lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zula , jeżeli się zgodzisz to wstawię ją na wyzly i wyzlyteam ..... Quote
majqa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fotki są tylko takie jak na wątku (tak przynajmniej mi się wydaje), chyba, że Zula i Aga mają jeszcze inne, wyraźniejsze. Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 lilk_a napisał(a):Zula , jeżeli się zgodzisz to wstawię ją na wyzly i wyzlyteam ..... Pewnie to jest super pomysł, ale "szefem" jest tutaj Tanitka i pewnie ona odpowie, jak pojawi się na wątku. Wiem, że też już wstawiała Sarę na jakimś wyżłowym forum. Quote
lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 to co ? wstawić ?...tylko nie doczytałam gdzie się znalazła zdjęcia znajdę chyba na wątku hotelu .... te już po kąpaniu ... są wyraźne ale decyzja czy wstawić na wyzle fora to już do Was należy .... ja wstawię jak zdecydujecie :) edit : tanitka wstawiła na ewyzeł , są jeszcze dwa i jest jeszcze portal łowiecki , ja mogę wstawić na wyżły albo niech wstawi tanitka .... poczekam na jej decyzję Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 majqa napisał(a):Fotki są tylko takie jak na wątku (tak przynajmniej mi się wydaje), chyba, że Zula i Aga mają jeszcze inne, wyraźniejsze. Mam nadzieję, że w najbliższych dniach nacykamy Sarze mnnóóóóstwo fotek :lol: Quote
majqa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 W moim odczuciu im większe rozpropagowanie suni tym lepiej. Quote
lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 zawsze istnieje możliwość że zaginęła przez przypadek że nikt jej nie porzucił tylko się zgubiła i właściciel jej szuka...wyżły to wielcy wędrownicy ...często idą w długą za jakimś zwierzęciem , a później gubią się i szukaj wiatru w polu ... to dość charakterystyczny pies , ma nawet znaki szczególne ...można ich nie podawać , a prawdziwy właściciel na pewno o nich wie .... Quote
Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 fotki sa wyrażne, tylko,że robione wieczorem.Zrobię jeszcze kilka w ciągu dnia na wybiegu,tylko podładuję baterie.Może z opisu rasy jesli chodzi o wzrost, wagę zachowanie sie dowiemy, dawajcie szczegóły a ja będę mierzyć, ważyc obserwować.Z tym,że mogła nie zostać porzucona tylko się zgubić bo u nas są ogromne tereny łowieckie.Stąd mój post na myśliwskich,żeby miec czyste sumienie.Sama raczej nie nawiała nikomu bo bardzo się trzyma człowieka. Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kisiaraf, dzięki za fotę :lol:. Pozwoliłam sobie przekopiować resztę z hotelikowego wątku (nie bij :nerwy:) Kisiaraf napisał(a):Foteczki z hoteliku :) Sara "widok z góry ;)" Sara widok z boku ;) Akuku: Quote
Kisiaraf Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Za co mam bić? Poporstu żle mi się skopiowało, a już usypiałam i dlatego niie skopiowałam. Należą Ci się podziękowania ;) Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Aguś, czy Sara zna jakieś podstawowe komendy? Jak była u mnie, co prawda, bardzo króciutko, nie interesowało jej aportowanie, nie znała, co to "siad". Być może nie była psem do polowań... Różne rasy ludzie trzymają np. przy budzie na łańcuchu :angryy:... Nic by mnie już nie zdziwiło... Quote
Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jak mówie w domu idż na miejsce to wali się w psią kanapę, ale zaraz wstaje, otwiera klamki i do mnie.Bumerang, po prostu.I cały czas mnie chce pilnować jakby nie wierzyła,że sama sobie poradzę z otaczającym mnie światem,więc alfa to ten jej poprzedni właściciel raczej nie byl.Ona z trudem akceptuje przewracanie sytuacji w taka,w której ja nie liczę cały czas na jej wsparcie. Quote
Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dłuższą chwile mnie nie będzie bo przyjechał żwir więc pędzę z taczką żwirować. Quote
lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja bym ją jeszcze wstawiła chociaż na wyzly.pl to ogólnodostępne forum , jeżeli nie właściciel to może ktoś zna tego psa , spróbujcie ją chociaż tam wstawić ,nie wszyscy czytają dogomanię , są i tacy którzy nie mają o tym forum pochlebnej opinii ...cóż zdecydujecie sami Quote
tanitka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zula , jeżeli się zgodzisz to wstawię ją na wyzly i wyzlyteam ..... ależ oczywiście proszę ogłaszać Sarę gdzie kto może. Quote
lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tanitka a Ty tam tego nie wstawisz ? gdzie została znaleziona ? Quote
tanitka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ja mogę wstawić, ale tamte portale sa mało "chodliwe". allegro musze jej dziś zrobić. znaleziona na osiedlu w Tarnowskich Górach. wpłynęło 100 zł od agata51 :loveu:- serdecznie dziękujemy! Quote
lilk_a Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no niby mało chodliwe ale tak jak pisałam psinka dość charakterystyczna ...można spróbować , jeżeli nie właściciel to może ktoś ją skojarzy :) to wstawię ...jaki kontakt podać ? wstawiłam ..... Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 tanitka napisał(a): wpłynęło 100 zł od agata51 :loveu:- serdecznie dziękujemy! Dzięki, Agatko , już wkleiłam na pierwszą stronę. tanitka napisał(a):wysłałam za hotel 300 złotych. Tanitko, dzięki , ale nie wiem, jak tę wpłatę opisać w 1 poście :oops: Quote
Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja bym nawet dołożyła sama, ale mam 10 dużych i żarłocznych psów i jeszcze bardziej żarłocznego konia.Mogę ze swojej strony uszyć jej bardzo ładną obróżkę pasującą do jej kolorystyki podszytą grubo polarkiem.Dostanie nowy własciciel i wyprawkę w postaci próbek karmy i szamponików do kąpieli. Dorzucę też maskotkę. Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Aga Czarkowianka napisał(a):Mogę ze swojej strony uszyć jej bardzo ładną obróżkę pasującą do jej kolorystyki podszytą grubo polarkiem.Dostanie nowy własciciel i wyprawkę w postaci próbek karmy i szamponików do kąpieli. Dorzucę też maskotkę. Śliczna panna z posagiem :loveu:. Jeszcze będą się o ciebie bić, Saruniu :lol: Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 lilk_a napisał(a): wstawiłam ..... Dzięki, lik_a :loveu:. Kurczę, dziś elektrownia nas nęka wyłączaniem prądu :mad:. Jak kiedyś ludzie mogli żyć bez tego wynalazku? Quote
Aga Czarkowianka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Zula, u ciebie tez tak z tym prądem?My dziś jak w XIX w przy świecach. Mam dzisiaj nowe foty, ale teraz moich babuszek-babcia-11,5 lat mama5,5 i córeczka 2,5.Wszystkie moje od urodzenia. Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No, co załadowałam pranie do pralki, to wyłączali :angryy:. Chyba trzeba sobie "waszbret" sprawić :roll:. Jak chcesz, to Ci te foty wstawię na Twój wątek, mój adres: [email protected] Quote
Recommended Posts