Ewkaa Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Ale Bandi posmutniał....... gdzie się ukrył ten radosny merdający pies....:shake: Quote
Agnieszka103 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Bandi, kochaniutki ty mój, może się znajdzie dobry człowiek, który pokocha i zabierze do domu... Quote
lupe Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Piękny jest. Starsze psy są generalnie cudowne. Z oczu mu tak patrzy dobrze......Szkoda, że nie mogę :( , bo biszkopty są takie piękne. Piękny. Starszy pan pełen charme'u. Bandi trzymaj się jesteś taki urodziwy, że musi się znależć zakochany człowiek, który już nie odejdzie od klatki.... Quote
Agnieszka103 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 lupe napisał(a):Piękny jest. Starsze psy są generalnie cudowne. Z oczu mu tak patrzy dobrze......Szkoda, że nie mogę :( , bo biszkopty są takie piękne. Piękny. Starszy pan pełen charme'u. Bandi trzymaj się jesteś taki urodziwy, że musi się znależć zakochany człowiek, który już nie odejdzie od klatki.... ...który już nie odejdzie od budy ;) Poza tym Bandi jest starszym psiakiem ale tylko fizycznie, jak się go głaszcze, przytula to widać jaki jest "młody duchem" :) Przypomnij się kochany! Quote
lupe Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Agnieszka103 napisał(a):...który już nie odejdzie od budy ;) Poza tym Bandi jest starszym psiakiem ale tylko fizycznie, jak się go głaszcze, przytula to widać jaki jest "młody duchem" :) Przypomnij się kochany! Miałam na myśli boks :roll: . Oczywiście nigdy psa w boksie ani klatce nie trzymałam. hop ! hop ! Quote
GoniaP Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja rowniez podnosze cie piesku. Moze ktos Cie dostrzeze? Quote
jnk Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Bandi, wracaj na 1. stronę, bo tu Cię nikt nie znajdzie. Quote
Ewkaa Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Wszyscy dowiedzający schronisko zachwycają się Bandim... ale nikt nie chce go pokochac... Może znowu warto wrzucic go na allegro...... On nie może tak przy budzie tkwić ale nikt nie chce przygarnąc starszego pana:-( Quote
Agnieszka103 Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ewkaa napisał(a):Wszyscy dowiedzający schronisko zachwycają się Bandim... ale nikt nie chce go pokochac... Może znowu warto wrzucic go na allegro...... On nie może tak przy budzie tkwić ale nikt nie chce przygarnąc starszego pana:-( Racja... Sama byłam dziś świadkiem tego, jak pewien pan głaskał Bandusia, chwaląc go, że taki milusi i spokojny a na moją informację, że to psiak, który od 11 lat jest w schronisku, zdziwił się bardzo. No i...tyle Każdy głaszcze, zachwyca się i... idzie do domu :( Quote
jnk Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Coraz mniej rozumiem ludzi. :shake: :shake: :shake: Quote
Ewkaa Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Większośc ludzi szuka młodych ładnych psów, nie ma się co oszukiwać...Nawet jak dzwonią to pytają czy aby ładne kundelki..A jak wiadomo "uroda" to pojęcie wzgledne. Dla kogoś taki Bandi może być pieknym psem.... Niestety czesto słysze, że nie wezmą starego psa bo szybko musieli by się z nim rozstać gdyby odszedł za TM a chcą się nacieszyć psem. trochę to egoistyczne dla mnie bo nawet starszy pies zasługuje na dom. Mój zył z nami tylko rok i trzy miesiące, i rozstanie bolało ale świadomość że miał godną starość... to pomogło i najbardziej cieszyło. Cóż..... może Bandi zdarzy spotkać człowieka którego nie przerazi jego wiek... Quote
jnk Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bandi, kochany, wracaj na początek kolejki. Quote
Agnieszka103 Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Na początek kochany a nie na koniec :mad: Quote
Recommended Posts