Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O! jaki "ruch" zrobił się na wątku Bandusia :)
Cieszę się bardzo, że o nim pamiętacie.
Przy okazji potwierdzam słowa Ewy - psiak pomimo wieku jest pełen życia i energii.
Jest niesamowitą przylepą i będąc z nim widać, jak bardzo docenia obecność człowieka...
Myślę, że idealny byłby dla niego domek z "wybiegiem"
No ale jak widać do tej pory jeszcze się taki nie znalazł...

Posted

Ktoś napisał, że Bandi nie jest tak ładny. Popatrzcie na to zdjęcie w zbliżeniu, to ładny piesek i nie rozumiem dlaczego tak długo w schronisku.
Czy był kiedykolwiek szukany dom dla niego, czy poprostu przeżył tyle lat w schronisku, bo nie zwrócono na niego uwagi?

Posted

Bandi miał domek ale bardzo krótko.....poprostu nieudana adopcja lata temu. Widocznie czego innego ludzie szukali:shake: I prawdą jest że na Bandiego zwraca uwagę wiele osób ale nikt nie chce go adoptować.

Posted

Taki rezydent schroniskowy! domek z wybiegiem poproszę, przypilnuję, wniosę radość w rodzinie , raz dziennie pełna misko i dośc, nie grymaszę, odsiedziałem swoje!!!!!!

Posted

Pilnie potrzebne ułaskawienie dla Biszkopcika, juz się zresocjalizował! daj mu szanse, te oczy piwne ! na górę trzymaj stronę pokaż się ludziskom...
To nie bywałe 11 lat!!!!

Posted

Czy ta śliczna biała bestia dlugo jeszcze bedzie spedzac czas przy budzie w schronisku? :shake:
hej ludzie, obudzcie sie! Taki przyjaciel do wziecia....dlaczego nikt nie chce? :shake:

Posted

Przecież pisałam że Bandi już nie jest przy budzie, jest luzem w zagrodzie razem z koleżankami, więc mu się nie nudzi (ale spoko dzieci z tego nie będzie:evil_lol: ) Niestety Bandi troszkę słabo słyszy więc ostatnio próbując go przywolać, zwaliła się cała grupa psów poza nim, on smacznie spał... może gdybym parówką machała poczuł by i przybiegł...

Posted

:oops: :roll: upss.. zasugerowalam sie fotkami z 1 strony :|
Cos o nieslyszacym psie wiem.. moj 17nastolatek jak pień... No chyba, ze sie do niego krzyczy to łapie o co chodzi..

No kudlaty do góry! :) hoooooooop

Posted

[quote name='paros']I znowu nikt już o mnie nie pamięta!!!! :shake: :shake:

A ja ciągle bezdomny!!!! :razz:

A szkoda, bo "Taki niezwykły jestem pies" On wygląda młodo i urodziwie :loveu: Podnoszę 11- nastolatka!!!