Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Bandi był dzisiaj z Agą na spacerku, pewnie sama opisze wrażenia:loveu: Quote
KropkaKropka Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 JAKI ON ŚLICZNY :-o :loveu: :-o :loveu: Kochana Mordka :loveu: Quote
Monia_ Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Biszkopcikowy przystojniak wskakuje na pierwsza strone! Quote
GoniaP Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Bandi:loveu: Cudny psiaku nie trać nadziei. Chodź na spacerek na 1 stronę. Niech Cię wreszcie ktoś wypatrzy!!! Quote
asiuniap Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Szukałam Bandiego na allegro. Nie ma. Albo źle patrzę. W sprawie tego psa trzeba działać ciut intensywniej. On ma znacznie mniej czasu, niż inne. Quote
asiuniap Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dam go do warszawskiej Wyborczej na Zółte, a co! Jakby co to transport na pewno uda się nam zorganizować! Quote
Ewkaa Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Powiedzmy że wizualnie wielkości labradora :roll: Paros wstawiala go już wszędzie, na wszystkie mozliwe portale, na allegro juz kilka razy był i aukcje się zakończyły.... w naszej lokalnej gazecie tez kiedys był... ten pies to chyba pechowiec. Quote
asiuniap Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Dostałam potwierdzenie z gazwybu, że zostanie wydrukowany. Jakby ktoś zadzwonił Ewkaa to najpierw zachwalaj, przesyłaj zdjęcia, a na sam koniec mów że z Gliwic i transport się zorganizuje. :lol: Quote
asiuniap Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Aha, Supergogę trzeba poprosić, żeby wystawiła go na allegro. Ona pilnuje terminów i ponawia aukcję. Quote
Ewkaa Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Dobra... to najpierw reklama bandiego a potem przyciszonym glosem będe informować że Bandi jest na Śląsku. (generalnie transport można zorganizowac i nawet pasowaloby w wasze okolice.............. bo miałabym wreszcie pretekst żeby oskarka odwiedzić zanim asiaf1 mnie zatłucze:evil_lol: ) Quote
Agnieszka103 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Wybaczcie, że dopiero teraz ale nawet nie miałam kiedy zaglądnąć na dogomanie :( Jakiś czas temu obiecałam, że wybiorę się z Bandim na spacer. No i stało się! :) W sobote byliśmy na prawie godzinnym spacerze. Bandi był zachwycony, cały czas miał uśmiechniętą mordkę, szczególnie kiedy przystawałam, żeby go posmyrać :) Jeżeli ktoś wyobraża sobie Bandiego jako statecznego psa to nic bardziej mylnego Musielibyście zobaczyć go w chwili kiedy...polował na koniki polne! :) W drodze powrotnej usiadłam na chwilę w cieniu. Bandi najpierw usiadł obok mnie ale już po chwili wgramolił się na mnie domagając się "delokatnie" smyrania ;) Banduś jest psiakiem, który pomimo tak długiego czsu bycia bez "swojego człowieka" bardzo garnie się do ludzi. Niesamowite jest to, że on to robi zupełnie nienachalnie, po prostu delikatnie przytula się i...zastyga. Obiecałam mu, że w następną sobotę znowu gdzieś się wybierzemy :) Quote
asiuniap Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 No wyszły 3 ogłoszenia. Jedno pod drugim. Ewkaa daj znać, czy ktoś dzwonił, jak nie, będziemy próbować dalej. Ja cierpliwa jestem, Wiktorowi szukałam domu 5 miesięcy i znalazłam I TO JAKI :lol: Quote
Ewkaa Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 Ok będe informować, chociaż tel mi non stop dzwoni bo wiele psiaków jest powystawiany .....ale mam nadzieję że bandi znajdzie swój dom jako pierwszy. Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 http://www.allegro.pl/item116926547_bandi_11_lat_w_schronisku_pyta_o_dom_odpowiedz_.html Czy ktoś mógłby zebrać, gdzie jest Bandi wystawiony - bo może mogę go gdzies jeszcze powstawiać, np. aaaby, eurocity, ale nie wiem gdzie jest. Quote
supergoga Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Mam prośbe - czy Bandiego obserwuje ktos od nas - jesli tak, prosze zapiszcie sobie do ulubionych, a nie obserwujcie, bo nie wiadomo, czy to ktos zainteresowany czy tylko gap :mad: . Gapiom dziękujemy! Quote
Ewkaa Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 :mad: Gapie won.... jak chcecie coś pooglądać to biegiem do lustra.... a nie rozbudzac naszych nadziei. Quote
Beata J. Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Na jedenastej stronie Cię znalazłam :crazyeye: Quote
outsi Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1301223#1301223 ;) Quote
Ewkaa Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 :shake: nie nikt kompletnie..... niestety, a tel mam włączony 24h Quote
asiuniap Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 No ta, teraz kiepski okres. Latem miasto się wyludnia. Ale nic to. Będę dalej umieszczać. Quote
Ewkaa Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Gdyby Bandi umiał to by ci podziękował za wszystko:roll: Quote
Recommended Posts