Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to czekamy na "porszaka" Bianki...Mona a kiedy można się go spodziewać...? Ja wiem ,że choroba to paskudna rzecz ale dzięki niej możesz Bianeczkę mieć na oku ...Jesteś jej Aniołem...

Posted

Dziś byłam na kolejnych ćwiczeniach z Bianką, była z nami Kochana ela40. Bianka ćwiczyła aż 40 min, ładnie stawia tylnie łapki, są duże postepy. Jeszcze sama nie chodzi , ale przy pomocy obecnych wiązadeł a potem przy pomocy wózka odzyska sprawność mam taką nadzieję.
Moniko dopiero w pon będę u pani Halinki , teraz mamy ćwiczyc chodzenie w domu. Wózek został zazaliczkowany 30.11. pani rehabilitantka przesłała wymiary i czas oczekiwania ok 2 tygodni na wykonanie.
W sprawie konta dla Bianki -Brysio napewno podeśle proszę przesłać jej info na PW.

Posted

Przepraszam za offa.
Jest do oddania suczka Westa, po DWÓCH CESARKACH....
Wyrzucają ją jak śmiecia...
Urodziła co miała urodzić...Ech...
Sunia jest w Szczawnicy.
Dziewczyna z Tychów może ją zabrać na DT tylko nie ma transportu..
Zajrzyjcie, może macie pomysł.
Dodam, że niedawno inne dogomaniaczki zabierały stamtąd buldożkę, była w tragicznym stanie..
Nie wiadomo co z tą sunią...
http://www.dogomania.pl/threads/174778-alarm

Posted

[FONT=Tahoma]Już jestem , miałam córkę w szpitalu i dlatego się ostatnio nie odzywałam...[/FONT]
[FONT=Tahoma]u Bianki bardzo dobrze, ćwiczymy chodzenie , narazie zabiegów fizykoterapii nie ma ...[/FONT]
[FONT=Tahoma]zrobię ponownie badania krwii wątrobowe i zobaczymy czy stan wątroby się polepszył? wtedy zacznie znowu fizykoterapie. Dzwoniłam do Łodzi i wózeczek rehabilitacyjny jest w trakcie wykonania, jutro zakupię specialne szelki i wyślę do Łodzi. Cały czas bierze leki wątrobowe i zastrzyki na unerwienie. [/FONT]

Posted

Dziś obieździliśmy z Bianką mase zolog sklepów i w końcu zakupiliśmy szelki do wózka rehabilitacyjnego. Jutro wysyłam szelki do Łodzi i czekamy na odbiór wózka, który jest w trakcie wykonania. Pozatym u Bianeczki wszystko bez zmian.
Brysio zakupiłam te szelki 52 zł i wykupiłam kolejne leki na unerwienie, zrobię rozliczenie i wrzucę na wątek. Określę się jak stoję finansowo z pieniążkami Bianki. Pozatym wrzucę zdj z ćwiczeń Bianki na rehabilitacji. Jutro też zrobię drugie badania wątrobowe Biance i zobaczymy jakie będą wyniki? Jeżeli dobre pani rehabilitantka wznowi zabiegi fizykoterapii.

Posted

[quote name='_Mona']Dziś obieździliśmy z Bianką mase zolog sklepów i w końcu zakupiliśmy szelki do wózka rehabilitacyjnego. Jutro wysyłam szelki do Łodzi i czekamy na odbiór wózka, który jest w trakcie wykonania. Pozatym u Bianeczki wszystko bez zmian.
Brysio zakupiłam te szelki 52 zł i wykupiłam kolejne leki na unerwienie, zrobię rozliczenie i wrzucę na wątek. Określę się jak stoję finansowo z pieniążkami Bianki. Pozatym wrzucę zdj z ćwiczeń Bianki na rehabilitacji. Jutro też zrobię drugie badania wątrobowe Biance i zobaczymy jakie będą wyniki? Jeżeli dobre pani rehabilitantka wznowi zabiegi fizykoterapii.[/QUOTE]

To trzymam kciuki za te wyniki wątrobowe!