TERESA BORCZ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Mona, czas leci a każdy dzień w kompleksowej rehabilitacji jest ważny. Wiem że nazbieramy na wózeczek więc kupmy go już. Nie mogę znależćć producenta z łodzi ale myślę że najbardziej fachowo wybierze pani halinka. Proszę wejśc na dogxtension, i obejrzeć te wrocławskie które lepsze niech pani halinka zadecyduje. Jeśli wrocławskie to pan prosił o zdjęcia z mierzenia z miarką zaznaczoną czarnym markerm co 10 cm widoczne na zdjęciach pomogą w precyzyjniejszym dopasowaniu wózeczka co ma kolosalne znaczenie dla rehabilitacji. Poniewaz czas biegnie a każdy dzięn dodatkowych wysiłkó zbliża nas do pozytywnego wyniku, zadecydujcie od razu, pan z wroclawia chce 350 plus wysyłka. Można z wrocławia z pomocą cioteczek dostarczyć bez poczty. Więc zadecydujcie i podajcie mi konto producenta wybranego aby przyspieszyć otrzymanie wózeczka ja zapłacę z góry natychmiast taką pożyczką i możemy spokojnie zbierać, a zyskamy na czasie. Czekam na konto . Pozdrawiam p.s. Miałam pojeczhać do was dzisiaj ale znów mi doszły 2 tymczaski więc dziś nie mam szans a przecież i tak to pani halinka jest fachowcem. Quote
ela40 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Bianeczka bardzo ładnie ćwiczyła:) dziś. Quote
_Mona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 już biegnę.... Brysio zobacze czy moge jeszcze wrzucać zdj przez fotosika i wrzuce na wątek...? Zrobie rozliczenie i też umieszcze na wątku. 18 sty zabieg Bianki był 20.11. a od 23.11 pani rehabilitntka ze względu na chorą wątrobe Bianki wyłączyła zabiegi fizykoterapii, Bianka ma teraz tylko ćwiczenia i masaże. Pani rehabilitantka poleca pana z Łodzi celem wykonania wózeczka dla Bianki. Zatem ja jutro wpłacę zaliczkę i będziemy czekać na wykonanie. Pani Tereso jest to koszt 450 zł ale osoba wykonująca jest pewna. Nadal dziennie chodzimy na zastrzyki nivalin i milgamme. Dodatkowo Bianka dostaje leki osłonowe na wątrobe. Dziś byłyśmy na ćwiczeniach z Bianką , była z nami Kochana ela40. Pani rehabilitantka mówi,że ładnie ćwiczy i wykracza , stawia całe psie łapki i wózek jest konieczny! Quote
_Mona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Nasza Bianka Bianka z moją Sonią a teraz wszystkie razem Bianka , Saba, Sonia Quote
ihabe Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Brawo Bianeczko!!!:loveu: Dzielna dziewczynko tak trzymaj kochana:loveu: Mona przepraszam, że dziś nie odebrałam fantów ale nagły wyjazd z pracy mnie dobił:diabloti: Przepraszam Quote
_Mona Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ihabe napisz kiedy masz czas podrzucę Ci te fanty od ela40..., w pon będę z Bianką u pani Halinki Brysio zrobię kilka zdj jak Bianka ćwiczy i wrzucę... teraz coś ciężko śmiga te dogo i nie mogę edytować podwójnych zdj jak wrzucę ? Quote
cavallo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Trzymaj się śliczna Bianeczko. Masz wspaniałą opiekę i super towarzystwo!! Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Mona! O której będziecie w poniedziałek na rehabilitacji? Przyjdę "wymiziać" BIANECZKĘ! :) :) :) Quote
Vlk Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 robi postępy? To ja poproszę o opis ;) (nie widziałam go wcześniej, jeśli jest, to przepraszam ale to nowe dogo... hy hy). A co się psince z wątrobą dzieje? Od czego to? Quote
Monika z Katowic Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 BIANECZKA ma taki napięty brzuszek. Dostaje "Hepatil" i "Esentiale Forte" (nie wiem, czy dobrze napisałam nazwę leku). Tylne nóżki są niesprawne i niestety zwieracze też (dlatego chodzi w pieluszce). Ale jest cudooooooooooownym psikiem, pełnym życia (widziałam!). Quote
_Mona Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Moniko dam Ci znać na którą godz jadę z Bianką w pon na ćwiczenia i masaże. Jak już pisałam ze względu na chorą wątrobę i duży brzuszek ma chwiolowo wyłączone zabiegi fizykoterapii. ela40 dziękuję za pieluszki, koc, mięsko dla Bianki. Rudzia-Bianca puszka Hepatic doszła, dziękuję , dziś Bianka ją kosztowała i jej smakuje. Dodatkowo u weta zakupiłam też 4 puszki Hepatic i teraz będzie je jadła nadal ze względu na problemy wątrobowe. Quote
_Mona Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Jasza tak przy okazji też widziałam Felusia w TVS, tak ładnie się prezentował. Dziś rozmawiałam z Panią Teresą w sprawie wózka rehabilitacyjnego. Ja już jutro chciałabym wpłacić zaliczkę i pan z Łodzi zaczął by wykonanie wózka dla Bianki. Narazie Bianka ma tylko ćwiczyć i wózek pilnie byłby jej potrzebny. Quote
Atrisko Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 no to nasza dziewczynka będzie mogła poszaleć jak już ten wózeczek będzie...zdrowiej Bianeczko, bo ćwiczenia czekają... Quote
Monika z Katowic Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Mona! Bardzo dobrze - wózeczek potrzebny jest BIANECZCE na teraz, na już! Wpłacaj zaliczkę temu panu z Łodzi. Nie ma na co czekać. Napiszcie na wątku, ile jeszcze potrzeba na ten wózeczek... Quote
Brysio Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 a mamy jakie srozgraniczenie na wózek i zabiegi? ogólnie mam jeszcze około 700 zł jak 450 pojdzie na wózek to zostanie na 2 tyg zabieków i pieniądze się skończą. DLATEGO POTRZEBUJEMY ALLEGRAAAAAAA!!!!!!! Quote
Monika z Katowic Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Wózek rehabilitacyjny jest KONIECZNY i to, jak najszybciej! Zaraz będzie nowy miesiąc i nowe pensje. Wierzę, że ludzie nie opuszczą BIANECZKI. :) Quote
Brysio Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 oczywiście, ze konieczny i kupimy go natychmiastowo tylko nie rozumiem dlaczego nikt nie chce poświęcic tej chwili i zrobic glupiego allegro. czy to az takie wyrzeczenie? Quote
ela40 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 żadne wyrzeczenie tylko nie każdy może zrobić allegro.Pomagam jak moge. Quote
Recommended Posts