Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś przyszedł wózek rehabilitacyjny Bianki i na jutro jesteśmy umówione z panią rehabilitantką. W końcu Bianka będzie mogła swobodnie sie poruszać. Oczywiście dziennie chodzimy na zastrzyki, które bierze na unerwienie. Bianka czuje się dobrze, przytyła, ma niezły apetyt.

Posted

Witam dziś była pierwsza przymiarka Bianki w wózeczku, Bianka była strasznie zestresowana, jeszcze nie rozumie ,że wózek jej pomoże się przemieszczać.
Brysio dziekuję otrzymałam od Ciebie pieniążki dla Bianki. Nadal prowadzę jej rozliczenie,które umieszczę na wątku.

Posted

Nauczy sie dziewczynka, kwestia czasu...
Kółka wózeczka mogą zaczepiać o sprzęty,meble czy krzaki...Sunieczka będzie musiała inaczej wyliczać
swoje możliwości "zmieszczenia" się w wąskim przejściu czy przy braniu zakrętu....;)
Da radę malutka.....

Posted

MAm ogromną prośbe..czy moglby ktos podac namiary na ta osobe "od wózeczka"??Potrzebuje pilnie skontaktowac sie w sprawie zamowienia...Bede wdzieczna..jesi nie tu to na PW bardzo bym prosila..:)

Posted

Jestem i zdaję relacje co u Bianki....
Wczoraj byłam z Bianką u ortopedy, jak tylko skończy te zastrzyki, które teraz bierze, ma mieć 30 dniową przerwe. Mamy zrobić mielografie i wznowić zabiegi fizykoterapii. Po tych 30 dniach pan Doktor zadecyduje czy nadal będzie brała zastrzyki. Oczywiście Bianka poczyniła poprawę, ćwiczymy nadal w domu, aby sama stawiała już nózki. Bianka powoli oswaja się z wózkiem, chodź za długo nie lubi na nim jeździć. Pozatym jest zdrowa, wyniki ma dobre. W domu Bianka lubi najbardziej leżeć tylko w leżance i leniuchować.