Ewkaa Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 Tez nie zapominamy....dzisiaj zadbalismy o dzienną porcję pieszczot Dlaczego nikt nie chce pokochac takiej szczotki.....? :( Quote
Azyl_Cichy_Kąt Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bandi jest kochany i wspaniały, bardzo przypomina z wyglądu Bonza - psa, który niestety już "odszedł" z naszego azylu na ten lepszy świat.... Bonzo jednak był nieco starszy. Skacz do góry na pewno Cię ktoś zauważy - jesteś wyjątkowy ! Quote
Ewkaa Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Telefon milczy.........Bandi kolejne święta przy budzie.........:( Quote
_Aga_ Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Do góry, Bandi :puppydog: Ty też masz prawo do ciepłego domku, kochającej pańci czy pańcia :puppydog: Quote
Ewkaa Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Biedny Bandi cały czas wyczekuje ale jakoś wszyscy omijają budy...... Dzisiaj Oleq zabrał go na spacerek, nawet nie wiedziałam ile w tym psie jest energii........ Wysłałam tekst do gazety, miejmy nadzieję, że pojawi sie na łamach Mojego Psa w styczniu, trzymajcie kciuki bo czasem myślę że tylko cud może pomóc temu psu. Quote
_Aga_ Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Trzymamy, trzymamy:kciuki: :kciuki: :kciuki: I w cuda trzeba wierzyć :) Zwłaszcza w ten Świąteczny czas ;) Quote
Ewkaa Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 No i jaki fotogeniczny nasz Bandi :flasings: Quote
gosia1 Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 ja takze podnosze Cie do gory .obys jak najpredzej znalazl swoje miejsce.nie trac nadziei!! Quote
Ewkaa Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Ten pies nie traci nadziei..po tylu latach nadal tak radosny i wesoły. Ale czy będzie mógł kiedyś swojemu panu pokazac tą radość....Ja tylko marzę, żeby przychodzac do schroniska nie widziec go już przy budzie..... chcialabym naszego Bandiego zobaczyć w domu..koło swojego człowieka. Quote
Ewkaa Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Niestety w telefonie ciągle cisza............ nikt nie chce Bandiego...... Czy naprawde pozostała mu juz tylko buda w życiu....?? Miejmy nadzieję , że pojawi sie teraz w Moim Psie informacja i może kogoś poruszy los naszego Bandiego. Quote
_Aga_ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Trzymam kciuki za Bandiego - to naprawdę piękny pies :) Mam nadzieję, że już wkrótce ktoś go pokocha i weźmie do domu :) Quote
ekardas Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 ***Wierzę że znajdzie się ktoś kto reszte życia odda mu pod swoim dachem, to śliczny pokrzywdzony przez czlowieka pies, kto ma domek i ogróde????k on pięknie by wyglądał wsród drzew -iglaków, troche jedzenia miękkiego wzamian odda miłośc chowana przez 11 lat*-do dzieła na szczyt....***Katowice Quote
ach21 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 do góry mały jest sliczny taki biszkopcik...słodki Quote
Agnieszka103 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Byłam wczoraj z Bandim na spacerku. Cholerna smycz miala uszkodzone zapięcie (co dopiero okazało się po) i pomimo tego, że Banduś w ogóle nie ciągnie - "zerwał się" z niej Oczywiście ucieszył go fakt "swobodnego" ruchu. Serce stanęło mi na chwilę I wiecie co, Banduś po chwili zwolnił i... poczekał aż do niego dojdę (czytaj - dobiegne) Wyściskałam go, wycałowałam i w ogóle. Banduś oprócz tego, że jest spokojny, kochany to jeszcze bardzo mądry :) Patrzył na mnie tymi swoimi ślepiami tak jakby chciał mnie uspokoić :"przecież bym nie uciekł" "Ze świeczką" szukać takiego psa! Niech w końcu ktoś doceni te jego wielkie serce, które jest gotowe pokochać od zaraz! Quote
asiek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 A powiedzcie mi jak on znosi kontakty z innymi psami i ewentualnie kotami Quote
Ewkaa Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Jego najlepszym przyjacielem jest nasz dogomaniacki Chudy :crazyeye: vel Szkielet. A co do kotów to nie wiem ale możemy zrobić testy bo akurat kotów mamy od groma w schronisku. Bandi nie jest psem agresywnym i jak widac umie dogadać się z psem o łagodnym charakterze........ Może Cimi ma jakieś zdjęcia tej dwójki? Quote
Agnieszka103 Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 szybciutko na pierwszą stronę! Bandi czeka... Quote
Agnieszka103 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Przyjacielu kochany, wskakuj na górę!!! Quote
Agnieszka103 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 11 lat w schronisku = 11 strona :razz: Ten pies jest wyjątkowy! Sama się o tym przekonałam (pisałam wcześniej) Quote
_Aga_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Agnieszka103 napisał(a):11 lat w schronisku = 11 strona :razz: Teraz to już 12. strona :shake: 11 lat w schronisku - to więcej niż połowa psiego życia :( Quote
Recommended Posts