majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Przydałby się banerek dla Sary. Poproszę Isadorkę, może da radę coś wyczarować. Quote
tanitka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 wiadomości z hoteliku:lol:: "Sara to juz wogóle- tylko kręcę ogonkiem z radosci i uprawiam jakąś dziwną forme samby na widok mojej przejściowej pani, no i już nie szczerzę ząbków.Zjadłam jedynie swoje legowisko,żeby szybciej zaakceptować nową sytuację, No ale po to ma pies zęby żeby coś gryżć. Zabronili mi państwo gryżć ludzi, to sobie pogryzłam legowisko.No i jestem już bardziej atrakcyjna, ponieważ dla nowego właściciela staram sie trochę przybrać. No wiecie-kto by chciał same kości. No więc żebra mi już znikają jak widać na zdjęciach.Muszę jedynie pamiętać o zdrowym umiarze!" lekarz Sarę obejrzał nic go nie zaniepokoiło w je wyglądzie. Czipa nie ma. Ocenił ją na 4 lata. Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Banerek? Się robi: Banarek nie jest podlinkowany, bo gdzieś mi zniknęło z dogomani ten "globusik" co się kopiowało adres hmmmm Zaraz jak mi sie "naprawi dogo" podlinkuje. A Sara Ty się szykuj na przyjęcie kumpla już w piątek jedzie do Ciebie Esterek:multi: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 O, fajnie, że jesteś z nami Kisiaraf. :lol: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ode mnie też banerki, podlinkowane. :loveu: podlinkowałam też banerek od Kisiaraf :p Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Isadorko :loveu:, Kisiaraf :loveu:, są cudne... Muszę zrobić przemeblowanie w podpisie :lol: (Lidziu, wybacz, ty masz w miarę ustabilizowaną sytuację...) Przed chwilą przyjechała po Sarę firma wyłapująca psy :cool1:. Musiałam napisać oświadczenie, że jest zaopiekowana, potrzebne jest im to do rozliczenia w urzędzie gminy :cool1:. Po rozmowie z panią jestem lekko roztelepana... Sara, ty się nie wygłupiaj, z tym legowiskiem to już przesadziłaś . Ząbki to ty masz jak piła motorowa. Podrzuciłabym ci drugie, Dino chętnie się podzieli, tylko, czy nie wchłoniesz i tego? Quote
tanitka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Zula131, 50 zł miesięcznie to bardzo dobra kwota!:evil_lol: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zula131 napisał(a):(...) Przed chwilą przyjechała po Sarę firma wyłapująca psy :cool1:. Musiałam napisać oświadczenie, że jest zaopiekowana, potrzebne jest im to do rozliczenia w urzędzie gminy :cool1:. (...) Do jakiego u diabła rozliczenia w gminie (poprawienie statystyki, że pomogli kolejnemu psu? :angryy:) skoro nie zrobili nic w sprawie psa? :angryy: Nie odłowili go, nie dostarczyli w miejsce, z którym gmina ma podpisaną umowę, a i gmina za niego nie płaci!!! Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 majqa napisał(a): Nie odłowili go, nie dostarczyli w miejsce, z którym gmina ma podpisaną umowę, a i gmina za niego nie płaci!!! A może powinna??? Szkoda, że zula podpisała świstek... Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jeśli nie wiadomo, o co chodzi... Teraz przyszło mi do głowy, że oni chyba dostaną kasę za Sarę. Wyjdzie na to, że złapali i zaraz oddali w "dobre ręce" :cool1:. Oczywiście, to są tylko snute przeze mnie teorie. Upierali się przy sformułowaniu "przygarnęłam" psa i dość niechętnie zgodzili się na "zaopiekowałam się". I nie chcieli, żebym napisała, że Sara jest w hoteliku i że tylko chwilowo ją przetrzymałam. Chyba znów coś zawaliłam...:cool1: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Co podpisałaś dokładnie? Jak brzmiało to, co na Tobie wymusili? Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 To brzmiało mniej więcej tak: "Oświadczam, że zaopiekowałam się bezdomnym psem rasy wyżeł szorstkowłosy (suczka), którego miał odłowić (albo którego zlecono odłowić, dokładnie nie pamiętam, ale coś w tym stylu) .....i tu nazwa firmy, którą mi podyktowali. Nic więcej nie chcieli, tylko podpis Quote
lilk_a Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 prawdopodobnie chcieli tylko papierek że pojechali na zgłoszenie i nie odłowili psa bo już ktoś się psem zajął :) Quote
Ati Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 a, na takie oswiadczenie , kasiuru dostana 400-700, zalezy ile placa w waszym regionie- dlatego tak sie trzesli , zebys im to podpisala maja podpisana z gmina, starostwem czy czym tam umowe na odlow i za kazdego psa kasuja, tylko musza miec odstaw i potwierdzenie Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 A tak pomijając sprawę hycla, Tanitko, na wątku Ateny wstawiłaś taką fajną fotę, jak Sara grzeje nochal przy kominku :loveu:. Plisss... wrzuć ją tutaj też :modla: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Bardzo, bardzo prosimy o "nochalkowe zdjęcie". :lol: Quote
GoniaP Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Tanitko, a ja Ci napisałam pw w sprawie przelewu zadeklarowanej kasy i nie dostałam odpowiedzi. W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol: Quote
majqa Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):(...) W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol: Dzięki Goniu, polany herbatą sweter mam do prania. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pościągałam fotki Sary i wrzucone o niej info. Pytanie do Tanitki i Zuli, w jakim momencie wystartować z ogłaszaniem? Jeszcze czekamy? Jeśli nie, poproszę o dane kontaktowe do ogłoszeń - mail, kom. i jakieś istotności, o ile doszły, na temat suni. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 GoniaP napisał(a):Tanitko, a ja Ci napisałam pw w sprawie przelewu zadeklarowanej kasy i nie dostałam odpowiedzi. W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: majqa napisał(a):Dzięki Goniu, polany herbatą sweter mam do prania. [...ciach...] no ja spadłam z krzesła ze śmiechu Quote
Ati Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wlasnie posluchalam sobie przez telefon , jak Sarcia sie odzywa gdy Tomek maz Agi podchodzi do wyzelki:) Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Niedawno rozmawiałam z Panią Agą. Sara ma wybite - połamane przednie dolne ząbki :-(. W niczym jej to obecnie nie przeszkadza. Boi się mężczyzn. Wpycha się do domu, otwiera wszystkie klamki :p. Pchły zatwardziałe - nie dały się wymordować. Musi być powtórka - kąpiel antyinsektowa + spray. Przy okazji dziewczę jeszcze bardziej wypięknieje :loveu:. Mogę ją odwiedzić któregoś pięknego dnia :multi:. Chyba Pani Aga powinna się wypowiedzieć, kiedy panna będzie do wydania ;). Quote
zula131 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Isadorko, poznikały Twoje banerki z podpisów :crazyeye: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 zula131 napisał(a):Isadorko, poznikały Twoje banerki z podpisów :crazyeye: Z doświadczenia wiem że się pojawią :):) uroki darmowych hostingów. chwilowe przerwy. I właśnie się pojawiły :) . Quote
Kisiaraf Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Isadora dzieki za podlinkowanie niewiem co to mi się na dogo porobiło. Śliczniusai jest mała rozrabiara. Uściski wieczorne :) Quote
Recommended Posts