Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 597
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
To Sara siedzi razem z Esterkiem :lol::lol::lol:

Dokładnie :p.
Miałam zamiar umówić się z Agą Czarkowianką na ten weekend, żeby odwiedzić Sarunię. Niestety, infekcja, która mnie dorwała, jest bardziej upierdliwa, niż pchły na Sarze :mad:. To jest około 9-10 km w jedną stronę jazdy na rowerze, a na razie ciężko mi jest pokonać schody na 1 piętro :cool1:. Może za 2-3 dni...

Posted

to jest niespełna 7 :mad:km.Ale wiadomo choroba nie wybiera. Może nam sie jutro uda zrobić tak,żeby Sara zamerdała skrawkiem ogona pod Pani balkonem. Na spacer,bez zabierania Pani czasu. Sara dogaduje się z Esterkiem bardzo dobrze dlatego,że go zdominowała,ale tylko psychicznie, nic mu nie robi zlego.To jej prywatny kojec bo była w nim pierwszy. A tak wogóle wola walki jednak decyduje o przetrwaniu jednostki. Sara tę wolę walki miała od początku. Nie każdy sponiewierany pies potrafi ot tak sobie przyjść pod jakieś bloki, wyć i prosić o pomoc. Sara z dnia na dzień jest coraz grubsza. Właściwie już przestaje wygladać jak bida, za zaczyna jak normalny pies. Jedynie dzieciom nadal nie ufa... to juz prędzej mężczyznom mimo wszystko.

Posted

Witamy na wątku :loveu::multi:, Zenobiuszu flores !
O jeny, aleś mnie, Ago Czarkowianko, zawstydziła :oops:. Z tymi kilometrami masz rację, już mnie brat uświadomił, ale z tym zabieraniem czasu to przesadziłaś :mad:. Byłoby super, gdyby ślicznota zaprezentowała się w pełnej krasie na osiedlu :loveu:, a i Dino byłby szczęśliwy (niby taki nieczuły, ale po wyjeździe Sary najwyraźniej jej szukał). Jeśli jest taka możliwość, to serdecznie zapraszamy :loveu:, a za kilka dni będzie zapewne rewizyta.
I proszę, nie pisz do mnie "pani", my tu na dogo wszyscy równi :lol:

Posted

Zulu, padam na twarz już dzisiaj.Jutro bardzo sie postaram z nia podjechać. Wiesz musze mieć samochód i jednocześnie nie mieć Bartusia w aucie.Dzisiaj strasznie napięty dzień, Sara zjadła swoją sporą kolację, Esterek też sobie nie żałował i idziemy spać.Pozdrawiamy.

Posted

Trudno, jak się nie da, to się nie da i już. Już też powoli wracam do żywych :lol:, za dzień, dwa mogę uskuteczniać wycieczki rowerowe, gdzie popadnie :evil_lol:. Więc spotkanie i tak będzie, nie ma mocnych :lol:.

Posted

majqa napisał(a):
Ja dopytałam o tę wyżełkę, któż ona zacz ;), bo na niektórych stronach ogłoszeniowych jest podział na wyżły i jak tu wybrać, jak się nie wie.

Majquś, plisss :modla:... podziel się wiedzą...

Posted

nie ma tatuażu ... może być mieszanką , bo na wyżła szorstkowłosego to za bardzo kudłata ...posiadałam takowego więc wiem ;) a na fouska ...

to jest fousek

to Sara bardziej fousek :loveu: