Ciencienia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Witam serdecznie, dopiero odnalazłam ten drugi wątek i widzę, że Górka ma nowy domek, czyli stałą deklarację można zadeklarować innemu psiakowi? Proszę o potwierdzenie, bo mam zlecenie stałe z konta - pozdrawiam i również zgadzam sie na przekazanie kasiorki na inna bidę :D Quote
erka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ciencien, bardzo Cie przepraszam,że nie zawiadomiłam. Napisałam do tych osób, które wpłacały w poprzednim miesiącu, a do pozostałych miałam napisac później. Ale w ostatnich dniach uciekły nam w nowych domach 3 wyadoptowane suki i nie miałam do niczego głowy /na szczęście wszystkie się znalazły/. Przeznacz deklarację na innego psiaka, Górka juz nie potrzebuje:). Quote
Ciencienia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Nic nie szkodzi, jakos tak sobie o tym przypomniałam, no i akurat w dobrym momencie - wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia Górka :D Quote
kaskadaffik Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ja też zgubiłam wątek Górki, ale już dostała i zdjęcia są piękne !!! jakie uszy podniesione , super !! Quote
Ulka18 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Gorka poraz pierwszy biegala w ten weekend bez smyczy w ogrodzie. Silnie orientuje sie i nasladuje druga suczke Mile. Na smyczy na spacerach juz mniej ciagnie, ale nadal w niektorych sytuacjach szarpie np.gdy wieje moncy wiatr. Pani bardzo ja chwali, pisze, ze jest wspanialym psem :D Von: "Marion Löbell" Gesendet: Montag, 11. April 2011 07:20 Betreff: Re: WG: WG: WG: GORKA 10.04.2011 Vielen Dank fur deine Mail. Gorka geht es besser, Reis, Huhn und ein bisschen Nassfutter vertragt sie gut. Sie macht jetzt auch schon t glich Fortschritte. Wir hatten ein super Wochenende und Gorka durfte das erste Mal ohne Leine in den Garten. Das klappte toll und sie rannte und sprang die H gel im Garten rauf und runter. Inzwischen kommt sie, mithilfe der Leckerli-Box, immer fter wenn wir sie rufen. Auch mit Mila funktioniert es gut. Gorka orientiert sich inzwischen doch stark an ihr. Andere Hunde auf dem Grundst ck sind auch kein Problem, Mila wurde von Gorka sogar einmal zum Spielen aufgefordert (leider hat Mila damit nichts am Hut). Beim Spazierengehen ist Gorka jetzt auch gut zu fuehren. Sie zieht nicht mehr an der Leine, nur bei bestimmten Reizen (z.B. starker Wind) wird sie panisch. Gorka laesst sich auch von Fremden anfassen, sie braucht nur ein paar Minuten Zeit. Streicheln geniesst sie in einer ruhigen, sicheren Umgebung, ein paar Mal ist sie sogar von sich aus gekommen. Insgesamt lauft es prima, sie ist echt ein toller Hund!!! Liebe Gruesse , Marion und Tim und Mila und Gorka Quote
MagdaNS Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 O matko, jakie cudne zdjęcia Górki!!!!! Tyle sie naczekała biedusia, a teraz ma taki super domek!!! I w ogóle strachu po niej nie widać!!! Quote
erka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale fantastycznie Góreczka wygląda.:):) Super,że ma koleżankę, to wszystko zn pewnością ułatwia. Ale ciekawe, czy pani potem bez problemu ją może złapać, jak luźno biega. Quote
Ulka18 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Gorka laesst sich auch von Fremden anfassen, sie braucht nur ein paar Minuten Zeit. Nawet obcemu daje sie Gorka zlapac, tylko potrzebuje kilku minut. Jest tez napisane w mailu, ze Gorka 'silnie orientuje sie' wg suczki Mili. Quote
Murka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Ale super!!! Piękne zdjęcia Góreczki!!! A jaki ma wspaniały ogród! :D Quote
divia_gg Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cieszac sie bardzo ze świetlanej przyszłosci Gorki chcialabym zapytac o "metody" na to by pies sie nie wysmyknął ze smyczy. Czy szelki i obroza. Jak obroza to czy mocno zapieta. No ogolnie jak zminimalizowac ryzyko wysmyknięcia sie psa. Dodam, ze pies mega nieufny...Nie wystraszony na zasadzie jak Gorka, a po rpostu ignorujacy czlowieka i uciekajacy przed nim...Macie jakies propozycje? Quote
Ulka18 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Szelki jn. i obroza szeroka, ciasno zapieta, plus 2 smycze. Gdzies wklejalam zdjecia strachliwych psow u sasiadow zza Odry. Nie moge sobie przypomniec. http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/szelki_dla_psa Quote
erka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 10 zł, które przyszło od Magenki1 po poprzednim rozliczeniu przekazałam również na Oskarka:). http://www.dogomania.pl/threads/190426-Ostatnia-operacja-Oskara!-Bardzo-prosimy-o-wsparcie-finansowe! Rozliczenie w drugim poście. Quote
kaskadaffik Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Śliczne zdjecia Gróki i zapraszam na bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/206144-Zabawki-flexi-ubrania-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Mielec-25.04 Quote
Ulka18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Gorka pozdrawia wielkanocnie :hand: Byla na wielu wycieczkach i coraz bardziej szuka obecnosci czlowieka i podchodzi do glaskania :D Quote
erka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 SUPER!!!!!:multi::multi::multi: Naprawdę nie spodziewałam się, że kiedys zobaczę takie fotki Góreczki, aż się wzruszyłam :loveu:. Quote
Rudzia-Bianca Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Czyli cuda się zdarzają :) Brawo brawo brawo - Góreczko to dla ciebie te brawa żeś taka dzielna :) Quote
obraczus87 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Niepowtarzalny widok ! ! ! Piekna i mądra! Nie ta sama sunieczka :) Quote
MagdaNS Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Chyba ktoś nam Górkę podmienił :) Albo zaczarował :) Śliczne zdjęcia, zwłaszcza znad morza :) Quote
savahna Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Znam trochę historie Górki, choć na bieżąco nie śledziłam i powiem szczerze,że w ogóle nie myślałam,ze znajdzie swój jedyny domek i do tego jeszcze taaaaki. Sądziłam,ze na wieki utknie w hoteliku....:roll: Cudownie!:p:loveu::p Quote
Javena Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [SIZE="3"]Górka ma dom??? Aż łzy mi sie cisną do oczu . Cudownie!!!!!!!!!!!!!!! Tyle się dzieje na dogo ,ze rzadko tu zagladałam .pamietałam o deklaracji ,bo miałam zapisane,ale nie sądziłam,że znajdzie tak wspaniały dom. Czasem warto czekac. Góreczko ,życze szczescia i jeszcze wielu lat życia ze swoim pańciostwem.:) DEKLARACJE PROSZE PRZEZNACZYC WG. UZNANIA http://www.dogomania.pl/threads/206469-Co%C5%9B-dla-Ciebie-i-Twojego-zwierzaka-na-hotel-dla-Baja-dzisiaj-koniec! ZAPRASZAMY! Quote
Murka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 PIĘKNE FOTKI :) Góreczka nieśmiała i czasem speszona, ale już nie dziko przestraszona :) Warto było się postresować, żeby wyprawić ją w drogę :) Quote
Poker Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Zajrzałam do Górki ,a tu zdjęcia z taką cudowną Góreczką. Super, super. Czy nie cza zmienić tytuł wątku ? Quote
erka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Tak, muszę zdyscyplinować andzię69, co do tytułu, tylko,ze chyba jeszcze nie moze my napisać,że jest w ds, bo to jednak dalej tymczas. Quote
Recommended Posts