Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem wam jedno - widziałam Badiego w piątek i powiem, że żadne z zamieszczonych tutaj zdjęć nie jest w sanie oddać urody tego psiaka. On jest naprawdę śliczny:loveu:

Posted

[quote name='ana']Powiem wam jedno - widziałam Badiego w piątek i powiem, że żadne z zamieszczonych tutaj zdjęć nie jest w sanie oddać urody tego psiaka. On jest naprawdę śliczny:loveu:

a do tego mądrutki, grzeczny i nie ciągnie na spacerkach! :)

Ewcia, ja już nie chcę z nim chodzić na spacerki!!! ja chcę, żeby on chodził na te spacerki z kimś "własnym" kochającym! a później żeby wracał do cieplutkiego, cichutkiego domku, gdzie będzie pełna micha i kochająca dłoń gotowa do smyrania, bo on to UWIELBIA :lol:

Jak będę następnym razem to już nie chcę go widzieć w schronisku!
Do góry!

Posted

A mi tak smutno jak widze kiedy ten pies lezy na lodzie koło budy.... Jakby prowadził bunt........ jakby chciał rozczulić kogoś..."popatrz, popatrz ja leze na ziemi i marzne"
Kazdego dnia musze się z nim przywitać.... podrzucić jakiegos frolica czy zjeść śniadanko na spółe....
Szkoda że nikt nie chce odkrywac uroków życia z takim psem....:-(
Kiedy patrze na niego z boku, jak widzi ludzi to merda cieszy sie, pokazuje z każdej strony ale kiedy podchodze i patrze mu w oczy widze jeden wielki smutek i tesknote....jakby chcial powiedzieć
"zobacz znowu się nie udało a tak sie starałem"

Posted

Ewa to bardzo dobrze opisała...Ten pies cały czas ma nadzieję!
Nawet ja bym już zrezygnowała po tylu latach :(
Kochany nie pozwól o sobie zapomnieć!
(szczególnie w chwili kiedy mają być mrozy -25, -30 stopni)