Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uciekała przed bezdomnością. Wyżeł - prześliczna Sara.

Tarnowskie Góry, osiedle i wrażliwe, ludzkie serce. Ono to właśnie przyczyniło się do ocalenia przed bezdomnością prześlicznej, 4 letniej wyżełki Sary. Zziębnięta, zaniedbana, głodna, zmęczona tułaczą wędrówką sunia została umieszczona w hoteliku dla zwierząt, gdzie oczekuje odmiany swego losu - tego, że odnajdzie ją właściciel lub pojawi się ktoś, kto zapragnie dać jej nadzieję na lepsze jutro. Biedactwo dało się poznać jako niezwykle inteligentne, skoczne (typ uciekiniera, który wyśmienicie radzi sobie z klamkami i ogrodzeniem), wdzięczne, odważne, ładnie chodzące na smyczy, zachowujące czystość w domu stworzenie. Sara nie interesuje się zabawkami(patyczki, piłeczka), nie zna podstawowych komend, nie przejawia agresji wobec innych psów, koty ignoruje, zachowuje natomiast widoczny dystans wobec mężczyzn. Została odpchlona, odrobaczona i zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, wkrótce zostanie wystarylizowana. Jeśli ktokolwiek z Państwa zechce ofiarować Sarze siebie i pełen miłości dla zwierząt dom, będziemy głęboko wdzięczni!

Osoby zainteresowane adopcją suni proszone są o kontakt
pod numerem 0-602704701 i 0-502723221 lub drogą mailową, pisząc na adres [email protected]

Posted

Majquś :loveu:. DZIĘKI
Można byłoby dopisać, że małpiszon:loveu: potrafi radzić sobie z klamkami, żeby potencjalni pańciostwo nie byli zaskoczeni :evil_lol:
Z tymi kotami nie jestem tak do końca pewna. Moje zaakceptowała, ale na spacerze trochę się jeżyła na obcego kota (a on na nią).

Posted

Dopisałam, to co chciałaś. Teraz zmniejszam fotki do ogłoszeń, zaraz ją poogłaszam. Sprawa kotów raczej nie jest tak zupełnie przesądzona, moje zwierza chcą ukatrupić każdego, który nie należy do stada, podobnie może być z Sarą (a to, na co zwróciłaś uwagę, można dopowiedzieć).

Posted

Cytuję z wątku Ateny:

Ati napisał(a):
piec tymczasow a Agi tak sie zaprzyjaznilo, ze majac otwarte kojce na wybieg, przenioslo sie do jednego kojca i budy, zaladowaly sie do jednej duzej budy i zadowowlone graja w szachy:)