zula131 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Mam nadzieję, że zgadzają się z Esterkiem... Quote
__Lara Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To Sara siedzi razem z Esterkiem :lol::lol::lol: Quote
zula131 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 __Lara napisał(a):To Sara siedzi razem z Esterkiem :lol::lol::lol: Dokładnie :p. Miałam zamiar umówić się z Agą Czarkowianką na ten weekend, żeby odwiedzić Sarunię. Niestety, infekcja, która mnie dorwała, jest bardziej upierdliwa, niż pchły na Sarze :mad:. To jest około 9-10 km w jedną stronę jazdy na rowerze, a na razie ciężko mi jest pokonać schody na 1 piętro :cool1:. Może za 2-3 dni... Quote
Aga Czarkowianka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 to jest niespełna 7 :mad:km.Ale wiadomo choroba nie wybiera. Może nam sie jutro uda zrobić tak,żeby Sara zamerdała skrawkiem ogona pod Pani balkonem. Na spacer,bez zabierania Pani czasu. Sara dogaduje się z Esterkiem bardzo dobrze dlatego,że go zdominowała,ale tylko psychicznie, nic mu nie robi zlego.To jej prywatny kojec bo była w nim pierwszy. A tak wogóle wola walki jednak decyduje o przetrwaniu jednostki. Sara tę wolę walki miała od początku. Nie każdy sponiewierany pies potrafi ot tak sobie przyjść pod jakieś bloki, wyć i prosić o pomoc. Sara z dnia na dzień jest coraz grubsza. Właściwie już przestaje wygladać jak bida, za zaczyna jak normalny pies. Jedynie dzieciom nadal nie ufa... to juz prędzej mężczyznom mimo wszystko. Quote
zenobiusz flores Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Piekna psina i jaka inteligentna :crazyeye: Ja w jej sytuacji zginelabym juz trzy razy . Quote
zula131 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Witamy na wątku :loveu::multi:, Zenobiuszu flores ! O jeny, aleś mnie, Ago Czarkowianko, zawstydziła :oops:. Z tymi kilometrami masz rację, już mnie brat uświadomił, ale z tym zabieraniem czasu to przesadziłaś :mad:. Byłoby super, gdyby ślicznota zaprezentowała się w pełnej krasie na osiedlu :loveu:, a i Dino byłby szczęśliwy (niby taki nieczuły, ale po wyjeździe Sary najwyraźniej jej szukał). Jeśli jest taka możliwość, to serdecznie zapraszamy :loveu:, a za kilka dni będzie zapewne rewizyta. I proszę, nie pisz do mnie "pani", my tu na dogo wszyscy równi :lol: Quote
zula131 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Dzień dobry, Saruś! I znów mamy ten obrzydliwy czas zimowy - ciemne i długie wieczory, brrr... Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 zula131 napisał(a):(...) czas zimowy - ciemne i długie wieczory, brrr... One też mają swój urok. :p Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Prośba do zorientowanych, napiszcie proszę, jaki to typ wyżła. Quote
lilk_a Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 szorstkowłosa ...? albo czeski fousek ? :lol: Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Ja dopytałam o tę wyżełkę, któż ona zacz ;), bo na niektórych stronach ogłoszeniowych jest podział na wyżły i jak tu wybrać, jak się nie wie. Quote
irenaka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Verdana]Pomóżcie nam uratować rotka.[/FONT] [FONT=Verdana]Mamy 47 godzin:[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171873[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] Quote
Aga Czarkowianka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zulu, padam na twarz już dzisiaj.Jutro bardzo sie postaram z nia podjechać. Wiesz musze mieć samochód i jednocześnie nie mieć Bartusia w aucie.Dzisiaj strasznie napięty dzień, Sara zjadła swoją sporą kolację, Esterek też sobie nie żałował i idziemy spać.Pozdrawiamy. Quote
zula131 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Trudno, jak się nie da, to się nie da i już. Już też powoli wracam do żywych :lol:, za dzień, dwa mogę uskuteczniać wycieczki rowerowe, gdzie popadnie :evil_lol:. Więc spotkanie i tak będzie, nie ma mocnych :lol:. Quote
zula131 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 majqa napisał(a):Ja dopytałam o tę wyżełkę, któż ona zacz ;), bo na niektórych stronach ogłoszeniowych jest podział na wyżły i jak tu wybrać, jak się nie wie. Majquś, plisss :modla:... podziel się wiedzą... Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 zula131 napisał(a):Znęcaj się, znęcaj :mad:... Nie znęcam się! :shake: Halo, są tu wyżłowcy!!!??? :roll: Quote
majqa Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 lilk_a napisał(a):szorstkowłosa ...? albo czeski fousek ? :lol: I tu i tu podobna. Quote
lilk_a Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 nie ma tatuażu ... może być mieszanką , bo na wyżła szorstkowłosego to za bardzo kudłata ...posiadałam takowego więc wiem ;) a na fouska ... to jest fousek to Sara bardziej fousek :loveu: Quote
lilk_a Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 a dał ją ktoś na www.wyzly.pl ? albo na www.wyzlyteam.pl ....może komuś uciekła albo się zgubiła ? dajcie jakieś zdjecie z bliska pyszczka i całej sylwetki i dokładnie gdzie się znalazła i kiedy to ja ją tam wstawię :) Quote
zula131 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ten smakosz u góry to szorstkowłosy ten też i ten nochal też... a to fousek fousek też Sara, who are you ? Quote
Recommended Posts