paros Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Do góry Bandi!!! :roll: Ty ciągle bezdomny!!! :shake: Quote
MagYa^^ Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Kochany starszy Pan Bandyta ;) prosi o cieply kąt na stare lata... Quote
akucha Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 MagYa^^ napisał(a):Kochany starszy Pan Bandyta ;) prosi o cieply kąt na stare lata... I musicie wiedzieć, ze na starość, to nawet Bandyta nie taki groźny:lol: Ale domu potrzebuje, jak każdy!!! Quote
paros Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gdzie jest ten wymarzony domek dla Bandiego??? :razz: Quote
wanda szostek Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 paros napisał(a):Gdzie jest ten wymarzony domek dla Bandiego??? :razz: Miejmy nadzieję, że się znajdzie i oby jak najszybciej, bo szkoda czasu. Gdzie dawane były ogłoszenia? Może trzeba go gdzieś powstawiać. Jeżeli tak to poproszę dane. Quote
Aga_Mazury Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 ja także zapraszam..........w końcu i Twoje szczęscie gdzieś bładzi....w końcu może Cię znajdzie...oby jak najszybciej :multi: Quote
MagYa^^ Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 11 lat w schronisku i nic... Wskakuje pies na gore i czeka i czeka i nic... Quote
jnk Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Co z tego, że wskakuje na górę, skoro zaraz spada na nie wiadomo którą stronę :( Quote
ekardas Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Taki wyrok! 11 lat, zasłużył? on zapomniał jaka jest wolność, pomóżmy mu, na chwilę, na ostatnie latka odrobinę ciepła, on na to liczy, codziennie wypatruje, szczekaniem dominuje! w górę trzymaj stronę, Bandi czeka, Bandi tęskni, Bandi tak liczy na człowieka, Quote
ekardas Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Popatrz na mój banerek mój Baruś tez staruszek, ale jaki wierny, mądry, nawet w historii dogomani zapisany- myślę że Ty znajdziesz dom, panią i pana-tylko Cię dostrzegą, dlatego pilnuj strony, nie spadaj. Quote
wanda szostek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 ekardas napisał(a):Popatrz na mój banerek mój Baruś tez staruszek, ale jaki wierny, mądry, nawet w historii dogomani zapisany- myślę że Ty znajdziesz dom, panią i pana-tylko Cię dostrzegą, dlatego pilnuj strony, nie spadaj. Już wielki czas, dlatego hop do góry Quote
jnk Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A czy jesteśmy pewni, że Bandi nie ma swojej aukcji na allegro? Quote
Ewkaa Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 JUż się chyba dawno temu zakończyła (fiaskiem), napewno nie jest teraz nigdzie wystawiony. Quote
paros Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Przeczytałam cały wątek i kiedyś anielica umieściła go na allegro. Przeszukałam i nic nie znalazłam na forach, żadnej wzmianki o nim. :shake: Mogę umieścic go na eoferty i 4lapy, ale nie mam namiarów (nr tel. i kogo pytać w sprawie adopcji). :razz: Zdjęcia jakieś są. Na allegro ja nie mam jeszcze konta. Quote
paros Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Przeczytałam cały wątek i kiedyś anielica umieściła go na allegro. Przeszukałam i nic nie znalazłam na forach, żadnej wzmianki o nim. :shake: Mogę umieścic go na eoferty i 4lapy, ale nie mam namiarów (nr tel. i kogo pytać w sprawie adopcji). :razz: Zdjęcia jakieś są. Na allegro ja nie mam jeszcze konta. Quote
Ewkaa Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Poźniej wstawie dzisiejsze zdjęcia Bandiego:razz: Quote
Recommended Posts