Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zula131 napisał(a):
(...) Chyba Pani Aga powinna się wypowiedzieć, kiedy panna będzie do wydania ;).

A ja odniosłam się do Was, bo jesteście z Panią w kontakcie. :lol:

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od dwóch dni dogo nie chce mnie wpuścić na większość wątków. Szlag mnie chyba trafi :angryy:

Tanitko, stówkę dziś wysłałam. Pocztą, więc dojdzie pewnie dopiero w piątek. Oby! Jeden z moich podopiecznych jedzie w piątek do DS, więc jego 30zł/mies przekazuję Sarze.

Saruś, ślicznotko, toaleta, sterylka i do domku zmykaj! A co to za czarne dropiate cudo kręci się koło ciebie?

Posted

wysłałam za hotel 300 złotych. GoniaP prosze o podesłanie na prw danych do faktury. Faktura będzie za sterylkę wystawiona przez weta na Was.

Od jutra do niedzieli mnie nie ma w necie, prosze choć o podnoszenie wątku.

Posted

Gdy wróciłam późnym wieczorem do domu , trochę mnie telepało i się położyłam Teraz jest mi ciepło i 39.6 st. naciągnęło. nA RAZIE podrzunam wątek, rano napiszzzę bardziej logicznie, przepraszam :oops:

Posted

tanitka napisał(a):
wysłałam za hotel 300 złotych. GoniaP prosze o podesłanie na prw danych do faktury. Faktura będzie za sterylkę wystawiona przez weta na Was.

Od jutra do niedzieli mnie nie ma w necie, prosze choć o podnoszenie wątku.
Dane przesłałam na pw.

Posted

Chyba już wracam do żywych :p (ale narobiłam byków w poprzednim poście :evil_lol:). Zaraza opanowała naszą klatkę. Sąsiadka z naprzeciwka właśnie zmartwychwstała, Justynka z góry i jej TZ też polegli (nawiasem mówiąc - to oni :loveu: podarowali Sarze obróżkę i darmowy przejazd do hoteliku).
Głowa jeszcze boli, ale już powoli funkcje są przywracane :lol:.
Agatko , czy już ktoś Ci powiedział, że jesteś Aniołem?
GoniuP , wieeeelkie dzięki, tylko nie wiem, co wpisać w pierwszym poście...

Wczoraj, jak wyprowadzałam Dino, podszedł do mnie facet, o którym wspominałam na początku (ten, który trudni się hyclowaniem) i spytał, czy już oddałam "tego psa" jego szefowej :-o. Nie konwersowałam, bo gorączka już robiła swoje...

Posted

zula131 napisał(a):

GoniuP , wieeeelkie dzięki, tylko nie wiem, co wpisać w pierwszym poście...

Ja też nie wiem, zobaczymy jak dostanę fakturę ;) Fundacja zapłaci za zabiegi medyczne i opiekę wet.

Posted

Saruniu, podrzucę Cię jeszcze na dobranoc. Dziś masz nowego kolegę do towarzystwa, będzie wam raźniej we dwójkę :loveu:.
Sara wykąpana i ponownie odpchlona (zatwardziałe bestie :mad:), podobno mocno zyskała na urodzie :lol:.

Posted

no, ta kapiel to do najłatwiejszych na świecie nie należała:diabloti:Mam już do Sary zaufanie,więc wiedziałam że raczej mnie nie podziobie, ale skubana wyrywała się tak jakbym chciała conajmniej ją utopic z premedytacją. Dodam, że użyłam tylko nalanej ciepłej wody(zero prysznica)Ale jakoś się udało. Suczka jest czysta pachnąca a jej włos wygląda bez porównania. Myślę,że Zula niedługo będzie mogła sama ocenić:lol:

Posted

Aga Czarkowianka napisał(a):
no, ta kapiel to do najłatwiejszych na świecie nie należała:diabloti:Mam już do Sary zaufanie,więc wiedziałam że raczej mnie nie podziobie (...)

Taka pewność to już coś!

Posted

A mówią, że wyżły wodę uwielbiają! Akurat! Na pewno nie wszystkie. Jeden z moich wakacje nad jeziorem spędzał, a łapy nawet nie umoczył.
Za to mój pierwszy z jeziora nie wychodził. Po powrocie z wakacji musiałam w ogródku michę pełną wody stawiać i kamienie do niej wrzucać, coby wyżełek mógł wyławiać. Eh, wyżły...

Sara, kąpiel masz z głowy - na jakiś czas wystarczy, zbyt często niezdrowo. Teraz jeszcze tylko fryzjer, kosmetyczka, manikiurzystka i do domku śmigaj!

Posted

GoniaP napisał(a):
Witamy Pani Agnieszko! A jak się zachowuje Sarunia? Jak o Niej myślę, myślę o Niej jako o ZULI ;)

Hmm... coś w tym jest:hmmmm:...Też od jakiegoś czasu nie ufam facetom...