paros Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Zobacz!! Taki milutki, może ktoś ma dla niego domek??:crazyeye: :crazyeye: Quote
paros Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Może ktoś przygarnie staruszka!!!:razz: :razz: Tak bardzo prosi o domek!!!!:modla: :modla: Quote
akucha Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Domku!!!!! Jeszcze poskaczę, popilnuję, jeszcze dam radę :Dog_run: :Dog_run: Quote
PaulinaT Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Hooop hop hop! Tyle lat w schronisku - ten psiak musi zaznać co to znaczy mieć dom i pana! Quote
Agnieszka103 Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 O! jaki "ruch" zrobił się na wątku Bandusia :) Cieszę się bardzo, że o nim pamiętacie. Przy okazji potwierdzam słowa Ewy - psiak pomimo wieku jest pełen życia i energii. Jest niesamowitą przylepą i będąc z nim widać, jak bardzo docenia obecność człowieka... Myślę, że idealny byłby dla niego domek z "wybiegiem" No ale jak widać do tej pory jeszcze się taki nie znalazł... Quote
paros Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dlaczego tak daleko jesteś malutki??? :shake: :shake: Tyyyyyle lat w schronie!! Malutki, milutki baaaardzo prosi o domek!!:modla: :modla: Quote
jnk Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Skoro Lisek po 20 latach znalazł cichą, szczęśliwą przystań, to i Bandi ją znajdzie. Bardzo chcę w to wierzyć. Quote
wanda szostek Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Ktoś napisał, że Bandi nie jest tak ładny. Popatrzcie na to zdjęcie w zbliżeniu, to ładny piesek i nie rozumiem dlaczego tak długo w schronisku. Czy był kiedykolwiek szukany dom dla niego, czy poprostu przeżył tyle lat w schronisku, bo nie zwrócono na niego uwagi? Quote
Ewkaa Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Bandi miał domek ale bardzo krótko.....poprostu nieudana adopcja lata temu. Widocznie czego innego ludzie szukali:shake: I prawdą jest że na Bandiego zwraca uwagę wiele osób ale nikt nie chce go adoptować. Quote
ekardas Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Taki rezydent schroniskowy! domek z wybiegiem poproszę, przypilnuję, wniosę radość w rodzinie , raz dziennie pełna misko i dośc, nie grymaszę, odsiedziałem swoje!!!!!! Quote
Monia_ Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Sliczny biszkopcik czeka na milosc i cieply kacik! Quote
ekardas Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Pilnie potrzebne ułaskawienie dla Biszkopcika, juz się zresocjalizował! daj mu szanse, te oczy piwne ! na górę trzymaj stronę pokaż się ludziskom... To nie bywałe 11 lat!!!! Quote
wanda szostek Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 paros napisał(a):I cisza :shake: :shake: To podnosimy do góry. Quote
MagYa^^ Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Czy ta śliczna biała bestia dlugo jeszcze bedzie spedzac czas przy budzie w schronisku? :shake: hej ludzie, obudzcie sie! Taki przyjaciel do wziecia....dlaczego nikt nie chce? :shake: Quote
Ewkaa Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Przecież pisałam że Bandi już nie jest przy budzie, jest luzem w zagrodzie razem z koleżankami, więc mu się nie nudzi (ale spoko dzieci z tego nie będzie:evil_lol: ) Niestety Bandi troszkę słabo słyszy więc ostatnio próbując go przywolać, zwaliła się cała grupa psów poza nim, on smacznie spał... może gdybym parówką machała poczuł by i przybiegł... Quote
MagYa^^ Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 :oops: :roll: upss.. zasugerowalam sie fotkami z 1 strony :| Cos o nieslyszacym psie wiem.. moj 17nastolatek jak pień... No chyba, ze sie do niego krzyczy to łapie o co chodzi.. No kudlaty do góry! :) hoooooooop Quote
paros Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 I znowu nikt już o mnie nie pamięta!!!! :shake: :shake: A ja ciągle bezdomny!!!! :razz: Quote
akucha Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='paros']I znowu nikt już o mnie nie pamięta!!!! :shake: :shake: A ja ciągle bezdomny!!!! :razz: A szkoda, bo "Taki niezwykły jestem pies" On wygląda młodo i urodziwie :loveu: Podnoszę 11- nastolatka!!! Quote
Recommended Posts