Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm ja mam takie pytanko... pies sąsiada ostatnio zaniemógł, każdy weterynarz mówi mu co innego. To coś z kręgosłupem, gdzieś bardziej z przodu psina podobno ma coś pozrastane? W każdym razie poprosiłabym o namiar jakiegoś dobrego lekarza, który specjalizuje się w dziedzinie chorych kręgosłupów itp. Psina nie umie chodzić, łapki jej się uginają i się przewraca. Albo chodzi jak staruszka a jest młodym psiakiem. I to nie dotyczy tylko tylnych łapek. Przednie też z tego co zauważyłam odmawiają posłuszeństwa.
Będę więc bardzo wdzięczna za namiar i od razu mu przekażę.

Pytam tutaj, bo Bianka też miała tego typu problemy a już jej lepiej :)

Posted

Witam Wszystkich.
Z okazji nadchodzących Świat życzę dużo zdrowia radości i wszystkiego Najlepszego.
Również psinkom życzę żeby znalazły kochające domy, aby ich ciężki los się odmienił i nigdy już nie zaznały krzywdy.
Bianeczko a My zobaczymy się chyba już po Nowym Roku-dużo zdrówka malutka i całusek w uszko.
Życzę też Monie i Pani Monice z Katowic wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i aby spełniły się wszystkie marzenia.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DRODZY PRZYJACIELE-WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZE W TE SWIĘTA..NIECH CZAS RADOSCI NIGDY SIE NIE KONCZY A MIŁOŚC NIGDY NIE USTAJE...
w ten radosny czas mysle ze kazdy z nas powinien czuc sie szczesliwy- ale niestety nie wszystkim jest to dane....:(...Błagam więc wszystkie SERCA ANIOŁKOWE....zaglądnijcie choć do biedaka, ktorego dzis mi przedstawiono...nie moge przestać o Nim mysleć..on świąt niestety nie spędzi w domku..a i male szanse ma po świętach, jesli my mu nie pomożemy...ON POTRZEBUJE WETA...a chca go dac na boks ogolny gdzie jest bez szans...MY MOZEMY ODMIENIC JEGO LOS...PROSZE....
[/FONT][FONT=Comic Sans MS].[/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-ze-skrAE-conAE-gA-owAE-moA-e-nie-przeA-yAE-do-Nowego-Roku-PomA-A-my-Mu?p=13752823

Posted

Dołanczam się do Życzeń.. Radosnych Świąt...
Bianka ćwiczy i już kilka sekund sama staje na tylnich łapkach.
Za kilka dni kończy zastrzyki i robimy 30 dni przerwy i mielografie

Posted

Słuchajcie, jakbyście słyszeli o transporcie Kraków - Warszawa to bardzo proszę o kontakt! Potrzebujemy transportu dla dwóch chomiczków, które miały iść na pożarcie dla węży...

Posted

Kochana Moniko dziękuję Ci za słowa pocieszenia ....i wszystkim za wsparcie, tym, którzy zadzwonią do mnie , napiszą...
strasznie mi ciężko po odejśćiu Saby tak bardzo ją kocham i nie mogę sobie wybaczyć ,że jej już nie ma....

"Pewnego dnia zobaczymy nasze zwierzęta w wieczności z Chrystusem" -Papież Paweł VI

Posted

Mona-nie wiem,czy istnieje TM. - ale wiem,ze Twoja Saba była szczesciarą -miała Ciebie- wiedziała co znaczy własny kocyk, piłeczka, znała dotyk tej jedynej na swiecie dłoni, która drapie za uchem.Była Twoja i wiedziała o tym, miała z kim dzielić swój strach i ból - nie umierała wcisnieta w kąt, przerazona i samotna- towarzyszyłas jej odchodzeniu dzień po dniu - wiesz ilu ludzi i piesów Jej zadrosci. Umieranie jest zawsze okrutnym procesem- ale najistotniejsze w tym mieć tę dłon,która nas przeprowadzi . Wiem o tym na pewno. A potem to juz tylko Pan dr Miłosierny Czas. Mocno. bardzo cię pozdrawiam

Posted

[FONT=Times New Roman]Kiedy Stary Rok ucieka, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]w Nowym Roku szczęście czeka. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Czeka domek, zdrowie czeka, [/FONT]
[FONT=Times New Roman]zatem witaj, BIANECZKO, w Nowym Roku! :multi: :multi: :multi:[/FONT]

Posted

Bianeczko przynieś naszej Monie tyle radości,żeby smutek po stracie Saby tak strasznie nie bolał... wypełnij swoją psią osobowością każdą chwilę żeby ból był choć odrobinkę mniejszy...zdrowiej,żeby jej myśli twoimi postępami były zaprzątnięte....