Brysio Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 O świetnie, jak tylko zrobisz rozliczenie wyślę Ci kasę jaką mam na kocie na kolejne wydatki;) Quote
Monika z Katowic Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 A moja wpłata dotarła na konto? Quote
_Mona Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 ela40 przekazała rzeczy na bazarek dla Bianki kto może go zrobić ? ihabe pisała mi ,że nie da rady.... Brysio , Jasza możecie? lub kto może? Dziś wysłałam szelki Bianki do Łodzi i czekamy na wózeczek rehabilitacyjny. Dziś także zrobiłam Biance ponowne badania krwi i biochemie parametry szczególnie wątrobowe. Wyniki wyszły bardzo dobre. Koszt badań 60 zł , wziełam fakturę. Brysio podam na dniach rozliczenie. Napewno będę potrzebowała 350 zł na odbiór wózka, ale to dopiero jak przyjdzie. Quote
_Mona Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Brysio wrzucam zdj z postępów Bianki na ćwiczeniach u pani rehabilitantki , jak obiecałam... Quote
_Mona Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Narazie na zabiegach Bianka tylko ćwiczyła, ale teraz kiedy wyniki wątroby się poprawiły napewno pani rehabilitantka wznowi fizykoterapie. Nadal dziennie bierze zastrzyki na unerwienie. Teraz ćwiczyła jak widać na zdj przy pomocy wiązadeł. Czekam na wózek, który ma nadejść w przyszłym tygodniu i będzie jej łatwiej się poruszać. Rozliczenie zrobię i wrzucę na wątek .... Quote
gonia66 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Cajus JB']Bianka Wam wiele zawdzięcza.[/QUOTE] Oj.........naprawdę.....z dnia na dzień.....JESTESCIE KOCHANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
psiama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bianeczka tak pieknie dorośleje. Wycałować od nas w nos :) Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Bianeczka dorośleje :) Faktycznie :) Quote
Monika z Katowic Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Właśnie dostałam smsa od Mony. BIANECZKA teraz wypoczywa! Quote
Jasza Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='_Mona']ela40 przekazała rzeczy na bazarek dla Bianki kto może go zrobić ? ihabe pisała mi ,że nie da rady.... Brysio , Jasza możecie? lub kto może? Dziś wysłałam szelki Bianki do Łodzi i czekamy na wózeczek rehabilitacyjny. Dziś także zrobiłam Biance ponowne badania krwi i biochemie parametry szczególnie wątrobowe. Wyniki wyszły bardzo dobre. Koszt badań 60 zł , wziełam fakturę. Brysio podam na dniach rozliczenie. Napewno będę potrzebowała 350 zł na odbiór wózka, ale to dopiero jak przyjdzie. Mogę wystawić bazarek, poproszę tylko o zdjęcia na PW bo przez moje bazarki, których mi się namnożyło, mam zablokowane dwa konta na fotosiku. ela40, dasz radę? Quote
_Mona Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jasza te rzeczy na bazarek od ela40 są u mnie. Podaj mi maila na PW to wyśle Ci zdj tych rzeczy jest to aparat, biżuteria, sukienka. Bardzo Cię proszę zrób bazarek bo nie ma kto zrobić? Bianka czuje sie dobrze, dużo wypoczywa, ćwiczymy nadal chodzenie w domu. Quote
Brysio Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 zdjęcia wspaniałe, widac, ze zdrowieje w oczach;) i chyba troszke przytyła!! cudownie;) Niestety nie dam rady zrobic bazarku, teraz jestem rzadko na dogo, nie mam czasu ostatnio na nic, a to dopiero początek sesji:( Quote
_Mona Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Brysio zgadza się Bianka przytyła 1,5 kg , ale ona ma taki apetyt.... Brysio jak obiecałam wstawiam całe rozliczenie Bianki od 27.10- 10.12 276 zł wizyta u weta 3 razy 253 zł wykup zastrzyków nivalin + milgamma 58 zł szelki do wózka + opłata za przesłanie do Łodzi 107 zł zaliczka na wózek +opłata 136 zł srodki higieniczne np pieluszki, podkłady 88 zł puszki Hepatic 438 zł dzienne podanie zastrzyków nivalin+milgamma 130 zł za paliwo dojazd na 13 zabiegów w dniach od 27.10 do 13.11 Razem 1486 zł Otrzymałam 4 przelewy dotychczas:300+110+350+700=1460 zł Czyli jestem na minusie z Bianki wydatkami -26 zł Quote
_Mona Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Dziś byłam z Bianką na kolejnych zastrzykach, Bianka nie musi już brać leków osłonowych na wątrobe i karmy Hepatic, ponieważ wyniki się poprawiły. Zakupie jej duży worek karmy 10 kg koszt 165 zł z Royal Cana. Narazie ihabe zapłaciła 10 zabiegów. Jeszcze musze zapłacić za 8 zabiegów po 30 zł =240 zł, ale pani rehabilitantka mówiła ,że może poczekać z opłatą. Najważniejszy jest zakup wózka, koszt 350 zł. Do tych wydatków Bianki zamieszczam wzmianke, Bianka ma jeszcze te +60 zł od Monika z Katowic , które jej odłożyłam , gdyby brakło na jej wydatki. Quote
__Lara Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 To dobrze w kwestii finansowej jest ;) Quote
Brysio Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 przyszły jeszcze pieniązki 30 zł od Moniki z Katowic i mam 1130 zł na swoim kocie. Zaraz przeleję Monie te wszystkie pieniązki i będziemy musiały zbierac od nowa. Jesli chodzi o allegro to napisałam do tych osób, ktore nie wpłaciły i tylko jedna się odezwała, reszta nic, zero odzewu. Quote
Cajus JB Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Szkoda, że tylko jedna osoba się odezwała. Może jeszcze jakaś dziś albo jutro się odezwie? Quote
Monika z Katowic Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Może się jeszcze odezwą... A swoją drogą zachowali się fatalnie, [B]okradając kalekiego pieska![/B] Poranne mizianki dla Bianeczki! Quote
ela40 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Witam. Widziałam się z Bianeczką w piątek:) Bardzo fajnie ,że będzie za niedługo miała wózeczek. Pozwoli on na lepsze poruszanie się .Pani Moniko chyba się nie odezwą:( gdyby mieli za grosz litosci to w ten sposób nie robili by złudnych nadziei.A tu liczy sie każdy grosz.Wiele rzeczy jest jeszcze potrzebnych: leki ,zabiegi, środki higieniczne itp. Quote
Brysio Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 niestety juz się chyba nie odezwą, poniewaz wysłałam to jakies 2 tygodnie temu;( Quote
Monika z Katowic Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To takie smutne, ze ludzie z allegro nie odezwali się. Ja zawsze wierzę w ludzi i tak się zawiodłam... Ale będzie nowy miesiąc, będą i nowe pieniążki. BIANECZKA ma przecież stałych fanów, którzy Jej nie opuszczą , także finansowo! Quote
ihabe Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Brysiu, właśnie przelałam 233,65 zł na Twoje konto z bazarku : http://www.dogomania.pl/threads/174172-BiA-uteria-zapierajAE-ca-dech-w-piersi-kaA-dej-kobiety-na-BianeczkAE-do-28-11-2009-22-00?p=13550723#post13550723 bardzo Cię proszę o wpis na wątku bazarkowym jak pieniążki wpłyną na Twoje konto. Quote
_Mona Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 [FONT=Tahoma]W piątek byłam z Bianką na ćwiczeniach u pani Halinki, Bianka ładnie wykraczała. Była z nami po raz kolejny Kochana ela40. Czekamy na odbiór wózka. Pani rehabilitantka za niedługo zacznie ponownie zabiegi fizykoterapii. Zdrowie Bianki się znacznie poprawiło, wyniki wątroby są bardzo dobre. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma]Jasza podaj mi maila na PW to wyśle Ci zdj rzeczy od ela40 na bazarek.[/FONT] Quote
Recommended Posts