Ewkaa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Oto Bandi Z przykrością musze stwierdzić że Bandi jest oazą smutku teraz kiedy jest na zagrodzie luzem, między psami. Dużo weselszy był kiedy był przy budzie w samym centrum, ten pies kocha być dostrzezony, głaskany... Teraz czuje się zapomniany. Co ktorzy odwiedzają schronisko doskonale wiedzą o czym mowa. Dla niektorych buda jest piekłem dla psa ale on wlasnie tak czuł się szczęsliwy bo był zawsze na widoku i kazdy podszedł go pogłaskac. Dzisiaj nie chcial podejśc do mnie, więc nie narzucałam mu się. Quote
paros Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jaki piękny!!! Bandi szuka domu na 4lapy: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=19278&id_kat=11 oraz na eoferty: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=10235 c.d.n. :roll: Quote
Ewkaa Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Dzieki paros:p Pozostaje liczyć na cud....... Quote
Monia_ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jakie wzruszające spojrzenie! Kto pokocha biszkopcika??? Quote
akucha Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ech, psiaki-staruszki... Jak mało dla was miejsca w ludzkich sercach. Ci, którzy je mają, zapsieni, zakoceni - co z wami robić.... Bandi, czy on ma jeszcze szansę na dom???? Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jak dla mnie Bandi jest wulkanem szczescia:p Mam 17nastolatka w domu i widze na codzien jak wyglada starosc.. Wiec jak patrze na te zdjecia, to w pelni swiadoma mowie jak wyzej ;) Wylkan... :) Quote
MagYa^^ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 lupe, piekne!!! Masz Ty talenta :D A mozesz mi zdradzic w czym robisz takie cuda? pozdrawiam! Quote
paros Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Lupe ale piękne banerki zrobiłaś dla Bandiego :lol: :calus: od Bandiego Quote
Ewkaa Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 Lupe bardzo bardzo dziękujemy... piękne banerki, gdyby tylko Bandi wiedział ile osób o nim myśli. On juz nie jest taki samotny, własnie dzięki wam. Quote
wanda szostek Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Wątek czytam dorywczo i nie jestem w nim dokładnie zorientowana. Bandi potrzebuje pilnie pomocy i nie ma wiele czasu. Jeżeli się nie mylę jest wystawiony na 4 łapach i eurocity. Tylko jutro mogę wystawiać go w ogłoszeniach internetowych. Mam jednak wielka prośbę o podanie mi na maila kontaktu i wszystkiego co o nim wiecie, informacji a nawet opinii. Tekst spróbuje sknocić sama. O wystawienie na Allegro poproszę gallegro. W poście napiszę gdzie go zdążyłam wystawić, więc jeżeli ktoś będzie mógł jeszcze gdzieś go zaprezentować, to bardzo proszę. mail: [email protected] Quote
Recommended Posts