Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagYa^^ napisał(a):
Kochany starszy Pan Bandyta ;) prosi o cieply kąt na stare lata...

I musicie wiedzieć, ze na starość, to nawet Bandyta nie taki groźny:lol: Ale domu potrzebuje, jak każdy!!!

Posted

paros napisał(a):
Gdzie jest ten wymarzony domek dla Bandiego??? :razz:

Miejmy nadzieję, że się znajdzie i oby jak najszybciej, bo szkoda czasu.
Gdzie dawane były ogłoszenia? Może trzeba go gdzieś powstawiać. Jeżeli tak to poproszę dane.

Posted

Taki wyrok! 11 lat, zasłużył? on zapomniał jaka jest wolność, pomóżmy mu, na chwilę, na ostatnie latka odrobinę ciepła, on na to liczy, codziennie wypatruje, szczekaniem dominuje! w górę trzymaj stronę, Bandi czeka, Bandi tęskni, Bandi tak liczy na człowieka,

Posted

Popatrz na mój banerek mój Baruś tez staruszek, ale jaki wierny, mądry, nawet w historii dogomani zapisany- myślę że Ty znajdziesz dom, panią i pana-tylko Cię dostrzegą, dlatego pilnuj strony, nie spadaj.

Posted

ekardas napisał(a):
Popatrz na mój banerek mój Baruś tez staruszek, ale jaki wierny, mądry, nawet w historii dogomani zapisany- myślę że Ty znajdziesz dom, panią i pana-tylko Cię dostrzegą, dlatego pilnuj strony, nie spadaj.

Już wielki czas, dlatego hop do góry

Posted

Przeczytałam cały wątek i kiedyś anielica umieściła go na allegro. Przeszukałam i nic nie znalazłam na forach, żadnej wzmianki o nim. :shake:
Mogę umieścic go na eoferty i 4lapy, ale nie mam namiarów (nr tel. i kogo pytać w sprawie adopcji). :razz:
Zdjęcia jakieś są. Na allegro ja nie mam jeszcze konta.

Posted

Przeczytałam cały wątek i kiedyś anielica umieściła go na allegro. Przeszukałam i nic nie znalazłam na forach, żadnej wzmianki o nim. :shake:
Mogę umieścic go na eoferty i 4lapy, ale nie mam namiarów (nr tel. i kogo pytać w sprawie adopcji). :razz:
Zdjęcia jakieś są. Na allegro ja nie mam jeszcze konta.