majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zula131 napisał(a):(...) Chyba Pani Aga powinna się wypowiedzieć, kiedy panna będzie do wydania ;). A ja odniosłam się do Was, bo jesteście z Panią w kontakcie. :lol: Quote
tanitka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 o to chodziło? ogłaszać można już:lol: lecz wydanie suni nastąpi po sterylce a więc nie wcześniej niż 8 listopada. przykładowe ogłoszenie wraz z danymi+ oczywiście info, ze pies nie do kojca, nie do budy. Co do informacji o stosunku do dzieci- może wykasować? http://e-wyzel.pl/forum/viewtopic.php?t=442 Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Skoro wydanie po 8.11 to spoko. Pomyślę o jakiejś innej wersji tekstu, wrzucę na wątek do akceptacji, a jeśli się z nią spotka z takim poogłaszam. Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Ech, rozmarzyłam się... Sara grzejąca nochala przy kominku, jak na tej focie, głaskana, kochana, bezpieczna i najedzona... Quote
agata51 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Od dwóch dni dogo nie chce mnie wpuścić na większość wątków. Szlag mnie chyba trafi :angryy: Tanitko, stówkę dziś wysłałam. Pocztą, więc dojdzie pewnie dopiero w piątek. Oby! Jeden z moich podopiecznych jedzie w piątek do DS, więc jego 30zł/mies przekazuję Sarze. Saruś, ślicznotko, toaleta, sterylka i do domku zmykaj! A co to za czarne dropiate cudo kręci się koło ciebie? Quote
tanitka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agata51, dziękuję w imieniu Sary. A czarne-dropiate cudo to Atena ze schronu w Koszalinie, też dogomaniacza suczka. Quote
tanitka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wysłałam za hotel 300 złotych. GoniaP prosze o podesłanie na prw danych do faktury. Faktura będzie za sterylkę wystawiona przez weta na Was. Od jutra do niedzieli mnie nie ma w necie, prosze choć o podnoszenie wątku. Quote
zula131 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Gdy wróciłam późnym wieczorem do domu , trochę mnie telepało i się położyłam Teraz jest mi ciepło i 39.6 st. naciągnęło. nA RAZIE podrzunam wątek, rano napiszzzę bardziej logicznie, przepraszam :oops: Quote
GoniaP Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 tanitka napisał(a):wysłałam za hotel 300 złotych. GoniaP prosze o podesłanie na prw danych do faktury. Faktura będzie za sterylkę wystawiona przez weta na Was. Od jutra do niedzieli mnie nie ma w necie, prosze choć o podnoszenie wątku. Dane przesłałam na pw. Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Zuleńko, jak ci temperatura nieco opadnie (39,6 :crazyeye:), dorzuć moje 30zł/mies na 1 stronkę. Pozdrawiam. Quote
zula131 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Chyba już wracam do żywych :p (ale narobiłam byków w poprzednim poście :evil_lol:). Zaraza opanowała naszą klatkę. Sąsiadka z naprzeciwka właśnie zmartwychwstała, Justynka z góry i jej TZ też polegli (nawiasem mówiąc - to oni :loveu: podarowali Sarze obróżkę i darmowy przejazd do hoteliku). Głowa jeszcze boli, ale już powoli funkcje są przywracane :lol:. Agatko , czy już ktoś Ci powiedział, że jesteś Aniołem? GoniuP , wieeeelkie dzięki, tylko nie wiem, co wpisać w pierwszym poście... Wczoraj, jak wyprowadzałam Dino, podszedł do mnie facet, o którym wspominałam na początku (ten, który trudni się hyclowaniem) i spytał, czy już oddałam "tego psa" jego szefowej :-o. Nie konwersowałam, bo gorączka już robiła swoje... Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A tam, zaraz Aniołem! Po prostu dwa z "moich" psiaków do domków pojechały. Quote
GoniaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 zula131 napisał(a): GoniuP , wieeeelkie dzięki, tylko nie wiem, co wpisać w pierwszym poście... Ja też nie wiem, zobaczymy jak dostanę fakturę ;) Fundacja zapłaci za zabiegi medyczne i opiekę wet. Quote
zula131 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Saruniu, podrzucę Cię jeszcze na dobranoc. Dziś masz nowego kolegę do towarzystwa, będzie wam raźniej we dwójkę :loveu:. Sara wykąpana i ponownie odpchlona (zatwardziałe bestie :mad:), podobno mocno zyskała na urodzie :lol:. Quote
Aga Czarkowianka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 no, ta kapiel to do najłatwiejszych na świecie nie należała:diabloti:Mam już do Sary zaufanie,więc wiedziałam że raczej mnie nie podziobie, ale skubana wyrywała się tak jakbym chciała conajmniej ją utopic z premedytacją. Dodam, że użyłam tylko nalanej ciepłej wody(zero prysznica)Ale jakoś się udało. Suczka jest czysta pachnąca a jej włos wygląda bez porównania. Myślę,że Zula niedługo będzie mogła sama ocenić:lol: Quote
GoniaP Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Witamy Pani Agnieszko! A jak się zachowuje Sarunia? Jak o Niej myślę, myślę o Niej jako o ZULI ;) Quote
majqa Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Aga Czarkowianka napisał(a):no, ta kapiel to do najłatwiejszych na świecie nie należała:diabloti:Mam już do Sary zaufanie,więc wiedziałam że raczej mnie nie podziobie (...) Taka pewność to już coś! Quote
agata51 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 A mówią, że wyżły wodę uwielbiają! Akurat! Na pewno nie wszystkie. Jeden z moich wakacje nad jeziorem spędzał, a łapy nawet nie umoczył. Za to mój pierwszy z jeziora nie wychodził. Po powrocie z wakacji musiałam w ogródku michę pełną wody stawiać i kamienie do niej wrzucać, coby wyżełek mógł wyławiać. Eh, wyżły... Sara, kąpiel masz z głowy - na jakiś czas wystarczy, zbyt często niezdrowo. Teraz jeszcze tylko fryzjer, kosmetyczka, manikiurzystka i do domku śmigaj! Quote
zula131 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 GoniaP napisał(a):Witamy Pani Agnieszko! A jak się zachowuje Sarunia? Jak o Niej myślę, myślę o Niej jako o ZULI ;) Hmm... coś w tym jest:hmmmm:...Też od jakiegoś czasu nie ufam facetom... Quote
zula131 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Do góry, ślicznoto, pokazuj się światu :loveu: Quote
zaginiona sara Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 w gore biedaczku moze ktos cie zobaczy Quote
Recommended Posts