Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia jest taka fajna ,że musi sobie znależć domek, i koniec!Po co takiej fajnej suczce deklaracje jak ona za tydzień albo 2 znajdzie swoją kochaną pańcię. No z panem to chyba będzie trudniej, ale też się da...Ale narazie tego pana ani pańci nie widać więc Sara potrzebuje wsparcia.Choc bardzo chcielibyśmy, żeby ktoś się w niej zakochał, bo to naprawdę wspaniała suczka!

Posted

Na razie żadnych nowych wieści, Kasiorku...
Aguś, jak będzie zorganizowana sterylka i opieka posterylkowa Saruni? Może potrzebna będzie Ci pomoc? Daj znać w razie czego...

Posted

Majqa porobiła Sarze mnóóóóóstwo ogłoszeń, ale przyznaję, żem laik w tej dziedzinie. Te wszystkie nazwy portali brzmią dla mnie bardzo tajemniczo :oops:

Posted

Oj, najeździłam się tam lata temu ze swoimi futrami. Robili mi sterylki kotów w czasach, gdy było to jeszcze swego rodzaju, hm... ekstrawagancją. Wspaniali lekarze :loveu:. Teraz mam bliżej, nasza aktualna Pani wet miała tam praktyki w czasach studenckich.
Aga, czego Ty jeszcze nie potrafisz? :crazyeye: