Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzmy że wizualnie wielkości labradora :roll:
Paros wstawiala go już wszędzie, na wszystkie mozliwe portale, na allegro juz kilka razy był i aukcje się zakończyły.... w naszej lokalnej gazecie tez kiedys był...
ten pies to chyba pechowiec.

Posted

Dostałam potwierdzenie z gazwybu, że zostanie wydrukowany. Jakby ktoś zadzwonił Ewkaa to najpierw zachwalaj, przesyłaj zdjęcia, a na sam koniec mów że z Gliwic i transport się zorganizuje. :lol:

Posted

Dobra... to najpierw reklama bandiego a potem przyciszonym glosem będe informować że Bandi jest na Śląsku.
(generalnie transport można zorganizowac i nawet pasowaloby w wasze okolice.............. bo miałabym wreszcie pretekst żeby oskarka odwiedzić zanim asiaf1 mnie zatłucze:evil_lol: )

Posted

Wybaczcie, że dopiero teraz ale nawet nie miałam kiedy zaglądnąć na dogomanie :(
Jakiś czas temu obiecałam, że wybiorę się z Bandim na spacer.
No i stało się! :)
W sobote byliśmy na prawie godzinnym spacerze.
Bandi był zachwycony, cały czas miał uśmiechniętą mordkę, szczególnie kiedy przystawałam, żeby go posmyrać :)
Jeżeli ktoś wyobraża sobie Bandiego jako statecznego psa to nic bardziej mylnego
Musielibyście zobaczyć go w chwili kiedy...polował na koniki polne! :)
W drodze powrotnej usiadłam na chwilę w cieniu. Bandi najpierw usiadł obok mnie ale już po chwili wgramolił się na mnie domagając się "delokatnie" smyrania ;)
Banduś jest psiakiem, który pomimo tak długiego czsu bycia bez "swojego człowieka" bardzo garnie się do ludzi.
Niesamowite jest to, że on to robi zupełnie nienachalnie, po prostu delikatnie przytula się i...zastyga.
Obiecałam mu, że w następną sobotę znowu gdzieś się wybierzemy :)

Posted

No wyszły 3 ogłoszenia. Jedno pod drugim. Ewkaa daj znać, czy ktoś dzwonił, jak nie, będziemy próbować dalej. Ja cierpliwa jestem, Wiktorowi szukałam domu 5 miesięcy i znalazłam I TO JAKI :lol:

Posted

Ok będe informować, chociaż tel mi non stop dzwoni bo wiele psiaków jest powystawiany .....ale mam nadzieję że bandi znajdzie swój dom jako pierwszy.

Posted

Mam prośbe - czy Bandiego obserwuje ktos od nas - jesli tak, prosze zapiszcie sobie do ulubionych, a nie obserwujcie, bo nie wiadomo, czy to ktos zainteresowany czy tylko gap :mad: .
Gapiom dziękujemy!