Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomości z hoteliku:lol::
"Sara to juz wogóle- tylko kręcę ogonkiem z radosci i uprawiam jakąś dziwną forme samby na widok mojej przejściowej pani, no i już nie szczerzę ząbków.Zjadłam jedynie swoje legowisko,żeby szybciej zaakceptować nową sytuację, No ale po to ma pies zęby żeby coś gryżć. Zabronili mi państwo gryżć ludzi, to sobie pogryzłam legowisko.No i jestem już bardziej atrakcyjna, ponieważ dla nowego właściciela staram sie trochę przybrać. No wiecie-kto by chciał same kości. No więc żebra mi już znikają jak widać na zdjęciach.Muszę jedynie pamiętać o zdrowym umiarze!"

lekarz Sarę obejrzał nic go nie zaniepokoiło w je wyglądzie. Czipa nie ma. Ocenił ją na 4 lata.

Posted

Banerek? Się robi:

Banarek nie jest podlinkowany, bo gdzieś mi zniknęło z dogomani ten "globusik" co się kopiowało adres hmmmm
Zaraz jak mi sie "naprawi dogo" podlinkuje.
A Sara Ty się szykuj na przyjęcie kumpla już w piątek jedzie do Ciebie Esterek:multi:

Posted

Isadorko :loveu:, Kisiaraf :loveu:, są cudne... Muszę zrobić przemeblowanie w podpisie :lol: (Lidziu, wybacz, ty masz w miarę ustabilizowaną sytuację...)
Przed chwilą przyjechała po Sarę firma wyłapująca psy :cool1:. Musiałam napisać oświadczenie, że jest zaopiekowana, potrzebne jest im to do rozliczenia w urzędzie gminy :cool1:. Po rozmowie z panią jestem lekko roztelepana...
Sara, ty się nie wygłupiaj, z tym legowiskiem to już przesadziłaś . Ząbki to ty masz jak piła motorowa. Podrzuciłabym ci drugie, Dino chętnie się podzieli, tylko, czy nie wchłoniesz i tego?

Posted

zula131 napisał(a):
(...) Przed chwilą przyjechała po Sarę firma wyłapująca psy :cool1:. Musiałam napisać oświadczenie, że jest zaopiekowana, potrzebne jest im to do rozliczenia w urzędzie gminy :cool1:. (...)

Do jakiego u diabła rozliczenia w gminie (poprawienie statystyki, że pomogli kolejnemu psu? :angryy:) skoro nie zrobili nic w sprawie psa? :angryy:
Nie odłowili go, nie dostarczyli w miejsce, z którym gmina ma podpisaną umowę, a i gmina za niego nie płaci!!!

Posted

majqa napisał(a):

Nie odłowili go, nie dostarczyli w miejsce, z którym gmina ma podpisaną umowę, a i gmina za niego nie płaci!!!
A może powinna??? Szkoda, że zula podpisała świstek...

Posted

Jeśli nie wiadomo, o co chodzi...
Teraz przyszło mi do głowy, że oni chyba dostaną kasę za Sarę. Wyjdzie na to, że złapali i zaraz oddali w "dobre ręce" :cool1:. Oczywiście, to są tylko snute przeze mnie teorie. Upierali się przy sformułowaniu "przygarnęłam" psa i dość niechętnie zgodzili się na "zaopiekowałam się". I nie chcieli, żebym napisała, że Sara jest w hoteliku i że tylko chwilowo ją przetrzymałam. Chyba znów coś zawaliłam...:cool1:

Posted

To brzmiało mniej więcej tak: "Oświadczam, że zaopiekowałam się bezdomnym psem rasy wyżeł szorstkowłosy (suczka), którego miał odłowić (albo którego zlecono odłowić, dokładnie nie pamiętam, ale coś w tym stylu) .....i tu nazwa firmy, którą mi podyktowali. Nic więcej nie chcieli, tylko podpis

Posted

a, na takie oswiadczenie , kasiuru dostana 400-700, zalezy ile placa w waszym regionie- dlatego tak sie trzesli , zebys im to podpisala
maja podpisana z gmina, starostwem czy czym tam umowe na odlow i za kazdego psa kasuja, tylko musza miec odstaw i potwierdzenie

Posted

A tak pomijając sprawę hycla, Tanitko, na wątku Ateny wstawiłaś taką fajną fotę, jak Sara grzeje nochal przy kominku :loveu:. Plisss... wrzuć ją tutaj też :modla:

Posted

Tanitko, a ja Ci napisałam pw w sprawie przelewu zadeklarowanej kasy i nie dostałam odpowiedzi. W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol:

Posted

GoniaP napisał(a):
(...) W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol:

Dzięki Goniu, polany herbatą sweter mam do prania. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pościągałam fotki Sary i wrzucone o niej info. Pytanie do Tanitki i Zuli, w jakim momencie wystartować z ogłaszaniem? Jeszcze czekamy? Jeśli nie, poproszę o dane kontaktowe do ogłoszeń - mail, kom. i jakieś istotności, o ile doszły, na temat suni.

Posted

GoniaP napisał(a):
Tanitko, a ja Ci napisałam pw w sprawie przelewu zadeklarowanej kasy i nie dostałam odpowiedzi. W żadnym wypadku nie chciałabym, jako poważna matrona, być podejrzaną o brak odpowiedzialności :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

majqa napisał(a):
Dzięki Goniu, polany herbatą sweter mam do prania. [...ciach...]

no ja spadłam z krzesła ze śmiechu

Posted

Niedawno rozmawiałam z Panią Agą. Sara ma wybite - połamane przednie dolne ząbki :-(. W niczym jej to obecnie nie przeszkadza. Boi się mężczyzn.
Wpycha się do domu, otwiera wszystkie klamki :p. Pchły zatwardziałe - nie dały się wymordować. Musi być powtórka - kąpiel antyinsektowa + spray. Przy okazji dziewczę jeszcze bardziej wypięknieje :loveu:. Mogę ją odwiedzić któregoś pięknego dnia :multi:. Chyba Pani Aga powinna się wypowiedzieć, kiedy panna będzie do wydania ;).

Posted

zula131 napisał(a):
Isadorko, poznikały Twoje banerki z podpisów :crazyeye:

Z doświadczenia wiem że się pojawią :):) uroki darmowych hostingów. chwilowe przerwy.

I właśnie się pojawiły :)

.