie-i-Twojego-zwierzaka-na-hotel-dla-Baja-dzisiaj-koniec! ZAPRASZAMY!

Posted

PIĘKNE FOTKI :)
Góreczka nieśmiała i czasem speszona, ale już nie dziko przestraszona :)
Warto było się postresować, żeby wyprawić ją w drogę :)

• 2 weeks later...
Posted

Tak, muszę zdyscyplinować andzię69, co do tytułu, tylko,ze chyba jeszcze nie moze my napisać,że jest w ds, bo to jednak dalej tymczas.