Ewkaa Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 I niestety ciszaaaaa...... nikt nie chce dac mu szansy na domek.... smutne to. Quote
Ewkaa Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Oj Bandiś.......... tys juz chyba skazany na schronisko , moje towarzystwo i spacerki z Agą......... Quote
ana Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Powiem wam jedno - widziałam Badiego w piątek i powiem, że żadne z zamieszczonych tutaj zdjęć nie jest w sanie oddać urody tego psiaka. On jest naprawdę śliczny:loveu: Quote
Agnieszka103 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='ana']Powiem wam jedno - widziałam Badiego w piątek i powiem, że żadne z zamieszczonych tutaj zdjęć nie jest w sanie oddać urody tego psiaka. On jest naprawdę śliczny:loveu: a do tego mądrutki, grzeczny i nie ciągnie na spacerkach! :) Ewcia, ja już nie chcę z nim chodzić na spacerki!!! ja chcę, żeby on chodził na te spacerki z kimś "własnym" kochającym! a później żeby wracał do cieplutkiego, cichutkiego domku, gdzie będzie pełna micha i kochająca dłoń gotowa do smyrania, bo on to UWIELBIA :lol: Jak będę następnym razem to już nie chcę go widzieć w schronisku! Do góry! Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Oj... skacz do góry - koniecznie. Jesteś taki wspaniały i kochany - ludziska kochane - otwórzcie swoje serca, na pewno chcecie GO POKOCHAĆ, prawda ?? HOP ! Quote
Ewkaa Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 A mi tak smutno jak widze kiedy ten pies lezy na lodzie koło budy.... Jakby prowadził bunt........ jakby chciał rozczulić kogoś..."popatrz, popatrz ja leze na ziemi i marzne" Kazdego dnia musze się z nim przywitać.... podrzucić jakiegos frolica czy zjeść śniadanko na spółe.... Szkoda że nikt nie chce odkrywac uroków życia z takim psem....:-( Kiedy patrze na niego z boku, jak widzi ludzi to merda cieszy sie, pokazuje z każdej strony ale kiedy podchodze i patrze mu w oczy widze jeden wielki smutek i tesknote....jakby chcial powiedzieć "zobacz znowu się nie udało a tak sie starałem" Quote
jnk Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Smutasku, do góry. Ja nadal wierzę, w domek dla Ciebie. Quote
Agnieszka103 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Ewa to bardzo dobrze opisała...Ten pies cały czas ma nadzieję! Nawet ja bym już zrezygnowała po tylu latach :( Kochany nie pozwól o sobie zapomnieć! (szczególnie w chwili kiedy mają być mrozy -25, -30 stopni) Quote
KropkaKropka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Halo ludzie HALO! Biszkopcik pragnie mieć dom! ZIEMIA DO LUDZI... GDZIE JESTEŚCIE? ( Pozwoliłam tak Go sobie nazwać :) ) Quote
KropkaKropka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Domku kochany, gdzie jesteś :sadCyber: ? Hop do góry:jumpie: ! Quote
Agnieszka103 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Bandi (Biszkopcik) cały czas czeka...na dworze przy budzie... on ma nadzieję a ja...ech Quote
Ewkaa Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Z powodu mrozów Bandi i koledzy z bud zostali przeniesieni do budynku. A mógł w te mrozy leżec na kanapie ale nikt nie chce.....:-( Quote
Agnieszka103 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ja już wiem, że jesteś kochanym i bardzo mądrym psem, ale czy jest jeszcze ktoś kto chciałby się o tym przekonać? Quote
Recommended Posts