Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bandi jest kochany i wspaniały, bardzo przypomina z wyglądu Bonza - psa, który niestety już "odszedł" z naszego azylu na ten lepszy świat.... Bonzo jednak był nieco starszy.

Skacz do góry na pewno Cię ktoś zauważy - jesteś wyjątkowy !

Posted

Biedny Bandi cały czas wyczekuje ale jakoś wszyscy omijają budy......
Dzisiaj Oleq zabrał go na spacerek, nawet nie wiedziałam ile w tym psie jest energii........
Wysłałam tekst do gazety, miejmy nadzieję, że pojawi sie na łamach Mojego Psa w styczniu, trzymajcie kciuki bo czasem myślę że tylko cud może pomóc temu psu.

Posted

Ten pies nie traci nadziei..po tylu latach nadal tak radosny i wesoły. Ale czy będzie mógł kiedyś swojemu panu pokazac tą radość....Ja tylko marzę, żeby przychodzac do schroniska nie widziec go już przy budzie..... chcialabym naszego Bandiego zobaczyć w domu..koło swojego człowieka.

Posted

Niestety w telefonie ciągle cisza............ nikt nie chce Bandiego......
Czy naprawde pozostała mu juz tylko buda w życiu....??
Miejmy nadzieję , że pojawi sie teraz w Moim Psie informacja i może kogoś poruszy los naszego Bandiego.

Posted

***Wierzę że znajdzie się ktoś kto reszte życia odda mu pod swoim dachem, to śliczny pokrzywdzony przez czlowieka pies, kto ma domek i ogróde????k on pięknie by wyglądał wsród drzew -iglaków, troche jedzenia miękkiego wzamian odda miłośc chowana przez 11 lat*-do dzieła na szczyt....***Katowice

Posted

Byłam wczoraj z Bandim na spacerku. Cholerna smycz miala uszkodzone zapięcie (co dopiero okazało się po) i pomimo tego, że Banduś w ogóle nie ciągnie - "zerwał się" z niej
Oczywiście ucieszył go fakt "swobodnego" ruchu. Serce stanęło mi na chwilę
I wiecie co, Banduś po chwili zwolnił i... poczekał aż do niego dojdę (czytaj - dobiegne)
Wyściskałam go, wycałowałam i w ogóle. Banduś oprócz tego, że jest spokojny, kochany to jeszcze bardzo mądry :)
Patrzył na mnie tymi swoimi ślepiami tak jakby chciał mnie uspokoić :"przecież bym nie uciekł"
"Ze świeczką" szukać takiego psa!
Niech w końcu ktoś doceni te jego wielkie serce, które jest gotowe pokochać od zaraz!

Posted

Jego najlepszym przyjacielem jest nasz dogomaniacki Chudy :crazyeye: vel Szkielet. A co do kotów to nie wiem ale możemy zrobić testy bo akurat kotów mamy od groma w schronisku. Bandi nie jest psem agresywnym i jak widac umie dogadać się z psem o łagodnym charakterze........ Może Cimi ma jakieś zdjęcia tej dwójki?

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
11 lat w schronisku = 11 strona :razz:

Teraz to już 12. strona :shake:
11 lat w schronisku - to więcej niż połowa psiego życia :(